Пазаруване от LC Waikiki - тема 10

• 7 152
  • 122
  •   2
Отговори
# 45
  • sofia
Ако си отбележите всичко в приложението относно връщането, няма да има проблем.
Втори ден се опитвам да поръчам през приложението и не успявам. След като потвърдя плащането стои на изчакване и до там. Някой успя ли да поръча вече от приложението? Ще взема да го деинсталирам и по стария начин дано стане.
Пробвайте с наложен платеж, веднъж така ми се случи и мина с наложен платеж. Това, ако не ви се чака и искате конкретните неща точно сега.

# 46
С карта от Пощенска банка не стана, досега не съм имала никакъв проблем, а откъде ли не съм поръчвала. С карта на Уникредит стана от раз. Благодаря за бързия отговор, просто се чудех да не е бъг!

# 47
Здравейте! Искам да върна един от артикулите в поръчката като вътре нямаше формуляр за връщане. Генерирах връщане през приложението и сега не ми дава изобщо фактурата, за да я изтегля и попълня! Някой знае ли какво мога да направя, тъй като не знам дали мога да върна продукта без формуляра?

# 48
Аз ще пробвам да върна без него.Също заявих връщане през приложението...

# 49
Аз пак да попитам - каква е цената на връщането? Ако е над 15 лв. изобщо няма да се занимавам с глупости.
И аз иначе възнамерявам да връщам без фактура.
Като я е нямало при получаване, не мисля че е редно да я изискват и при връщане.

# 50
Ако вече може да се връща без хартиена бланка, да го напишат в условията си в сайта.

Връщането е безплатно, ако получаването е станало в офис на Еконт и връщането стане пак в офис на Еконт.
Техните условия и врътки нямат край.

# 51
  • София
Към 7 лв е цената за връщане, ако не отговара на условията за безплтно.

# 52
Към 7 лв е цената за връщане, ако не отговара на условията за безплтно.
Това,ако не е в Еконт,нали така?
Питам,че ще връщам едно яке за 18лв,ако ми върнат само 11лв,то по-добре да си го нося...

# 53
  • sofia
Като попълните онлайн частта за връщане, там ще ви покаже дали начислява такса за връщане или не. Ако условията за връщане не ви харесват, може да го отмените.

# 54
  • София
При доставка до офис връщането е безплатно.

# 55
Има ли активен код в момента? И ако сте купували анцунг мъжки 2ХЛ дали си отглварят на размера?

# 56
  • София
Има код за мобилното приложение app15, наистина сваля.
Принципно за мен техните дрехи са уголемени, но нищо не пречи да се върнат, безплатно е

# 57
Прощавайте за глупавия въпрос, но покрай майчинството не съм стъпвала във физически магазини, направи ми впечатление, че не отмивам уайкики в моловете (Сердика и Парадайс посетих наскоро), това някаква тенденция ли е и къде да търся магазините 😂

# 58
  • София
Има магазин в Ринг и България мол.

# 59
И в новия Holiday park Красно село (красна поляна).

Общи условия

Активация на акаунт