(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 109
  • 593
  •   1
Отговори
# 495
https://youtube.com/shorts/gmO7jLhD_lY?feature=share
Как се снимат сцените в леглото.

Не мен ми се стори че Йомер кимна за благодарност, и на него му тежеше тази тайна. Ще се разбере истината, но дотогава ще има стадание.Кавълджъм все пак трябваше дирекно да му каже намеренията си. Баба Сюнмез почна да ме дразни, били се затворили в стаята,то от толкова хора, и на саме не могат да останат и да поговорят, пък камо ли за нещо повече.

# 496
Сьонмез е точно образа който отговаря на това заболяване и старостта най-малкият кахър е тя в момента.Обявиха Къво за новата Ейшан без да е преспала с никой...
И аз съм и бясна ама чак Ейшан...

Съла и Доукан зад кадър на 110 еп в болницата

ПП:Майката на Кумсал играе докторката много мил спомен между нея и детето.

# 497
https://youtube.com/shorts/gmO7jLhD_lY?feature=share
Как се снимат сцените в леглото.

Не мен ми се стори че Йомер кимна за благодарност, и на него му тежеше тази тайна. Ще се разбере истината, но дотогава ще има стадание.Кавълджъм все пак трябваше дирекно да му каже намеренията си. Баба Сюнмез почна да ме дразни, били се затворили в стаята,то от толкова хора, и на саме не могат да останат и да поговорят, пък камо ли за нещо повече.

Проблема е че Къвълджъм каза на Омер че ще се пази тази тайна завинаги , но майка Сомнез и нейните приказки отделно инцидента с Доа и сега това с Чимен, Къвълджъм не издържа.
Омер беше крайно огорчен не можа да повярва че точно тя го предава.
В промото много хубаво Сомнез каза "Ти си враг за този който те обича!" на Къвълджъм.
Омер ще си лежи в затвора , без да вижда детето си който толкова много искаше заради ината и принципите на Къвълджъм.

# 498
Абсолютно нищо не я оправдава в очите ми...
Ако онова  и са деца и Кемал и син и то от този който праща в пандиза.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 20:43 от x BlackRose x the guardian team :)

# 499
  • Пловдив
Кавълджъм е тесногръда овца. Дори не е ясно какво се е случило. Не харесвам тази скучна праволинейност при нея. Дори на Пембе симпатизирах в определени моменти, тук образът не търпи промяна и е предсказуемо дразнещ и неприятен. Съшита с бели конци история, някакво нелепо скалъпено съвпадение от сценаристите. Изключигелно неприятни персонажи са семейството лекари. Радвам се за Нурсема и Фираз. Те са ми симпатични като двойка.

# 500
Единствения проблем и е спънка на сериала е сценария и тъпите сценаристи че ако едно нещо върви трябва да се продължи по тази линия, но за 4 сезона това се изтърка.

# 501
Ида Хрисе всичките ми спойлери излезнаха утре е почивен ден.

Д:Ако батко Йомер беше невинен нямаше да е вътре Фатих.
Ф:На вас ви харесва да ви е спокойно на главата. Мъже за вас не бива да има.
Д:Попаднахме в тяхните усти
К:Хем най-хубавото хем и най-лошото нещо за една жена е да стане майка.
Ако косъм от главата ви падне ще изгоря целият свят
Н:Аз не гледам сериали играя в тях
Д:Ти с едната и другия Фатих.
А:Какво общо има това с Фатих?
Д:Фатих утре ще позира за корица на списание
Ъ:Има невероятен хаос удома.
С:Ще дойде някоя която да ти вземе мъжа отдалече а ти ще гледаш отдалече.Отивай и стой до мъжа си!
Ну:Ъшъл каза ,че ще дойде за кафе утре за да се подмаже на баща ми какво целиш?
А:Йомер е затвора не е ясно какво изживява дори.Машаллах всички кефа ви е на място.
К:Кой е Абдуллах?
Л:Проклятие!

Големи обиди се лееят по адрес на Доукан от фенките на Съла точно за фотосесията ама да го покажа и аз какво е "прасе"...ю

# 502
тук добре изглежда Доку Grinning Grinning

кои спойлери за Лео и Ишъл ли???

Ще има ли пак развод за Омер и Къвълджъм??? Един от уж спойлерите каза че пак ще има такова нещо.

Къвълджъм е баси овцата честно. Омер не е наранил дъщерите никога и винаги е бил до тях в най-лошите им дни, но и Доа е малка овца да вярва на майка си, но че е тъпа си остава.

Апо се сети че има брат и се тревожи за него Grinning

# 503
тук добре изглежда Доку Grinning Grinning

кои спойлери за Лео и Ишъл ли???

