Пазаруване от about you тема 40

• 60 499
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Малко е спам, но в ССС има чудни сандали естествена кожа на Lasocki, сникърси на US Polo и други марки , на много добри цени.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 12:00 от Mateah

# 631
Благодаря! И аз взех едни от CCC и много добра малка чантичка. Нито едно от двете не е естествена кожа, но са доста сполучливи и с намаление някакво бяха за 78 лв.
Малко е спам, но в ССС има чудни сандали естествена кожа на Lasocki, сникърси на US Polo и други марки , на много добри и цени

# 632
Понеже някой беше похвалил наскоро сандалите , затова писах- има ниски моделчета по 34-37 лв.
 Аз съм много доволна от качеството, заредих си свежи летни чанти и няколко чофта сандали на супер цени.

# 633
Момичета, спряха ми наложения платеж? Върнах две поръчки и то след преглед, и ме прецакаха...Кога ще го активират отново?

# 634
Те хубаво ги дадоха тези кодове по 20%, но сега гледам, че абсолютно всичко в любими ми е на високата ненамалена цена.

# 635
Те хубаво ги дадоха тези кодове по 20%, но сега гледам, че абсолютно всичко в любими ми е на високата ненамалена цена.
Не се ли научихте,в понеделник около обяд цените се променят.
И при моите любими повечето неща са дабъл на вчера.Надеждата е днес привечер да намалят туй-онуй.

# 636
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/suichari-s-kachulka-te … h-fleece-21916080
Този суитчер с кода излиза на приемлива цена, но се чудя за 13г мадеж дали С или ХС да поръчам. 167 см е, но размер 170 от детската номерация вече му теснее.

# 637
За слабо момиче тийнейджърка с ръст 170см, S от дамските суичъри е голямо. XS е добре. Има вероятност и при мъжките размери да е така, но все пак вижте таблицата с размери в официалния им сайт. Найк си отговарят точно на сантиметрите, посочени в тяхната официална таблица (и за дрехи, и за обувки).

# 638
На Карл имам плетена рокля, прекрасна е. Друго май нямам, та не ми е особено полезно мнението.
Получих тази рокля - не е за лятото https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/roklya-19025597 - страхотно ми стои, много се харесвам с нея, а по принцип съм доста критична към роклите.

На КL имам две тениски от детската номерация, няколко чифта маратонки( много удобни) и три чанти - без забележки.

# 639
Киф,къде смяташ да носиш тази рокля?  Ежедневно,офис или официално,за повод..?

# 640
  • гр. София
Киф, точно тази рокля и аз имам. С червени лачени обувки я нося за разкош Simple Smile

# 641
След общо 3 седмици разправии и получен код за дефектното единствена бройка кафяво яке преправиха кода, за да мога да поръчам черно от същия модел.
По- скъпо е, пак е с дупка! 😤
Те така става като обираме боклуците след намаленията при немците.
Нямам повече пари за затваряне,  сили, време, желание и нерви за последваща кореспонденция. Вече съм убедена, че стоката, която се предлага за нашия пазар е далеч дори от 3-то качество или стигнала до нас след няколко цедки.
Не съм сигурна дали ще направя компромис да го задържа, честно казано не ми се иска или ще е само заради това, че дефекта не е при лицето. Имам го в други 2 цвята - сиво и  светло синьо, та зор нямам. Хазарта е тръпка, но не е за мен. Изморих се да очаквам поредната пратка с надежда да е без дефект или употребявана, от измислените им кодове и отстъпки при които се оказва, че плащаме дори скъпо за ниско качество и дефектна стока.
https://www.aboutyou.bg/p/oakwood/prehodno-yake-3545472?utm_medi … _campaign=product

Портмонето на първо четене е без видими следи от употреба, може да го оставя за подарък. Пристигна почти /ама не съвсем/ запечатано в насипно състояние, търкалящо се в общия пакет.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 12:56 от •mimoza•

# 642
Аз също се изтощих след месец борба за две върнати поръчки. Буквално нямам сили вече. Накрая върнаха парите и за второто нещо , оня ден, когато бях на море....тааааа...сага си беше, бая пот и нерви хвърлих.
Сега малко почивка, че. ...да.

# 643
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/suichari-s-kachulka-te … h-fleece-21916080

Този суитчер с кода излиза на приемлива цена, но се чудя за 13г мадеж дали С или ХС да поръчам. 167 см е, но размер 170 от детската номерация вече му теснее.

Скъпо е и с кода. Черните и тъмносините бързо изсветляват. Само сиво. Вижте в Балистик имаха доста намаления на tech fleece. Също и buzz.

# 644
Киф,къде смяташ да носиш тази рокля?  Ежедневно,офис или официално,за повод..?

Ежедневно едва ли, предполагам е подходяща за някое по- официално събитие, излизане вечер, ресторант, театър, специален повод..
Киф, точно тази рокля и аз имам. С червени лачени обувки я нося за разкош Simple Smile
Така ли, пропуснала съм, а следя твоите препоръки за рокли.
Имам няколко комплемента за тази https://www.aboutyou.bg/p/apart/vecherna-roklya-11476345, която си купих след твоя препоръка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт