Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да качите снимки в албум?
Какви са процедурите за регистрация и легализация в Испания?
Как да предотвратя появата на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да качите снимки в албум?
За да качите снимки в албум, първо трябва да влезете в профила си. След това изберете желания албум и щракнете върху „Качване на повече“. Следващата стъпка е да изберете „Прост уеб качване“ и след това да намерите снимките на вашия компютър. След като изберете снимките, натиснете "Старт качване" и изчакайте процеса на качване да завърши.
-
Какви са процедурите за регистрация и легализация в Испания?
-
Как да предотвратя появата на стрии по време на бременност?
Предотвратяването на появата на стрии по време на бременност може да бъде индивидуално за всяка жена, тъй като зависи от типа й кожа. Използването на кремове против стрии, като например кремове с витамин Е или кокосово масло, може да помогне. Важно е да поддържате кожата добре хидратирана и да избягвате прекомерното напрежение върху кожата. Носенето на удобни дрехи и специални сутиени за кърмене също може да бъде полезно.
-
Как да избера подходящ крем против стрии?
-
Как да избера подходящ сутиен за кърмене?
. Майка ми ми купи едни дънки за бременни от Бг та май тя ме спаси от търсене по магазините
, песента си заслужава да е поне в челната тройка

.
Не знам как става с снимките ,но ще се опитам и ако не успея ще ви потьрся за помощ.
. А за козунак няма да правя точно сега - на диета съм
(аз намерих кога, ама какво да направя, сега ми дойде музата
и се 4уваше само
.Преди много години съм го разглеждала и ми беше хубаво да го видя пак.

тук горе има едни идеи за козунаци...много хубави...погледни ги.
Въобще тази година съм много ентусиазирана за празника

. Мислех си, че могат да ни пуснат и по-рано днес, ама шефа не мислеше така .Бяхме си до 19.45ч., а последния час - така
.
.
. Браво
.На 10 април започва курса и мисля да отида и да настоявам, стига да има един свободен компютър или някой отказал се, ще искам да ми позволят да посещавам часовете.Ако не влизам в бройката, да не ме и водят по списъци, и на диплома не държа, просто искам да го науча.