(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 141
  • 452
  •   1
Отговори
# 30
Прекрасна Съла
Нови на Съла

# 31
Фейза Дживелек, която играе Нилай в ШЕРБЕТ ОТ БОРОВИНКИ, ще се яви в съда през следващите месеци заради заплахите си, публикувани в социалните мрежи.
Актрисата Фейза Чивелек преди това е излизала с Алиджан Курт. След като Курт публикува за връзката им, приятелят му Мерт Ванг коментира това:
 „Не се излагай, приятел.“
Според Patronlar Dünyası, след като видя този коментар, Дживелек изпрати съобщение на Ванг с обиди и заплахи:
„Никога не си ме виждал и не ме познаваш. Какво право имаш да се месиш в отношенията ми? Аз съм една от най-известните актриси в Турция. Изглежда, че си ме объркал с човек от по-ниската класа, като теб. Записах ти номера и ще знаеш с кого си се свързал. Ако те чуя отново да говориш за мен, ще те обеся на мост и всеки, който минава покрай теб, ще ти плюе в лицето...“
 Прокуратурата иска до 5 години затвор за актрисата. Дживелек ще се яви в съда през следващите месеци.

Дано това подобие на актриса изобщо не се появи в сериала вече.

# 32
Хриси да изхвърлят мама и нея ли?
Фарук няма да поеме този риск
Паричкииии  🤭

# 33
поне нещо да се напрви..... не стига че и на постера вече я има и трябва още да я понасям.
Че се мисли за голяма звездЪ тая...

# 34
Човек това е смъртна заплаха но какво се чудя като фенове на дадени личности го правят какво става за Фейзато.

Доукан изчезна като черния Петър дали не е отишъл при малкото братче в Германия?

# 35
Е като е мама ще я спаси. Като не става с пари става с много пари.
Еми има 4 седмици преди да се съберат за новия сезон всеки се наслаждава до край на почивките си.

# 36

Ще поживеем и ще видим голямата актриса как ще се развие без мама и Шербо.

# 37
Ти ако мислиш че някъде ще я вземат грешиш, тя само на мама продукциите ще бъде.
Изобщо след този проект Баръш, Еврим, Съла и Доку трябва да стоят далече от нейната майка. Но Баръш е дружка с нея така че горко му на него.
Дано тия четиримата Сема ги види и ги покани в нейн проект.
Още се чудя как в ОИ не бе там.

# 38
Апо излезе от болницата, и забележете Пембе го гледа. Вместо да го прати на любовницата. Навсичко отгоре Доа му носи телефона в стаята.. това е просто пълно безобразие. Само не разбирам как на Апо му се разминава, как е възможно всеки да го оправдава и да се кара на Доа или Алев. Този човек е страшно нагъл и най-спокойно си лежи в леглото, докато Пембе го обслужва. Тоест Пембе му е майка, която го гледа, а Алев любимата и той тийнеджър със забранена тайна връзка, и Доа помага на влюбените.
И тук разбирам Фатих, не е нормално да си с човек, който мрази и прави номера на родителите ти.

# 39
Апо излезе от болницата, и забележете Пембе го гледа. Вместо да го прати на любовницата. Навсичко отгоре Доа му носи телефона в стаята.. това е просто пълно безобразие. Само не разбирам как на Апо му се разминава, как е възможно всеки да го оправдава и да се кара на Доа или Алев. Този човек е страшно нагъл и най-спокойно си лежи в леглото, докато Пембе го обслужва. Тоест Пембе му е майка, която го гледа, а Алев любимата и той тийнеджър със забранена тайна връзка, и Доа помага на влюбените.
И тук разбирам Фатих, не е нормално да си с човек, който мрази и прави номера на родителите ти.
Скрит текст:
Таня, дано не се разсърдиш, но постовете ти за мен са като някакъв минал живот- тъй като чета на ред , без да внимавам кой е авторът. Събитията, които ти описваш повечето тук сме видяли може би преди повече от година. Когато е прекъснал и сезонът за ваканция, написаното от теб ме обърква допълнително. Може ли по някакъв начин да маркираш, че си назад с гледането? Ако няма как- бъди здрава и си гледай и коментирай на воля!

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 11:22 от victoria vassileva

# 40
Едно сладко нещо. Много сладки бебета бяха, но ако има скок във времето едва ли ще ги видим 😔

# 41
Хрисе и аз мисля ,че ще има скок няма как иначе да оправдаят липсата на Кайхан, Леман, Метехан и Гьокхан.

Красавица Heart

# 42
Да ви питам, ако някоя има памет
Скрит текст:
наистина ли Апо младши не син на Мустафа????
Иначе много ме заболя когато Киво видя Омер с Гьоркем... Личеше си че още го обича и това да го види с друга жена и то млада и покрита беше гадно

# 43
Скрит текст:
Иначе много ме заболя когато Киво видя Омер с Гьоркем... Личеше си че още го обича и това да го види с друга жена и то млада и покрита беше гадно

Негов е беше станало чудо в медицината после ходиха с Фацо двамата.

# 44
Скрит текст:

Негов е беше станало чудо в медицината после ходиха с Фацо двамата.

ужас...

Общи условия

Активация на акаунт