👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 412
  • 497
  •   7
Отговори
# 480
  • софия
Кирил Ефремов го виждам редовно, наистина остарял и смален.

# 481
Ивелин Михайлов, тази сутрин.

# 482
Искра Онцова до Седмочисленици

# 483
Ирина Костадинова , беше водеща в БТВ.
Валери Йорданов го засичам няколко пъти в квартала.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 09:20 от Ernestina

# 484
Ирина Костадинова , беше водеща в БТВ.
Още ли толкова слаба? Преди я виждах често

Виктор Чучков син в Лидл

# 485
Да,слаба е.С къса коса си е пак, посребрена.

# 486
  • гр.Пловдив
Тя беше перфекционист -четеше новините много професионално,обаче не я засичам вече-напуснала ли е?

# 487
Преди години напусна. Както и много други през времето

# 488
  • Sofia
Симеон Иванов - много е симпатичен и доста по-нисък, отколкото съм си мислела, че е. Но такова масово "припадане" от девойки по мъж (по него в случая), не бях виждала отдавна. Едната забрави, че ме обслужва Smiley в надпреварата си с  останалите коя по-високо и по-любезно да подвикне, че го отчита на влизане. Толкова смешно ми стана, че едва се сдържах да не се включа и да го поздравя за високия рейтинг сред момите. Много е чаровен на живо.
Димо Алексиев - свободно разхождащ се (знам, че е под гаранция освободен, но не заслужава), говореше си сам. С налудничав поглед, не знам винаги ли е бил така. Не можах да отчета дали псуваше или нареждаше някого на глас.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:33 от Child of June

# 489
  • София
Вчера близо до Халите Веселин Мезеклиев, говореше по телефона на малко по-висок тон.

# 490
  • София
Не е под гаранция, с подписка е Димо Алексиев, което е още по-лека мярка за неотклонение. То делото докато мине и на втора инстанция, че сигурно и на трета ако е възможно, ще минат години.

# 491
Христо Калоферов е с наднормено тегло и ми е чудно девойки точно по него да припадат...

Ирина Костадинова, която наскоро споменавахме, я видях днес на Фр. Нансен

# 492
  • Sofia
Христо Калоферов е с наднормено тегло и ми е чудно девойки точно по него да припадат...
Не припадаха по него, защото не е бил Калоферов... Satisfied Благодаря за отметката, "ходих" да проверя кого съм видяла и определено не е бил той, а Симеон Иванов от сутрешния блок на БНТ. Отивам на поправителен.

# 493
Така съм съгласна. Симеон е симпатяга, но наистина не е висок

# 494
Ирина Костадинова, която наскоро споменавахме, я видях днес на Фр. Нансен
Като стана дума за нея онзи ден, потърсих да я видя как изглежда и ...
https://www.bradva.bg/bg/article/article-65157

Общи условия

Активация на акаунт