Пазаруване от about you тема 40

• 60 565
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Палто вълна MAX&Co в червено -  ХС , Л , ХЛ https://www.aboutyou.bg/p/max-co/prehodno-palto-runaway-16684886349,90 лв без код
И синьото е намалено - Л размер

# 466
Май взех очилата с 3тата вежда 😂😂😂😂Видях една бройка на много добра цена и бам айде 😂😂😂 Търсих поста назад,някой беше казал за тях,но не го открих. А за размерите и 54 ми стават и 51 и 59😁😁😁

# 467
Този размер следва да се отнася за големината на лещата в мм, и не затова ти стават 😄

# 468
  • Варна
Оказва се, че срока за връщане 30 дни важи от датата на поръчката, а не от датата на която съм взела поръчката, защото няма поле от което да генерирам товарителница.

Не е честно! Това е съкратен срок с около седмица!

# 469
Няма как да тече срок за връщане на нещо, което не е получено. Проблема е другаде.

# 470
  • Варна
Не, не.
Поръчката ми е от 25.06 с две неща. Не ми се рови кога съм я взела, но да кажем, че е било 30.06 най рано.
Върнах едното с приложените документи.

Сега искам да върна другото и към поръчката няма бутон "върни", за да генерирам товарителница.
Не са минали 30 дни от получаването на поръчката.

# 471
Върнете другото нещо с друг продукт от друга поръчка,няма да имате проблем. Ако нямате друго за връщане може да върнете нещото с стикер от друга поръчка.

# 472
На една от новите поръчки в бланката за връщане пише, че срока е 100дни. Явно още не са ги сменили. Но в действително е тъпо срока да е от деня на поръчката .

# 473
  • София
Срока си е от деня на получаването

# 474
missNoir , и аз бях в същата ситуация , писах им в контактната форма цитирах номер на поръчка и продукта , който искам да върна.Получих отговор след 2-3 дни и имах в поръчката вече активни документите за връщане .

# 475
  • Варна
Благодаря ви момичета

# 476
Бъг е. Законово е от ПОЛУЧАВАНЕ .
Споко.

# 477
  • София
Оказва се, че срока за връщане 30 дни важи от датата на поръчката, а не от датата на която съм взела поръчката, защото няма поле от което да генерирам товарителница.

Не е честно! Това е съкратен срок с около седмица!
Някой бъг е. Тази поръчка е стара и може да се върне дори до 100 дни от получаването, а не 30.

И при мен липсват бутони за връщане при стари поръчки.

# 478
Последно, как се връщат неща, които са уж по старите правила, а липсва бутон Заяви връщане.
Пазя оригиналния етикет за залепване.

# 479
  • Sofia
Какви са тия бутони и заявки? Никога нищо не съм заявявала, а постоянно връщам. Слагам документа за връщане от пратката, лепя етикета и мятам в Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт