(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 20 821
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
  • Дубай
Че Съла като се сбогува, какво? Нима са ѝ длъжни с нещо? Не, както и тя на тях. Те имат правото да продължат историята, а и ако се водят по феновете, това би било най-логично. Ще е кофти в началото, да, но ще свикна, както свикнах с Апо.
А относно новото момиче –  трябва да има съспенс, драма и т.н. с чувствата на Фатих.
Ако трябва да избирам между Доа и Ъшъл, Доа е по-добрият избор според мен.

# 751
Доукан напуска Шербета сигурно защото е отпоследвал навсякъде страницата им.

# 752
Бу нееее. Grinning Grinning Що така? Шербет титаника екипажа един по един напуска. Grinning Grinning

# 753
  • Дубай
Доукан напуска Шербета сигурно защото е отпоследвал навсякъде страницата им.

Да не отива и той при Докторите? Бъзикам се, но ще намери нещо и той,Шербета за него беше тръмплина  и от тук нататък пътя да му осеян с готини проекти, ако напуска.

# 754
Аз мисля ,че него ОГМ-то ще си го вземе.

Монолога от гроба ви нося....

Доа...живот мой аз дойдох.Дойдох знаеш ли Джемре все така оцветява това.Тя е добре.Джемре е добре.
Не се тревожи дъщеря ти е много добре.Все си оцветява разни неща и рисува кой знае ако е талантлива може и художничка да стане.Тези шест месеца за мен минаха като шест години...Колко трудно било това да съм без теб. По добре ти да беше изправена пред това мен да ме няма , но Аллах да не ме беше карал да изпитвам тази болка.Всички казват че е съдба аз не мога да го кажа.Моят брат...брат ми. Доа , прости ми! Извинявам ти се! Докато бяхме заедно и докосвах ръцете ти когато ти подаваше своите и за всеки момент на който не съм знаел стойноста му те моля да ми го простиш позволявайки ми да бъда още по добър баща за дъщеря ни. Обичам те! Отново ще дойда... Сега си тръгвам но може би следващия път ще взема и дъщеря ни с мен и така ще дойда.

# 755
Накрая мисля че наистина може с оглед че Омер се забърква с мафията Къвълджъм и тя да умре. Еврим и тя не би търпяла този цирк. С оглед колко важни актьори за сериала и успеха си тръгнаха няма да се учудя до нова година още важни хора да си тръгнат и да си гледат Нилай Шербета.

# 756
Аджаба туита на Доу към Кетче ли беше? Да вярно е ,че той го е препоръчал за Фатих ,но разбра за Съла и се обиди ли? Чудя се защото след този туит нищо не е същото...

# 757
Накърнени чувства. Grinning

# 758
Тази малката и Мундьото въобще толкова са зле ,че нямат шанс да са даже и от Тему ДоФат

# 759
накрая сме на тази тема. Grinning Grinning само да помоля ако се слага нови плакат на шербета може ли да е без нилай ако може, ако не да е ог плаката от сезон 1. той беше най-хубав. Grinning

# 760
Аз бях пуснала една снимка на Ево,Баръш, Доу и Съла асъл плаката за мен!
накрая сме на тази тема. Grinning Grinning само да помоля ако се слага нови плакат на шербета може ли да е без нилай ако може, ако не да е ог плаката от сезон 1. той беше най-хубав. Grinning
[/b]

Блогърите започнаха да коментират дали и Доу напуска хопааа почва се.

# 761
Бирсен ще каже. Тя със сигурност знае нещо. Grinning

# 762
Оригинала.

TEMU

# 763
  • Дубай
Оригинала  не е лоша версия, но щом Съла си е избрала тему , желая и щастие.

# 764
И другия оригинал. Grinning

Да , така е. желая и щастие и нови професионални успехи на Съла. Няма какво да се лъжем Шербета направи повечето актьори още по-известни. Нови имена за мен получиха сцена за изява и публиката ги хареса и заобича.

Общи условия

Активация на акаунт