(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 150
  • 593
  •   1
Отговори
# 465
И за Йозге имаше такъв слух вчера ,че се уверила че Фейза била луда едва ли не и казала на мениджъра си че не иска да имат сцени.

Айдее иде моят момент

Никой не напуска освен Ъшъл и Лео имат няколко епизода.

Иначе аз смятам ,че и Доу и Емрах след запомнящите си се сцени които направиха заслужават екранното си време. Същото мисля и за Съла , Джерен , Ево , Ахмет и Баръш. Ама Севтапката какво допринася?? Даже и Асил е по от нея в очите ми - сори.

# 466
Бе нали дедото бил много ревнив, ако бяха заедно едва ли щяха да позират така с Емре Thinking А това на Бирсен не беше ли от преди месеци?

# 467
Тени ако не са се разделили след това като го види вече ще са той толкова "уважаван" моля ти се...
Добре ,че е баща му мир на праха му да го мислят за нещо в гилдята.

# 468
Бе нали дедото бил много ревнив, ако бяха заедно едва ли щяха да позират така с Емре Thinking А това на Бирсен не беше ли от преди месеци?
от миналия месец беше отговорила на една в туитър и все още играят заедно в постановката си.
аз още се чуда как тоя я очарова толкова че даже той се е запознал с нейната майка...

# 469
# 470
От това се притеснявах Къвълджъм издаде Омер на полицията и ми циври. Жалко от нейна страна. Омер няма да и прости туко така. 💔

# 471
Беше ясно че ще стане поне детето да беше пожалила.
Доа и Фатих да се развеждат вече да се свършва ама повече не да ходи да му реве да я прибира ли обратното стига вече грехота е и за двамата.
Чакам Юналови да обеднеят!
Доу е последван от актрисата която играе - Седа.

# 472
Тя ако беше му казала да се предаде сам веднага щеше да го направи, проблема че го направи зад гърба му и му заби нож в гърба. Къвълджъм винаги е поставила Омер на второ или даже на трето място след майка и и децата.... Има любов при тях, но без доверие не ми е ок. Заболя ме сърцето 💔

# 473
Още повече, че не е сигурно дали Омер е направил нещо. Но, тази ситуация може да се използва като някаква повратна точка във техните взаимоотношения, макар че ако пак ще се събират.... Доскучава.

# 474
Аз не мисля че ще има развод, но ще има раздяла , въпроса е дали омер ще бъде безкруполен и да вземе Кемал от Къвълджъм с цел отмъщение, но доброто му сърце едва ли би го направил.

# 475
едно и също гледаме не се шашкам

от майката на Кумсал

Съла в Лондон

# 476
Аз се зачудих дали не е възможно да е някой друг издавача? Асил например, този човек всичко знае бе Simple Smile Нищо чудно и това да знае.

# 477
Може всичко е възможно, тоя нали иска фирмата може така да е, защото да реве Киво беше странно, защото кадър по ранно беше с друг поглед...

# 478
Аз мисля ,че Юналови ще са бедни.
Ама с кеф чакам корицата на Фатих. ;д

# 479
  • Пловдив
Че то си показаха, че Асил е изнудвача. И как стигна до Ишъл. Нищо чудно няма.

Общи условия

Активация на акаунт