(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 030
  • 593
  •   1
Отговори
# 570
Че тоя Ата не е ли бизнесмен??? Че те постоянно са някъде в чужбина???
Аз дето ти казах че мяза малко на гей 😁😁

# 571
Че тоя Ата не е ли бизнесмен??? Че те постоянно са някъде в чужбина???
Аз дето ти казах че мяза малко на гей 😁😁
Абе тя си знае какво прави ама миналата седмица и семействата се видяха да не е надула търбуха накрая та затова да излиза но 10/10 не искаше да играе с Доукан.

Виновни са много си подхождат:

https://x.com/remayl2/status/1985016398536696118

# 572
Еми каквото са си направили и бог не може да им помогне 😁

Те и други двама също много си подхождаха 😉😂

# 573

Хрисе , той Баръш е женен от бая време тъй ,че не чакай там е още по невъзможна мисия ама поне не страни от него все едно го вижда като отровна гъба.

# 574
  • Пловдив
Хора, нищо не разбирам. Аз не знам кой как се казва в реалния живот, кой с кого има връзка. Качамак е някакъв последните страници. Кой напуска, кой остава, кой е Мелзей, кой е Фейза, то вярно темата е за фенове, но аз тотално потънах. Чак такъв фен не съм, че да ги познавам до девето коляно.

# 575
Хора, нищо не разбирам. Аз не знам кой как се казва в реалния живот, кой с кого има връзка. Качамак е някакъв последните страници. Кой напуска, кой остава, кой е Мелзей, кой е Фейза, то вярно темата е за фенове, но аз тотално потънах. Чак такъв фен не съм, че да ги познавам до девето коляно.
За Шербета говорихме и сценаристите и напускащите актьори и Фейза - дъщерята на Мелис Чивелек основателката на проекта.

# 576

Хрисе , той Баръш е женен от бая време тъй ,че не чакай там е още по невъзможна мисия ама поне не страни от него все едно го вижда като отровна гъба.

Е , така е , но в началото беше много огън при тях, в началото на с3 усещах че нещо не е наред с тях, заради според мен дядото, но наистина си имат уважението и приятелството. То е ясно че няма как той да остави семейство, но просто с Еврим нещата така хубави бяха в първите два сезона. Много повече ми харесат те двамата просто енергията при тях е съвсем различна , вместо той с Шавал сам.

# 577
Щом Ивето пусна целувката на диванчето аз пък да пусна тази сцена
От песента до цялата атмосфера и връщането на Фатих при неговия реален дом - Доа. Кетче жив да си ,че навремето имахме възможност да видим това.

# 578
  • Дубай
Доа и Фатих бързо им се наложи да се оженят... Фатих, слушащ Пинко, Доа - с обсебена  и контролираща майка. За жалост не можаха да изживеят цялата си приказка и удържат на целия натиск, който им бе наложен. Казвам и двамата, защото не само Фатих има грешки... Доа е не по-малко виновна.
Искате да кажете, че приятеля на Съла я ревнува от Доу и тя затова напуска.... Айде бе... Трябва да е супер пр@ста ако е заради това. Той като се е запознавал с нея нали е знаел, че е актриса....

# 579
Само да кажа че с Доу се следват в инстаграм

Така е шофьора на Рейхан се казва Фатих ама ей такива неща излизат пред нас.

https://x.com/stkkarchive/status/1985102122313003154

Ив подкрепям с две ръце бяха различни но се обичаха като кучета.
Пак казвам на Фатих не му стигаше смелост но после и това стана.Преди това изневярата която за мен оправдание няма не че ако пиеше алкохол бих го оправдала. Психо номера който направи да вземе детето и разбираш ли докато искаш го убиеш ти го дават в колата гледа бебето с насълзени очи и казва: Правя всичко за нас ще видиш с мама ще сме много щастливи... Тогава разбираш целия мотив на героя може да е ужасен за 70 милиона шамара и аз го бях цапардосала да си кажа но можеш да влезнеш по на дълбоко. После като се събраха пак нямаше смелост да остави мама ама то такъв беше момента ,че нямаше как да стане и тя самата го знаеше. Сам я бутна в чужди ръце а той толкова имаше нужда да я забрави ,че искаше да повярва на майка си ,че няма как да е с нея но всичко беше до момента в който чу за Гирай не говоря за целувката само чуването на Гирай и името му беше достатъчно за него самият. Всъщност и при Доа беше така изгради си фалшива представа за Гирай - хоп и си повярва в нея. Заслужаваше да научи как я мами с онази кощрамба Хевес ама и спестиха тия мъки сценаристите. Преди това пък Гьоркем момичето било чисто и тн спеше и той като пазач в нощна смяна на работата си като разбра ,че са киснали лещата с Йомер я затри но преди това още не беше сигурен в тоя брак затова и каза на Пембе ,че проекта и се провалил. Къвълджъм така и не прие Фатих даже в началото на сезона толкова се зарадвах като се отнесе топло към него в крайна сметка остана без майка си идва при теб търси помощ и сега хоп. Ами те знаеха от самото начало че са различни проблема не беше ,че се е разголила Чимена а че Джемре е добавена в този профил но Доа както винаги не можа да разбере защо полудя толкова мъжа и. Как грейна като слънце като я видя на снимките за списанието той просто искаше да застане до него. Определено са за психолог и двамата и много ми интересно как ще преживее поредната смърт в домът си и на майката на детето му любимата му жена - Доа.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 00:30 от x BlackRose x the guardian team :)

# 580
Кой е Мелзей?

# 581

Мелис и Зейнеп сценаристките на Шербета

# 582
Видях сцената, в която майката на Нилай звъни на щерка си и обсъждат как хората и се подиграват за плача. Чудно ми е, какво ли си е мислила Неслихан Йелдан докато го играе🤣🤣🤣 Ноооо сигурно за думите на Фейза... дърво, което дава плодове, е целено с камъни😆😆

# 583
тя уж неслехан беше за малко епизоди , но остана че и на постера тази жена Grinning Grinning фейзата я майтапят в соц. мрежи и с право Grinning

Мелис и Зейнеп сценаристките на Шербета

това трябваше да е постера за идните сезони, но повечето с накърено его и трябваше всички да са там. Виж колко са хубави само тези четиримата.

# 584
Асил няма се запре еййй

С:На тази планета много жени дават децата си жертвоприношение и те живеят като трупове.
- Помогни ми!
А:Няма да споменаваш дори и името и. Много се издаваш. Крий го! Прекрати темата.
Н:Какво трябва да крие Фираз от мен?
Ф:Тази вечер ще получа награда и искам да сме там цялото семейство.
Д:Тази н иощ е много важна за Фатих. Нека всички сме заедно.
- Най-успешния бизнесмен на годината...Асил Йълдъръм.
А:До една седмица нека акциите са в ръцете ми иначе ще се сдобие друг с записите.
Н:Тези много големи неща въртят.Искаше акциите и.
М:Иска акции?
М:Дойдох да направим едно споразумение с теб Асил. Дай ми записите които имаш в себе си. Ако искаш акций направи споразумението си с мен ,а не с Ъшъл.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:22 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт