(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 063
  • 593
  •   2
Отговори
# 525
ужас парти бе омер

Дано нашите хора да бягат далече от мама и щерка.
Аз ще съм крайно разочарована ако Баръш в бъдеще работи отново с тях.

# 526
ужас парти бе омер

Дано нашите хора да бягат далече от мама и щерка.
Аз ще съм крайно разочарована ако Баръш в бъдеще работи отново с тях.
Пак ти казвам  дано господ не ме вади права но ми беше ясно всичко а за Бату ,че ще напусне бях сигурна след като изтри снимките им заедно Доу и миналата седмица като изпраска рейта.

# 527
май ще си права в това което мислиш Grinning

иначе бату си беше на пангара още когато смениха сценария Grinning

# 528
Хрисе и ние с легените миличка... ;д тя 200 кг глиган до таз фитка Доу направо ужас

# 529
направо блеки, но какво да се прави. доку му трябват парички Grinning Grinning за да е до това чудовище.

# 530
направо блеки, но какво да се прави. доку му трябват парички Grinning Grinning за да е до това чудовище.

Аз пред всичко случващо се:

# 531
сложи и мен Grinning

# 532
Сега имам спойлер ,че до 5 седмици Съла излиза. Но ще има и други напускащи освен тези които каза Оя.
Чакам Бирсен и без това ми похабиха чифтето и кефа отдавна.

Това не съм го пускала при Вас но направих клипа на ДоФат

# 533
Дано са Баръш и Еврим, колкото и да искам къвмер , но да търпя фейза да е в цял епизод ми идва в повече.
е то вече се знае за бату и едже че излизат кои други , то хора няма да останат Grinning

иначе хубав едит, наистина са токсични , но хубави Grinning

# 534
Мерси но не само токсиката има нещо като език на тяло разбирам ако Ата иска да отдалечи годеницата си от бившият и. Не съм я гледала с Халил но според мен с Доу много им се получи.

# 535
щом е имало нещо с доку, няма как да не се е видяло по тв, с халил там ми беше като дете и не видях нещо по-така.
едва ли Ака да е дал ултиматум, по-скоро Съла вече до такава степен да е втръснало и вече окончателно да си тръгне. Оферти ще има за нея, няма да остане без работа. Достатъчно популярна стана и си изкарва парите сама, а не като оня бизон да чака на мама. Grinning

# 536
щом е имало нещо с доку, няма как да не се е видяло по тв, с халил там ми беше като дете и не видях нещо по-така.
едва ли Ака да е дал ултиматум, по-скоро Съла вече до такава степен да е втръснало и вече окончателно да си тръгне. Оферти ще има за нея, няма да остане без работа. Достатъчно популярна стана и си изкарва парите сама, а не като оня бизон да чака на мама. Grinning
ОГМ-то я чакат слушай ми думата. ;д

# 537
# 538
Ох мамо...

От Бахтияр / Зюлфикяр

Каквото искат някои хора това става
Вие просто гледате

# 539
масово убийство Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт