Пазаруване от LC Waikiki - тема 10

• 7 208
  • 123
  •   2
Отговори
# 75
Някой случайно да има код за намаление? Ще съм благодарна ако някой се отзове!😊

# 76
Някой случайно да има код за намаление? Ще съм благодарна ако някой се отзове!😊
В момента няма.

# 77
# 78
Досега имаше различни кодове- 25%, 40%, преди това имаше Колелото на късмета с добри намаления, понякога късно вечер пускат намаление на избрани артикули до сутринта или за около час, но не намаляват всичко. Иска следене.

# 79
  • София
Забравила съм, че се циганят и за смс-и. Пратката ме чака в Еконт от 22-ри. Хубаво, че погледнах в профила си в Еконт. Можеха да я върнат без да разбера.

# 80
  • София
В момента има аутлет с намаление 25% на показаната цена и още 5% при 7+ продукта.

# 81
Моля и аз за код за отстъпка 30-40 %, ако някой има свободен 😊

# 82
Имаше колело преди няколко дни, но вече няма и кодовете са невалидни.

# 83
Имаше колело преди няколко дни, но вече няма и кодовете са невалидни.

Аааа, ясно, благодаря, ще изчакам няколко дена, ако пуснат

# 84
  • София
В момента има сериозно намаление на определени неща.

# 85
  • София
Последната ми поръчка беше до офис, за да ми е безплатно връщането. В неделя направих заявка за връщане. Излезе ми, че трябва да върна в същия офис, от който взех пратката. Вчера не успях да отида и остана за днес. Днес ми звъни куриер на вратата, че идва за заявеното връщане. Много бях учудена. Казах му, че връщането е за офис, за да ми е безплатно. И чрез него било безплатно. Сега се чудя дали ще ми удържат куриерски разходи? Те чехлите бяха 9 лв. Ако ми вземат 6,90 за връщането, по-добре да ги бях оставила. Simple Smile

# 86
Има голяма вероятност да Ви удържат такса за връщане, щом е дошъл куриер на адрес.

# 87
В момента има сериозно намаление на определени неща.

Куку, благодаря, че писа! Пуснах една поръчка и всичко беше на разкошна цена Heart Eyes Жалко, че нямам време да поровя за още. Голяма краста е 🙈

Ето една част от нещата:
Скрит текст:

# 88
С някакъв код ли е това или в определена секция?

# 89
При мен не начислява екстра отстъпката за сума над... Скоро пак имах такъв случай, впоследствие се оправи, сега от вчера и не. При някой друг?! Влизам през приложението.

Общи условия

Активация на акаунт