(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 039
  • 452
  •   3
Отговори
# 15
Ново от Баръш. Ти да видиш че и матча обича 😁😁 Аз така и не харесах тази напитка или поне не съм посетила място за матча и да го правят хубаво.

# 16
Спортуваме.

Съла снима нова реклама за Левис.

Голям Слънчо този Баръш бе! Heart
Въпреки напитката и аз не я харесвам... ;д

# 17
Бая сиво има по себе си , но е готин така. Дано запази тази брада и за сезона, направо издивявам когато я скаси. Така повече му отива.

# 18
Една прекрасна Съла от събитието на Пантен

Heart

# 19
Много активен е Баръш в социалните мрежи, а Еврим никаква я няма. Чакам с нетърпение новият сезон  да ги видя вече трима.

# 20
Да , доста активен е. 😁
Ево наистина е странна. Качи една снимка че е на плажа , но за мен е стара. Със сигурност е в Измир при семейството си, нали сега с тия пожари , но е много странно че нищо не качва. Може и оня да и забранява. Да се крие, може да има промяна за новия сезон и да не иска да го видим, но края на Август има пак постановка в Бодрум и ще има снимки от там.  Миналото лято поне 3 или 4 снимки качи през лятото.

# 21
ПО ТВ - момичета, дано не ви шокирам, но появе се вече Гьоркем, и да ви кажа....  на мен ми е страшно симпатична, първо че е красива, второ баща й е гадняр голям, и аз я съжалявам, защтоо както каза тя той й е съсипал живота. Жената иска да работи, той вика трябва да гледаш деца, все едно винаги е или едното или другото. Направо ми писна от такива родители.
Сега разбирам и защо е избило в тайни срещи с мъже, с които спи. Познавам наистина такива хора... така си го изкарват.

# 22

Гьорка хич не е за жал ама като стигнеш ще разбереш по добре.

# 23
Можех да я харесам Гьоркем, но ако не беше спала с Омер и да има връзка с Фатих.

Аз почнах да се притеснявам за новия сезон. Много сериали идват и може да не сме първи в петък както беше. Доста големи имена се завръщат на екран. Проекта на Сибел съм сигурна че ще ни го сложат при нас за да се види дали публиката ще гледа нейното. Новото на Кенан също идва с голяма заявка. На Ханде и Баръш също. И двете са на един и същи канал.... Нещата не са добре за нас.

# 24
И гледах малко напред със суб, вече повторно се разведоха Доа и Фатих, и пак ще ви шокирам, но аз мисля, че тези двамата се обичат още и трябва да си дадат шанс. Трябва да пораснат и двамата, но така се гледаха, че трябва да бъдат заедно! Любовта и то голямата не се среща често, не трябва егото да победи. Сега разбирам и защо са ги събрали в 3 сезон, ами надявам се да не ги разделят повече, и двамата да са се променили. Доа за мен прекали, войната й срещу Пембе е мнооого елементарна. Когато трябва мълчи и не поставя граници, а сега прави напук като дете...смешно е и показва, че не знае как да се справи и заяви себе си като зрял човек. Сладки са с Фатих, и сега започвам да се чудя Гьоркем защо за Фатих, а не За Омер е искала да се жени. Той определно я хареса, мисли за нея и я издирва! Аа ядосах се, значи не е било просто забивка, иска да я намери, и мисли за нея в офиса.
И нещо друго шокиращо, смятам че бащата на Михри е подходящ за Къвълджъм. Харесвам Михри, много е сладка и ще се еванципира покрай Къвълджъм и дъщеря й. Не знам какво ще стане, явно няма да е с Метехан.
Чакам кога великия бизнес на Умут ще се окаже измама.. защото ми намирисва на това.

# 25
Доа правилно прави да се опълчва срещу Пембе. Такава свекърва не бих търпяла и за секунда.
Гьоркем за Омер беше просто авантюра защото тогава беше сам и с разбито сърце от Къвълджъм. Къвълджъм е единствената жена на живота му и така ще остане.
А бащата на Михри изобщо не подхождаше на Киво. Дори и по погледите си личи разликата между него и Омер.

Снимките за 4-ия сезон на #KızılcıkŞerbeti ще започнат през втората седмица на август.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 21:04 от itshristina

# 26
Мале момичета, Мустафа ми падна в очите. Досега го оправдавах, че е потиснат и не знам какво, обаче постъпката му относно Нилай е възмутителна, изключително слабохарактерен човек. Нилай може да е нетърпима, обаче с Мустафа винаги се е отнасяла добре, ако той имаше съмнения, можеше да вземе сина си или проба от него, и да подаде изследвания за бащинство. А той се сви като мишка, както винаги и просто подал молба за развод. СМЯХ! Нилай сигурно ще му прости, само защото няма къде да отиде...

А Доа и свекърва й... като няма да търпиш такава свекърва, не отиваш в дома на жената. Правиш си свой дом и там си господар, тя отишла в чуждия дом и се държи неуважително и се прави на султан. Това е домът на Пембе, не на Алев, не на Доа.
Или като нямаш избор и се натискаш там, тогава показваш къде са ти границите, а не наемаш готвач или да правиш напук.

# 27
Ново интервю с Еврим
https://tvnovellas.blogspot.com/2025/07/blog-post_57.html
Еврим Аласия за причината почти да се откаже от професията си, за преживените изневяра и тормоз и какъв партньор е Баръш Кълъч

- Какъв партньор е Баръш Кълъч (Йомер)?
- Откъде да започна, как да го обясня? Първо, забавляваме се толкова много или по-скоро той ме забавлява толкова много. Аз съм по-сериозна от него. Защото единият от нас трябва да бъде сериозен. И двамата имаме склонност винаги да правим комедия в сцените си. Ето защо се забавляваме, като се правим на глупави през повечето време. Честно казано, трябва да се правим на глупави в натоварения ритъм. Баръш също е много практичен, а аз обичам да работя практично и да се забавлявам. Разбира се, и той, и аз имаме своите предизвикателства, както всеки друг. Ние сме партньори, които могат да се балансират взаимно. Ето защо работим толкова забавно.

Погледите Heart

# 28
Благодаря за новата тема😃 Нека от нея се заредим с добра енергия
Спокойна вечер

# 29
Дано.
Дано имаме новини идните седмици.
Средата на Август се завръщат.

Общи условия

Активация на акаунт