VIP Brother 2 - 4

• 40 917
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 230
тая Венета се държи много детински, кво са се разлигавили с тоя Тишомир.уффффффф, мното са ми смешни, и това ми било звездно семейство.

# 1 231
На Азо дупките са си баш от канюли за липосукция.  newsm78 Горкия  ooooh!

# 1 232
Леле, тази е параноичка, чак как щяла нова да реагира, е как да реагира бре - много тъпа! Crossing Arms

мисли си за мястото жената.
бебе не може да си позволи- освен дето нямало кой да й помага Crazy, след една година отсъствие, нямало кой да я помни и да я наеме Confused

# 1 233
На Азо дупките са си баш от канюли за липосукция.  newsm78 Горкия  ooooh!
мисля, че не точно, но няма да спорим Peace

# 1 234
Гледам Минета обсъждате...
Тя сега реве Нова как щяла да реагира, отвън как и изглеждало държанието, ако взем да прочете коментарите тук трябва да си тегли въжето направо.
Много злобна, не търпи конкуренция и кво все гледа в на Деса деколтето?

# 1 235
  • София
Е, какво гледа - това което няма гледа, ама направо ми идва да я наплюя като камила, но ме е страх за телевизора Joy

# 1 236
Е, какво гледа - това което няма гледа, ама направо ми идва да я наплюя като камила, но ме е страх за телевизора Joy

Да бе, ясно че това гледа. Ми да си направи, кво толкова.

# 1 237
Как да има Венетка дете,когато тя самата е дете.

# 1 238
  • София

Да бе, ясно че това гледа. Ми да си направи, кво толкова.
Да бе, какво ще кажат от Нова, как ще реагират..... ooooh!
то си трябва сърце за тази работа, ама тя като няма, само знае да съска. Crazy

# 1 239
А кой е правил секс ,аз за поредна вечер изпуснах предаването ooooh!

# 1 240
Венета  ще дойде много злобна, чак параноята я хвана #Crazy
 ама май верно Василиска е измислила неква интрижка преди да си намърда дебелото пингвинско тяло в къщата! аз знам, че когато продуцентите са му предложили да влезе, той е казал, че ще стане, само ако с него влязат и определени хора - демек Китайчето, Маги и Деската Peace и са му обещали на него победата, така, че Венетка само може да си мечтае...
 на мен обаче наистина ми се струва, че може и Деси да спечели newsm78

# 1 241
Просто нямам думи..оплювате Венета, оплювате Василеви..
Добре, като сте толкова за правдата какво ще кажете за това, че от нова са вкарали 4-ма приятели заедно, това честно ли е ? По-честно ли е от това,ч е Христина е вътре? И честно ли е да се наговаряш за конспирации и то още преди да си влязал в къщата..
Предаването е направено така че да манипулира, вас добре ви манипулира като гледам, защото ако говориме за игра, театри и стратегии Венета е най- искрена от всички. Просто си нямате идея как играят останалите и най-вече Азис и Деси..
Колкото до човека с пъпка на гъза, който си показа даже и гъза, за да ни докаже колко истински и натурален е...той е убеден, че ще е победителя. Но много бърка..помнете!!

# 1 242
А кой е правил секс ,аз за поредна вечер изпуснах предаването ooooh!

новобрачните Laughing

# 1 243
Много кофти е, че Венета е така обсебена от "Горчиво". Явно вярва, че това е върха на живота и и, ако я свалят от екран, сигурно ще умре! Амбицията и желанието за успех са добри качества, но, когато се вманиачиш, става страшно!

# 1 244
Много кофти е, че Венета е така обсебена от "Горчиво". Явно вярва, че това е върха на живота и и, ако я свалят от екран, сигурно ще умре! Амбицията и желанието за успех са добри качества, но, когато се вманиачиш, става страшно!

Едва ли е вманиачена, ама карай......

Общи условия

Активация на акаунт