За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 115

• 18 519
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Вкъщи е с боди с дълъг ръкав и клин или някакво спортно долнище.
Спи с боди с дълъг ръкав и чувалче 2.5 тог, с чорапки и голи кълки.
Излизаме сега с боди с дълъг ръкав, блуза и едно ватирано, но по-тънко яке. Като застудее, ще сложа зимното. Количката е с чувалче, което е мисля е 5 тог. Надолу е с, каквото е вкъщи, защото чувалчето си топли. Не го закопчавам хубаво до горе. Горе долу й стига до бедрата. Отвътре е подплатено, за това че и на гърба й топли. Ако духа вятър, пускам сенника да пази завет.

# 721
Здравейте искам да попитам някоя мама има ли наблюдения за адаптирано мляко novalak it ,имахме много голям проблем със запек сменихме доста млека и най накрая това пасна .Запека се оправи ,консистенцията се оправи и малката харесва млякото ,но изведнъж акото и стана сиво със зелен отенък и също днес имаше слуз ,чела съм че това може да е непоносимост ,а вече ме е страх да сменям млякото много съм отчаяна 😔знам че се хващам като удавник за сламка ,но възможно ли е това да е някакъв вид адаптация и да се оправи

# 722
Здравейте искам да попитам някоя мама има ли наблюдения за адаптирано мляко novalak it ,имахме много голям проблем със запек сменихме доста млека и най накрая това пасна .Запека се оправи ,консистенцията се оправи и малката харесва млякото ,но изведнъж акото и стана сиво със зелен отенък и също днес имаше слуз ,чела съм че това може да е непоносимост ,а вече ме е страх да сменям млякото много съм отчаяна 😔знам че се хващам като удавник за сламка ,но възможно ли е това да е някакъв вид адаптация и да се оправи
Здравейте на нас младежа от близнаците ни заради ингвинална ферния беше нон стоп със запек. Без клизма не ходеше. Само и единствено тази храна понесе да ходи сам. Да акото наистина е такова. След операцията ни казаха да си продължим на него. То може да се ползва до 36 м.

# 723
  • Пловдив
Вкъщи седи по блузка и долнище, навън е със същото + яке. Спи с ромпър по-често отвит, отколкото завит.

# 724
А да ви попитам случайно някога да се е случвало при вас да има слуз понеже и това ме притеснява 1 път се случи ама знам ли ако продължи ....четох че можело от много плюнки да има слуз но колко е вярно..

[/quote]
Здравейте на нас младежа от близнаците ни заради ингвинална ферния беше нон стоп със запек. Без клизма не ходеше. Само и единствено тази храна понесе да ходи сам. Да акото наистина е такова. След операцията ни казаха да си продължим на него. То може да се ползва до 36 м.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт