(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 120
  • 452
  •   2
Отговори
# 45
В миналите сезони даваха интервюта с актьорите от сериала, май само с Еврим не съм гледала интервю. Откакто е с Керем  не е давала такова дори и да е свързано със сериала, или аз не съм засичала.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 17:08 от SiSi_galin

# 46
Има нови интервюта тази година, и за сериала когато тя беше с Баръш на гости на Али и за театъра с тоя.

# 47
Има нови интервюта тази година, и за сериала когато тя беше с Баръш на гости на Али и за театъра с тоя.
Къде може да се гледа?

# 48

Тръгваме на малко пътешествие с Рахимджан Капкап, когото обичаме повече заради ролята му на Метехан в Cranberry Sorbeti. Рахимкан, който ни срещна далеч от преувеличение, като напълно по улиците на Париж, има много уверена стойка въпреки младата си възраст. Име, което отдава дължимото на ролите, в които играе, не знае как да спре да продуцира, установил е свой собствен ред и не му харесва да поставя всички в този свят. Той казва, че цялата битка е за намирането на най-добрата версия на себе си. Вече във вълнението на чисто нов сериал; Трон. Накратко, Рахимджан Капкап, който е готов да предизвика бури с ролята си на Селим, е гост на корицата на нашия юлски брой!

# 49
Къде може да се гледа?
пиши нейното име и филтрираш за последната една година или не ако не ти не искаш и ще видиш нови, даже има интервю преведено на бг по-нагоре виж дала съм линк

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 23:16 от itshristina

# 50
По тв- възмутена съм от Мустафа и Нурсема. Не че харесвам Нилай, но се учудвам как може да я оставят на улицата с бебето й, като знаят, че няма никакви близки? И никакви доказателства няма относно бащинството, никакъв тест. Отврат. Тя тропаше на вратата на Нурсема, а тя просто не й отвори най-безсърдечно!

# 51
Шербет от Боровинки ще започне новия сезон на 12 септември с амбициозен епизод
Серкан Руткай Айъкьоз, който нашумя с ролята си на Емир в „Ясак Елма“, стана най-новият актьор в сериала. Айъкьоз ще играе асистента на Еркан Авджъ, който ще добави сила към актьорския състав в новия сезон като Асил, племенникът на Асуде (Сервет Пандур).

Освен ако няма нова актуализация, сериалът "Kızılcık Şerbeti" (Шербет от боровинки), продуциран от Gold Film и режисиран от Фарук Тургут, е планирано да открие четвъртия си сезон с изключително амбициозен епизод в петък, 12 септември. Сериалът започва новия сезон с нов режисьор. Сценарият е дело на Мелис Чивелек и Зейнеп Гюр, а новият режисьор на сериала е Йозгюр Севимли, който преди това е режисирал "Kızıl Goncalar". Съобщава се, че работят по друг проект с предишния режисьор на сериала, Айдън Булут.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 19:52 от itshristina

# 52
По тв - Не, няма толкова неблагодарен човек като Нилай Rage.. единствените хора на света, които я прибраха са Сьонмез и Къвълджъм, и онази пак се изложи! Почна да говори за Алев, после Къвълджъм се опитва с разбиране и доброта да й помогна, тя ''да не би Доа да ме е урочасала''. И зад гърба й почва пак да я плюе. Не може да се общува с човек като Нилай, ужасно същество. Не знам как я изтрайват, от някакво благородство, и защото е на улицата, и се надяват, че е временно.
Дори Пембе е по-разумна от Мустафа, кара го да прави тест за бащинство, няма как да съсипеш брака си заради думмите на лекаря му казва... а той, наистина е тъп, това е.

# 53
Таня, много благодаря, че се съобразихте с молбата ми. От сърце Ви желая да сте здрава и щастлива!

# 54
Не ми харесва тази работа ,че екипа на Шербета прибира всеки безработен.

# 55
Как всеки, взимат познати хора Grinning Grinning Ето от ОИ вземат от и Пъпките, явно другите актьори не искат да играят втора цигулка на главните. Grinning Grinning Само Бату се открои и майка му.

# 56
Честно казано е аз имам такова обяснение за познатите лица: предвид финансовите състояния в държавата е много логично да се вземат хора, на които начина на работа е познат. Защото има актьори, които се налагат на зрителите, харесват се и бам-излагат се. После вземи търси други на същите роли, които няма да се приемат вероятно. Помните Шефкед от Листопад, нали🫣

# 57
Чакаме само племеницата и чичото да дойдат. Може пак познати лица Grinning Една Еда Едже ако дойде дано, но нали тя трябва да е Семейството на Шакир Паша или несрин кавадзаде няма да откажа, ако се следва да се снимат с познати лица.

# 58
Парички трябват не че тези не са известни особено Еркан ама все пак

# 59
или да се съгласят на малко пари но малка известност. Grinning
Ако доведат едно що горе голямо име ще ги призная, но едва ли Grinning Grinning
Фарук няма да отпусне чак толкова пари Grinning
гледах едно клипче в тик ток и какви пари струва сериала (епизоди и заплати на актьорите) по-скоро за 3ти сезон, но не мога да го намеря

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 23:39 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт