(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 17 177
  • 627
  •   1
Отговори
# 615
Аз все още не вярвам в този слух за изпускането, а и вярвам, че ако беше истина щеше да се потвърди и от други необичащи Фейза 🤔

# 616
Нова кипра иде за Йомер асистентка ще му е Бирсен писа.

# 617
Аз все още не вярвам в този слух за изпускането, а и вярвам, че ако беше истина щеше да се потвърди и от други необичащи Фейза 🤔

Е, това с изпускането няма да ти го потвърди Фейза, но вярвам от слуховете че от тази ситуация нервите на Сибел(Пембе) не са издържали и тя си е тръгнала. Толкова новини неприятни от Фейзата имаше. От наркотици до това...

Нова кипра иде за Йомер асистентка ще му е Бирсен писа.

Къвълджъм хем ще ревнува, хем ще е ядосана на мъжа си. Grinning Стига да останат заедно. Наистина ще видим лош Омер. Ще ми е интересен да го гледам такъв.
Но с оглед че Доа ще я няма очаквам поредните трусове при тях както винаги.ѝ

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 23:03 от itshristina

# 618
Майката на Кумсал е казала че снощната сцена е последна обща на семейството Фатих и Доа.

Язък!

Дали Йомер ще изневери на Къвълджъм хмм?

# 619
Не казах Фейза да потвърди, а друг от екипа актьори или зад кулисите работещ! Постоянно се изкарват хора от работа, все някой щеше да си отвори устата. Наркотиците не са нова тема, нито при нея, нито при любимеца на другата група Чатай.

Писна ми от трети хора във връзките на двойките, толкова са изчерпани, че дъвчат едно и също. Най-добре повече да не ги събират, Къвълджъм да си взема Асил, а Омер друга. Тя и бабата уж беше пред умиране, още я снимат, а не прави нищо полезно.

А най-новата бомба, никой не писа, явно не се видели. Твърди се, че продуцента на Шербета платил огромна сума на някакъв известен в Турция да плюе Това море ще прелее😀

# 620
Сега не разбрах Кумсал и тя ли напуска и сменят Джемре?

# 621
Сега не разбрах Кумсал и тя ли напуска и сменят Джемре?

Сигурно напуска, нали щяло да има скок от 6месеца🙂

# 622
Язък детето беше свикнало много с Доу и Съла пък и не е някакво велико навиране като други майки.
Направих си гифките до 80 еп и се чудя точно тази ера кой я писа относно ДоФат защото всичко след тъпата вила която взе Фатих все едно е друго като изключа моментите след това ,че си мислеше че и изневерил с Дефне.

Фейза и Ъшъл

# 623
Майката на Кумсал е казала че снощната сцена е последна обща на семейството Фатих и Доа.

Язък!

Дали Йомер ще изневери на Къвълджъм хмм?

Йомер едва ли ще изневери на Къвълджъм. Но с оглед че Мустафа е на лодката и ако Доа е там , Къвълджъм може да се разведе с него и да обвинява  него чрез неговото семейство че Доа я няма вече.

То пък Фарук да плаща на някой е меко казано смешно. То беше заради един youtuber където прави отзиви за сериали. Сериала му върви все още, не със същия успех ,  но върви. То ясно че другия сериал сега е на върха , но ще се срине рано или късно.

# 624
Тия полудяха Голд сигурно ми е е набор като компания - смешни са!

# 625
И Гаргьо е на линия.
Беше ми ясно ,че тортата ще и я режат в караваната.

Днес да чакаме фрагман - дано.
Снощи имаше сет с Асуде,Нурсема.Чимен и Къвълджъм.
А Батухан още не е завършил снимките си имаха сет с Джерен.
Трябва вече да е започнат вече 114 еп защото имаше слухове ,че Серай е била там. Освен ако не снимат паралелно.

# 626
Имаше снимка от къщата на Апо, там са Чимен, Къвълджъм, Сьомнез и Нилай.
Излезе ми снимка Баръш е бил на снимки в фирмата.
Бебе Кемал вчера е бил на снимки.

# 627
Доу -  сет от предни дни когато Бахтияр и Ахмет също бяха облечени в черно.

Общи условия

Активация на акаунт