Вафли и кренвирши не са алтернативата на суровите храни, защото и двете могат еднакво да навредят, че даже и да разболеят здрав човек.
Има специалисти, има лекари, има информация.
Никой не те съди, но в началото звучеше различно. Все едно не се съмняваше в режима и не търсиш алтернативи.
Относно суровоядството, лекарят на нашата позната я беше предупредил, че буквално са я остъргали отвътре тези сурови и твърди храни. Много бързо си отиде заради това.
Баща ми преболедува преди 25+ години. Моя приятелка преди 15+ години. В момента наш близък се лекува. И на всички лекарите им даваха указания какво може да ядат, какво не, количества, насоки, дори рецепти.
Ако смяташ, че лекуващият лекар не е особено адекватен, потърсете друг, но не и самолечение или алтернативно лечение.
И никакви самозвани лечители, псевдофармацевти и подобни.
А за излекуваните напълно хора. И моят баща преболедува преди 25+ години и от 18+ години е в пълна ремисия. Сега е на 82 години и си има нормалните възрастови проблеми, но няма и помен от рака. Моя приятелка - преди 15 г. и от над 10 години е в ремисия. Леля на братовчедка ми е била 3 пъти болна от различни видове онкологични заболявания в младостта си и се е лекувала всеки път успешно още тогава (сега медицината е много напред), отгледала си е децата (знам, че едната ѝ дъщеря даже е родена след първото излекуване) и внуците и почина от съвсем друго заболяване на 70+. Много хора има напълно излекувани,които после само веднъж годишно правят профилактични изследвания.