За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 115

• 18 976
  • 756
  •   6
Отговори
# 720
Вкъщи е с боди с дълъг ръкав и клин или някакво спортно долнище.
Спи с боди с дълъг ръкав и чувалче 2.5 тог, с чорапки и голи кълки.
Излизаме сега с боди с дълъг ръкав, блуза и едно ватирано, но по-тънко яке. Като застудее, ще сложа зимното. Количката е с чувалче, което е мисля е 5 тог. Надолу е с, каквото е вкъщи, защото чувалчето си топли. Не го закопчавам хубаво до горе. Горе долу й стига до бедрата. Отвътре е подплатено, за това че и на гърба й топли. Ако духа вятър, пускам сенника да пази завет.

# 721
Здравейте искам да попитам някоя мама има ли наблюдения за адаптирано мляко novalak it ,имахме много голям проблем със запек сменихме доста млека и най накрая това пасна .Запека се оправи ,консистенцията се оправи и малката харесва млякото ,но изведнъж акото и стана сиво със зелен отенък и също днес имаше слуз ,чела съм че това може да е непоносимост ,а вече ме е страх да сменям млякото много съм отчаяна 😔знам че се хващам като удавник за сламка ,но възможно ли е това да е някакъв вид адаптация и да се оправи

# 722
Здравейте искам да попитам някоя мама има ли наблюдения за адаптирано мляко novalak it ,имахме много голям проблем със запек сменихме доста млека и най накрая това пасна .Запека се оправи ,консистенцията се оправи и малката харесва млякото ,но изведнъж акото и стана сиво със зелен отенък и също днес имаше слуз ,чела съм че това може да е непоносимост ,а вече ме е страх да сменям млякото много съм отчаяна 😔знам че се хващам като удавник за сламка ,но възможно ли е това да е някакъв вид адаптация и да се оправи
Здравейте на нас младежа от близнаците ни заради ингвинална ферния беше нон стоп със запек. Без клизма не ходеше. Само и единствено тази храна понесе да ходи сам. Да акото наистина е такова. След операцията ни казаха да си продължим на него. То може да се ползва до 36 м.

# 723
  • Пловдив
Вкъщи седи по блузка и долнище, навън е със същото + яке. Спи с ромпър по-често отвит, отколкото завит.

# 724
А да ви попитам случайно някога да се е случвало при вас да има слуз понеже и това ме притеснява 1 път се случи ама знам ли ако продължи ....четох че можело от много плюнки да има слуз но колко е вярно..

[/quote]
Здравейте на нас младежа от близнаците ни заради ингвинална ферния беше нон стоп със запек. Без клизма не ходеше. Само и единствено тази храна понесе да ходи сам. Да акото наистина е такова. След операцията ни казаха да си продължим на него. То може да се ползва до 36 м.
[/quote]

# 725
А да ви попитам случайно някога да се е случвало при вас да има слуз понеже и това ме притеснява 1 път се случи ама знам ли ако продължи ....четох че можело от много плюнки да има слуз но колко е вярно..

[/quote]
[/quote]
Да виждала съм,но не съм обръщала внимание на това. За нас беше важно,да се изхожда. Че това нормално стоп с клизми не беше ок.

# 726
Здравейте, бебчо е на 2 месеца и половина и не спира да се напъва в легнало положение. По цяла нощ в това. Приема Bio Amica, познати ни препоръчаха Камилия Колик Бейби и ми се иска да пробваме и него. Дали могат да се дават заедно?

# 727
Да,могат да се дават заедно. Може да давате още и капки с еспумизан,аз давах Лефакс и вечер давах gripewater. Сутрин 5 капки Биогая. Друг е въпроса,колко ще помогне. При моето бебе имаше малък ефект. Може да му правите масаж да му затопляте коремчето.

# 728
Добро утро Nature Sun With Face Вчера малкото ми момиче на 1 година получи подарък детска музикална книжка.

https://www.baby.bg/product/muzikalna-bebeshka-knizhka-chipolino-gorichka/

Това е книжката. Тя има премигващи светлини, които вървят със пускането на звука. Според моята майка, тези светлини дразнят зрението и ще го увредят. Днес прочетох, че всъщност допринасят за развитието на зрението, но може да са твърде стимулиращи и играта с тях трябва да се ограничи във времето.

Интересно ми е дали някой има такава книжка/и и какво ви е мнението да тях. Благодаря на отзовалите се и приятен ден Flowers Hibiscus

# 729
Тепърва вкъщи всичко ще крещи, врещи, издава звуци, светлини и ще се движи в различни посоки. 😀 оставете детето да се радва. Нали ви е ясно, че няма да му е интересно и да стои вторачено в тия светлини нито час, нито пък дори половин час? Щом толкова ви притеснява давайте я с ограничено време. Нищо лично - но е малко прекалено...

Добро утро Nature Sun With Face Вчера малкото ми момиче на 1 година получи подарък детска музикална книжка.

https://www.baby.bg/product/muzikalna-bebeshka-knizhka-chipolino-gorichka/

Това е книжката. Тя има премигващи светлини, които вървят със пускането на звука. Според моята майка, тези светлини дразнят зрението и ще го увредят. Днес прочетох, че всъщност допринасят за развитието на зрението, но може да са твърде стимулиращи и играта с тях трябва да се ограничи във времето.

Интересно ми е дали някой има такава книжка/и и какво ви е мнението да тях. Благодаря на отзовалите се и приятен ден Flowers Hibiscus

# 730
Присъединявам се към въпроса за пробиотика, какъв сте давали на бебче, родено секцио и колко дълго?

# 731
Омнибиотик Панда, 4 месеца.

# 732
Биогая,7 месеца.

# 733
Омнибиотик панда откакто беше на може би 2седмици, не помня, все още давам - 4м и 19дни.

В Озон излиза най-на оферта.

# 734
  • Бургас
С баткото давах 5-6 месеца Омнибиотик сега с малчо сме на Биогая.

Общи условия

Активация на акаунт