(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 748
  • 610
  •   3
Отговори
# 600

А;Всичко е готов Мустафа ами ти?
М:Асил!
А:Ти готов ли си?
М:Утре Ъшъл ще напусне този дом и ние заедно всички ще си превържем раните.
Ъшъл:Глупаци!
Ф:Чичо! Нека остане в миналото чичо.
К:Днес ще освободят Йомер обади се адвоката.
С:Слава на Аллах!
 Н:Можеше да съм бременна сега...
Милостиви аллах ти как ме опази само.
А:Защо ми причиняваш това?
А:Сега нека те да му мислят.
М:Татко първо пиша това писмо към теб , а после към всички които не ми вярват.Дойдох на краят на пътят си.Днес всичко ще свърши.
Ъ:Какво правиш тук?
М:Нали казваше ,че няма смърт за теб.Ето виж това е смъртта която аз ти избрах.Аз знам ,че ти уби майка ми.Убийца...
Ъ:Ще ни убиеш!
М:Дойде краят на твоят път Ъшъл

# 601
Рейта от вчера. С оглед че ще се сбогуваме с доста хора може и още да се покачи.

# 602
Неоспорим е факта, че въпреки боксуващата история, рейта държи здраво😶 На мен лично Едже Иртем /Ъшъл/ ще ми липсва, много приятна личност🙂 Тази яхтичка онази на Нилай ли е? Очаквах нещо друго за сбогуване честно казано...

# 603
Пожара на Гьоркем няма кой да го мине според мен беше 10/10 ама Кетче и Йозгюр са две планети - различни.

Аз се чудя толкова ли беше трудно да напишат две нормални сцени на ДоФат че се храчиха,плюха и обиждаха от началото на сезона.

# 604
Пожара в 82 епизод с Гьоркем беше най-добрия за Шербета изобщо. За първи и последен път в тотала имаше 10.
Скрит текст:

Блеки явно това че не се понасят Съла и Докукан затова няма нормални сцени при тях. И при това че Съла искаше още преди да почне сезона да си тръгне, още си личеше нейното нежелание да играе с него.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 12:12 от itshristina

# 605
Като не се понасят да не стават актьори! Колко двойки са били в тяхното положение но си довършиха и сериали и всичко то при нея си личи той го дава по лежерно въпреки ,че във унижението му предните серий имаше една нотка на непукизъм.На Джиндорук му теглиха столчето 4-ти еп е последен за тях.
Харесвам Съла но изглежда и по важно как Гаргамел ще е по добре да се жени и бременее като иска да си провали кариерата няма да е първата няма и да е последната.

# 606
Така е, всеки решава как да продължи с живота си.
Сега е важно как новите актьори ще се впишат в сериала.
На Съла здраве и щастие и желая и да продължи да се развива. Интерес има при нея , още вчера Бирсен сподели че тя е отклонила проект.

# 607
Аз се чудя да не би да имат общо с приятеля на Йомер от пандиза.
Човека жена му и партньора му са го вкарали там невинен.И сега вика ядат моите пари и си гледат кефа.

ПП:Говори се ,че и Джерен ще напусне към НГ.

Джемрето обича повече тате - това е.

https://x.com/silaturkoglu_ph/status/1986882936281702429?s=20

Хрисе , това "не искане"  да снима. Да беше го показала и предния сезон като снимаха сцената на диванчето и всичките им по близки моменти защото тогава нищо не си личеше даже да не коментирам танца им.
Впрочем както казах и преди това голям страх от бившия има. Той изглежда обаче няма страх от никакви бивши щом и Серай ще му партнира. Интересно в пандиза ми беше Йомер не мяташе ли хора през балкони ,че и в гараж ги задържаше и тн ,че позволи да го пребият като жена? Иначе хубаво ги сближиха с чичето - няма лошо. Всички мислят ,че Асил ще се отклони към Чимен - опазил ни бог.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 14:06 от x BlackRose x the guardian team :)

# 608
Никой не казва нещо за спойлери! Моля, не се нападайте за неверни неща! Жената помоли за съкращения на имената, нека бъдат изписвани целите, за да не стават обърквания 🙃

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 14:11 от ThankYou

# 609
Доу е споделил рейтинга иначе фрагманите не ги пуска тия дни и яде гамото.
В целият фрагман забелязвам нещо все по силна става връзката на Фатих и Йомер.

# 610
От
Никой не казва нещо за спойлери! Моля, не се нападайте за неверни неща! Жената помоли за съкращения на имената, нека бъдат изписвани целите, за да не стават обърквания 🙃

Изобщо нито четат, нито имат намерение да уважават съфорумките си.
Шапка ти свалям ThankYou за търпението, което проявяваш.Flowers Hibiscus
Аз се изнервям когато някои , сякаш нарочно си правят оглушки и ходят по главите на другите.
А беше такава приятна тема, с остроумни коментари, с шеги и закачки, но както се случва, понякога и телата ни ги нападат болести. Та така като стане - " беж, Лиске да бягаме"
 Не е голяма загуба.

Общи условия

Активация на акаунт