👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 107 447
  • 656
  •   5
Отговори
# 645
Актьорът Любомир Ковачев в публиката на театрална постановка. По ТВ прави впечатление на по-висок, отколкото е, но изглежда много свеж.

# 646
Илияна Йотова, тази жена на живо изглежда чудесно Hands Plus1

# 647
Илияна Йотова, тази жена на живо изглежда чудесно Hands Plus1
Това е много интересно за Йотова. Всеки, който я е виждал на живо, го твърди. Толкова ли пък да не я обича камерата...?!

# 648
Аз май вече съм писала- бяхме на  един РД (на обикновен човек, не някой известен) на който беше и Илияна Йотова. Абсолютно нормално се държа и изглеждаше много симпатична. Ако не ме бяха сръчкали, нямаше да разбера, че влиза вицепрезидентът. Някъде отвън, съвсем незабележимо стоеше охраната.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 23:10 от Чи лу

# 649
Наистина много не я обича камерата, ходеше без охрана по улиците, с младо момиче (предполагам дъщеря). Загледах се в нея, защото е свежа жена, което рядко се среща при жените на средна възраст (а аз съм в такава).

# 650
Виктор Тодоров(победител в Пееш или лъжеш, избран от Влади Зомбори),в хотел Астория.

# 651
Според мен Йотова не изглежда чудесно. Не е грозна, но зависи кога я срещаш. Ако скоро сестра и я е боцкала- да, свежа е за възрастта си. Но ако е минало време от процедурите - друга става картинката. Косата и все едно сама вкъщи и неумело си я фризира. Фигурата - като на 90% от жените на нейната възраст. Нищо чудесно не съзирам. Жена като всяка, която минава край теб и не и запомняш физиономията.
Няма дъщеря- син има.

# 652
Виждала съм Йотова преди години в Пирогов често, когато мъжа и работеше още там. Определено будеше възхищение, красива жена е.

# 653
За жена на 61 си изглежда добре.

# 654
  • София
Не мога да си изкривя душата, че Илияна Йотова, колкото и несимпатична да ми е, изглежда много добре за възрастта си. Виждах я за последно миналото лято и ми направи впечатление, че на живо изглежда много по-добре, отколкото по телевизията. Беше и доста усмихната.

# 655
  • Sofia
Ралица Паскалева с децата. Дали й е маниер високото говорене или държи да бъде забелязана, не знам. Не й следя кариерата, попадна ми интервюто й при Мон дьо и останах с впечатлението, че е жена с голямо самочувствие.

# 656
Да, с голямо самочувствие е. И фразата: "Ти знаеш ли коя съм?!" е сред любимите й.

Общи условия

Активация на акаунт