(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 133
  • 593
  •   1
Отговори
# 480

- Аз го натиках вътре,
- Дойдох на посещение на мъжа си.

# 481
Но ако кажем че Ашъл знае нещо за инцидента на Омер, той от къде знае евентуално за това??? Аз още държа че Киво предава Омер.

# 482
# 483
Не знам от къде знае, но то и за Пембе няма от къде да знае, ама знае си чуека 😎

# 484
Доукан си изкарава добре на сета тия дни.

Вечно усмихнати и така и трябва.

# 485
Не знам от къде знае, но то и за Пембе няма от къде да знае, ама знае си чуека 😎

Ако е той ще ми е по ок , защото сега са ядосани на Киво че тя може да го е предала 😁

Доукан си изкарава добре на сета тия дни.

Вечно усмихнати и така и трябва.

Усмихнати от затвора може би 😁😁😁

# 486
Седа в фирмата

# 487
Последно виждане с тях. Поне за три месеца раздяла отново.

Това предателство от нейна страна скоро време няма да и го простя.

# 488

Фактът, че Доа и дъщеря й оцеляха невредими от инцидента, направи всички много щастливи. След този инцидент Фатих започва да се отнася към жена си с повече внимание, което помага да се поправят отношенията им.

Къвълджъм, смазана под тежестта на тайната на Йомер, става все по-агресивна и не знае какво да прави. Ъшъл изпада в паника, когато осъзнава, че продажбата на къщата и използването на парите няма да реши проблемите й.

Фираз, опитвайки се да се раздели приятелски с приятелката си, разчита на Асил за съвет. Въпреки това, Демет не е лесен човек за справяне. Неспособен да устои на упоритостта на Абидин, Асил се среща със Севтап, за да се опита да ги помири, но той осъзнава, че тази ситуация едва ли ще се получи.

Възможността Чимен да се разболее идва в момент, когато нервите на Къвълджъм вече са изтощи, което я задейства още повече и тя решава, че вече не може да понася тайната на Йомер. Kъвълджъм предприема важна стъпка, която ще засегне всички.

# 489
От примиерата на Емрах

# 490
Греят 😌 когато го няма един даден човек(блеки не доку 😝) се вижда колко им е приятно да са заедно. Ако го нямаше , сериала щеше да е в пъти по-добре.

# 491
Аз нямам коментар по темата имам ама ще кажете това момиче полудя по добре да не анализирам. ;д

# 492
коя?? Grinning Grinning

горкия Омер. най-важния му човек му заби нож в гърба. както и очаквах той ще отива в затвора затова казва на апо да се грижи за кемал.

# 493
Хич не ми е жал още надолу!

Къвълджъмица ако мога да и прасна два шамара с кеф бих го направила!

# 494
По-надолу не може 😁😁

Децата и били важни, май Кайхан е бил прав да се разведе с нея 😁😁. Омер щеше да се предаде сам,  сега тя ще остане с глупавите си дъщери , майка която се меси във всичко. Омер отива в затвора за неопределен срок, бебчето ще бъде жертва на тази пумия.

Общи условия

Активация на акаунт