От близко 2 месеца ми излезнаха пъпки по лицето на , които не обърнах сериозно внимание защото си помислих , че е реакция преди менструация и ще отшуми от само себе си. Но пъпките , вместо да минават те се появяваха и нови , след което отидох на дерматолог каза ми, че е АКНЕ което ме шокира защото аз никога съм нямала проблема кожа на 25 години съм и семейството ми е нямало подобно нещо. Отидох на 2-ро мнение и ми казаха абсолютно същото преписаха ми да се мажа със скинорен и антибиотичен крем , които го изхвърлих след 1 седмица , защото ми повлия зле на кожата, след това лечение без ефект се поразрових в групата и намерих пост сходен с моят проблем и се доверих на препоръките за д-р Андреева дерматолог, записах час при нея и ми преписа схема на лечение , което стриктно спазвах , но за съжаление без ефект и при нея , пъпките които имах завехнаха но останаха толкова червени колкото бяха в началото и дори се появиха нови. Преди консултацията при въпросната доктора държа да отбележа , че съм направила процедура био микронидлинг по препоръки отново в групата от доволни жени , които са споделили , че им е помогнало. Процедурата , беше преди това с ръчно почистване на лицето по мое желание и след процедурата имаше добър резултат , но не и решението на проблема което търсих в дългосрочен план , затова и след това стигнах до д-р Андреева. След неуспешните опити , реших да си пусна кръв изследвания на хормоните по препоръка на моята гениколожка и резулатите не бяха Ок , Тиреотропен хормон над нормата 9.840 , пролактин също завишен, и гениколожката ми ме препрати при ендокринолог и Хомеопат за допълнителни изследвания и консултация , имам много доверие в гениколожката ми следи ме от години и никога не е сбъркала , но за първи път се сблъсквам с такъв тип консултаци при такива доктори и такива изследвания за хормони и съм много притеснена , дали е възможно наистина тези хормони да се причината за появата на пъпките по лицето ми ..
Благодаря на всички отделили от времето си да прочетат поста ми!❤