Съботно- разтоварваща: Какво разваля връзките в днешно време?

• 9 480
  • 316
  •   1
Отговори
# 180
Затова и разделите първо трябва да са временни и пробни (например за 6 месеца) и чак след това перманентни, защото по един начин си го представят хората, пък после може да се окаже друго. Както и гаджосването е временно и пробно.
Минуса е че логистиката на пробите може да е по-сложна.

# 181
Затова и разделите първо трябва да са временни и пробни (например за 6 месеца) и чак след това перманентни, защото по един начин си го представят хората, пък после може да се окаже друго. Както и гаджосването е временно и пробно.

Как си го представяш това?  Разделяте се пробно за 6 месеца, през това време временно свободната половинка се изчуква с десет човека и после се връща, вече начесал крастата, изпуснал парата и зажаднял за спокойствие, и продължавате все едно не е било - гледате се влюбено, прегръщате се страстно, говорите си нежно...

# 182
Нормално е да я спохождат такива мисли, ако е на 36 и сама. Започва да се чуди дали не е сбъркала, дали не е било само временен проблеми, дали той е нямало да поиска деца с нея все пак... Ама ако беше така и тя действително беше сбъркала, са щели да се съберат.

# 183

Как си го представяш това?  Разделяте се пробно за 6 месеца, през това време временно свободната половинка се изчуква с десет човека и после се връща, вече начесал крастата, изпуснал парата и зажаднял за спокойствие, и продължавате все едно не е било - гледате се влюбено, прегръщате се страстно, говорите си нежно...

Ами да, след периода всички си преценяват заедно как да се продължи да се процедира, по взаимно съгласие или несъгласие, и дали е имало идване на акъла в главата вместо възползване, например. И как всъщност е или е било по разделен начин (защото може да се окаже че реалноста на алтернативата не е ролкова розова каквато някой или всички са си мислели).

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 17:07 от БШекли

# 184
Едно е сигурно, не трябва да се съжалява. Няма как да се знае избирайки друго решение в живота как биха се стекли нещата, винаги може да е по-добре или по-зле. Раздяла по взаимно съгласие значи, че явно и мъжът си го е мислил, ама чисто практически е стоял. Или иначе казано, тя не е била "любовта на живота му".

# 185
Нормално е да я спохождат такива мисли, ако е на 36 и сама. Започва да се чуди дали не е сбъркала, дали не е било само временен проблеми, дали той е нямало да поиска деца с нея все пак... Ама ако беше така и тя действително беше сбъркала, са щели да се съберат.

Кое му е нормалното? Тук говорим за жена на 36, която вече пет години не може да прежали бившия. Имала е достатъчно време да страда, да се изправи и продължи напред в търсене на нещо по-добро за себе си.   

И последно - доказано е, че веднъж разделени, опитите за повторни събирания в повечето случаи са неуспешни.

# 186
Не става дума да прежали него, а за това че съжалява, че е разрушила дълга връзка. И очевидно на 20 последно като е била необвързана всичко се е променило 10 години по-късно, хората, връзките, очакванията, местата за срещи... изобщо обстоятелствата. Интересното е, че тя работи хоум офис, а за нея не е полезно, докато друга моя приятелка с две деца самотна майка не може да си намери хоум, а отчаяно търси, заради децата.

# 187
Нищо лошо не виждам в това да се грижа за мъжа ми. Приятно ми е. Единият прави едно, другият друго. Важното е, че когато аз претърпях злополука, той правеше всичко и за мен се грижеше.

# 188
@Tanya Valcheva, с какво си помогна вашата приятелка сама на себе си, че е съжалявала цели 5 години за разрушаването на дълга връзка? Ще ви отговоря - минали са 5 години и вече е на 36. Какво е направила самата тя, за да се адаптира към новите обстоятелства през това? С това взиране в миналото нищо няма да промени, а работата хоум офис й е последният проблем.

# 189
Тва с пробните раздели ми напомня на бившата ми, ако не бях сложил край на тая игра още можеше да си караме на пробни раздели и събирания 20 години. Не че нещо, ама всичката тая драма омръзва по някое време.

# 190
Нищо лошо не виждам в това да се грижа за мъжа ми. Приятно ми е. Единият прави едно, другият друго. Важното е, че когато аз претърпях злополука, той правеше всичко и за мен се грижеше.

ами това е. не винаги всеки е в топ форма . това не значи че другия му слугува и си губи живота с това. По - скоро значи , че двамата заедно си живеят общия живот в който винаги ще има от всичко - веднъж от едното повече, после от другото. Аз не знам живот в който няма динамика . Важно е това, което правим в момента да го правим без да се самосъжаляваме  , без да се самоплакваме и без да ставаме агресивни към другия само защото нещата са малко по-различни от преди.

Пробни раздели ... няма да пиша какво мисля по въпроса , че е нецензурно 

# 191
Ако изхождаш от максимата ,че " Човек когато губи, не знае всъщност, какво печели" , не трябва да се съжалява за миналото, неосъщественото и нереализираното, защото явно така е било по- добре за теб. Ако нещо не се е получило, не е било твоето.
Така винаги съм разсъждавала и живота добре ми се е нареждал след някакви загуби.

# 192
Тази със съжаленията е някакво мрънкало тип меланхоличка.
Станалото-станало - напред.
Никога не съжалявам за нищо.
Щом съм го направила, значи е бил мой съзнателен избор.

# 193
Аз съм на мнение, че ако не се получи веднъж между двама човека, няма да се получи и втори път. Бивши въобще не ме изкушават за отношения и срещи, дори да имам само хубави спомени с тях. Глупаво е да се съжалява за решение, което към онзи момент от твоята позиция, ти си е струвало най-правилното.

# 194
Нито към бивш мъж/ приятел съм се връщала, нито на стара работа. Има хора, които непрекъснато го правят.

Общи условия

Активация на акаунт