Ще има ли пак развод за Омер и Къвълджъм??? Един от уж спойлерите каза че пак ще има такова нещо.

Къвълджъм е баси овцата честно. Омер не е наранил дъщерите никога и винаги е бил до тях в най-лошите им дни, но и Доа е малка овца да вярва на майка си, но че е тъпа си остава.

Апо се сети че има брат и се тревожи за него Grinning
Фаци че ще краси корица на списание. ;д Представи си мама Пемба да беше жива и да види мамин на корицата майкоооуууу....
Моето момиче всичко ми носи като инфо относно ДоФат не съм я питала за останалите ще я питам тя се кара с едни КъвМери преди седмица ,че голям проблем беше ,че имали Доукан и Съла повече време една серия е тя Фейзенка нали каза ,че ще хване някой беше ясно. Бирсето е писала ,че ще има напускащи време да беше да се гърмят тия патрони. Фейзата казала на оптик лансмана че още актьори ще дойдат и рейтинга още ще се вдигне. Сигурно е Ванга не знам. ;д

Хрисе , тя Доа забрави как Фатих я спаси като не беше ...Гьоркем да не давам спойлер ти разбра.

# 504
Много си вярва Фейзиту че ще се вдигнат рейтингите. Морето ни отнесе буквално. Grinning
Аз само дали ще има пак развод мен това ме човърка.
То е мъка и за къвмер защото наистина сцените и минутите са малко и за доа и фатих, за сметка на останалите второстопенни.

Хрисе , тя Доа забрави как Фатих я спаси като не беше ...Гьоркем да не давам спойлер ти разбра.

май съм забравила за това Grinning

# 505
Хрисе аз имам конска памет когато става въпрос за факти. Момчето беше сигурно в нея и застана като врата зад нея тогава щеше да е още нещастен с Гьоркемица да не отварям темата че е спойлер за дамите които ни четат.
Та ще я питам но за ДоФат ми каза че за сега изневяра ЙОК още миналата седмица.
Малкото Кумсал е със семейството си в Сапанджа вече.

От вчера в кьошката:Доу,Съла и Емрах

https://x.com/evenstar_sly/status/1983159028927840739

Стана пак златния Фатих как гледа хич не я жаля в началото тя го докара дотука.

Паднах само с тия сериали да не бъзикат Фатих за снимките. ;д
Имаше слух ,че ще бъде оклеветен от френдката на Ниляй.

# 506
то ние станахме за смях, направо ни правят на нищо с морето и какви ли не мемета имаше за нас. Но е така заради мелзей и да сложат фейзиту с нейните послушни патета и пак на заден план баръш, еврим, доку и доа, нищо че уж първите се водят близки до сценариста, но пак ги мачкат.
даже се чудя дали пак няма проблем с ево и баръш, но едва ли иначе защо да пуска стори с него , просто миналия сезон началото беше кошмарно за тях по ред причини си го мислех тогава....

# 507
Ево , бях чула че има някаква контузия на кракът си не знам колко е вярно след ботушите миналата серия.
Морето въпреки ,че харесвам Бурак като актьор и Улаш няма да го погледна с ъгъл на окото ми да не казвам голяма дума но за сега ако искат и 30 рейтинг да направят.
Аз мисля ,че всички търпят Фейза заради мама но точно това си говорехме с една приятелка в Х ,че Фейза велико е набелязала Доу за нова жертва в МелЗей проектите и го иска за себе си.
ПП:Гледам Феникса с Доу и Алп до колкото разбрах са скарани повреме на това дизи какво нещо после една жена са деляли един след друг. ;д

# 508
Да, Ево има контузия защото преди две седмици на постановката и тя беше с превръзка на крака.

Улаш дето се провали преди морето със сериалите си сега на сигурно предприе този сериал и затова са доста добре, но ще дойде време и ще променят сценария и ако някой каже нещо против големия шеф на турция ако пак има политически скандали ще падат глави от техния състав.

Доку ако има достойство няма да участва повече в проекти с фейзиту и майка и. Дано той , Баръш и Ево никога повече да не го правят.

Проблема е дано си докараме сериала до края на май , на не до края на годината. Поне аб да е 7 другото ми е все тая.

# 509
Фунда и Джанер не мисля че ще вдигнат особено както и за другите в Сокаците единственият им коз е Али и те не го ползват правилно хората почнаха да се ядосват може и пак да ги минем тях поне пък Морета и Океани да са първи.Йомер ако психяса и го хване Юналовия синдром хич не я жаля Къва
Езги е писала ,че до 3-4 серий Къвълджъм ще постъпи в болница

Виж сега все пропускам да кажа голямата звиздъ Батуханчо как го изолират нарочно...

Общи условия

Активация на акаунт