Пазаруване от about you тема 40

• 60 537
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Сложили са цени и в евро.

Получих този чудесен пуловер, отговаря си и много ми харесва. За 160лв беше
https://www.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/pulover-meren-23053688
Аз си взех синия от немското АЮ. 120 лв. ми излезе с доставката до тук.
Чак вчера видях, че нещо което при нас е 160 лв. и така и не го намалиха с повече от 20 или 30% екстра /не помня/ е било в немското АЮ 37 евро, че да го поръчам. Пак са имали до - 50% екстра последните дни, а имаше и основно някакво. Естествено, когато се усетих моят размер го нямаше. А артикулът е общ. Съответно и тук го няма вече моя размер.

# 496
Момичета, не съм много сигурна, но нали по Револют могат да върнат пари от върнати стоки?

# 497
При мен цените са само в BGN.

# 498
През браузър гледам аз. Не знам обаче защо е на куб. Мистерия.
На тази рокля се чудя. Малко ме дразни яката. На 86 лв. я хванах.

# 499
Уф. Миналият март съм получила сандали. Абаут ю, есътествена кожа. И днес тези сандали се разпаднаха в движение.
Не ги виждам вече в поръчките, имам само имейл за направена поръчка. Ако им попълня форма със снимки, дали ще ми уважат двегодишната гаранция?

# 500
Да, ще ти я уважат. В имейла трябва да пише и номера на поръчката. Огледай го, но и без номер на поръчка ще стане.

---

annysy, звънни им за по-сигурно и ги питай.

---
Тези с код стават на добра цена. Stank15 все още е активен. Отговарят си размера.
38
https://www.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/niski-maratonki-janson-ii-22948429

С
https://www.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/teniska-judy-24552183

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 20:49 от AeroJ

# 501
  • гр. София
Гледам сайта през телефона, има цена и в евро.

# 502
И аз гледам през телефона, при мен няма евро.
Скрит текст:

# 503
Момичета, не съм много сигурна, но нали по Револют могат да върнат пари от върнати стоки?

Сподели, ако получиш информация преди мен.
Смених си сметката онзи ден, утре ще връщам артикули и до седмица ще стане ясно Simple Smile
Не ми се занимава сега да си общувам с АЮ. Сложих хикса на бг банките, че ме вбесиха за пореден път.

# 504
Разочарована съм от последната си поръчка.
Дънките са размер 40, а не 36 както беше посочено в сайта.
Ботите са качени, но тук съм виновна аз, че не ги огледах по-добре преди да поръчам.
Блузата и за нея съм си виновна, че не погледнах материала, от който е направена. Мислех, че е памук, а то вискоза и модал (мисля, че това бяха).

# 505
# 506
Amicia, на ботите какво им има? Освен, че нямат цип. Аз ги поръчах на едно  намаление - 80 лв ми излязоха, оставих си ги.

# 507
Grinning Тета, цункай го по нослето от мен. И му кажи, че хубави бележки пише, ама все забравя да не ми иска пари.
Скрит текст:
Ама там сигур' нямате "Царевица Долче и Габана, завърти кочана"

Кажи кой спечели конкурса с червените якета?

# 508
Оооо..зарязах ги вкъщи. Като се върна ще ги мисля тях...не моа си развалям ся почиФката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
Аз цени в евро нямам, но на линка на пуловера от Aero ми предлага снимка да си кача и да го пробвам. Simple Smile Явно ъпдейтите на приложението са на избираем принцип. 😁

Общи условия

Активация на акаунт