VIP Brother 2 - 4

• 40 899
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 245
The same myself  - ясно е, че ти си единствената неманипулируема тук, и единствената, която знае как ще свърши шоуто, но моля те, остави ни да си съскаме. Нищо лошо не правим Simple Smile

# 1 246
  • Пловдив

Добре, като сте толкова за правдата какво ще кажете за това, че от нова са вкарали 4-ма приятели заедно, това честно ли е ? По-честно ли е от това,ч е Христина е вътре? И честно ли е да се наговаряш за конспирации и то още преди да си влязал в къщата..

Това го чух и като реплика на ДесиСлава, и по този повод още вчера изказах мнение, че ни баламосват с поредното театро. Това тяхното е велика наглост.

# 1 247
  • София
The same myself , що се ядосваш бре , това си е наше мнение, ти си казваш твоето и така....
Азис ще вземе парите, аз вече знам - звездите ми го говорят! bowuu

# 1 248
Просто се чудя...как може зрителя да се води от такива неща...не казвам, че не мога да бъда манипулирана..но то си има очевидни неща.

# 1 249
Колкото до парите знам само кой няма да ги вземе- това е Азис.

# 1 250
Много кофти е, че Венета е така обсебена от "Горчиво". Явно вярва, че това е върха на живота и и, ако я свалят от екран, сигурно ще умре! Амбицията и желанието за успех са добри качества, но, когато се вманиачиш, става страшно!

Сигурно имаш предвид "Горещо", но след като излезе може и да го прекръстят на "Горчиво " предаването. Защото тя горчиво ще съжалява за поведението си.

# 1 251
Просто се чудя...как може зрителя да се води от такива неща...не казвам, че не мога да бъда манипулирана..но то си има очевидни неща.
и Венета е вкарана с приятели - с мъжа си , с хората на които е кума - пак са 4
 познава се с всички , щото е тичала подире им да взима интервюта , ...
просто се вижда какъв човек е ...

# 1 252
На Венета предването пак ще се гледа, че даже и повече...даже и вие ще го гледате  Peace

# 1 253
The same myself, повечето тук, които пишем да си чешем езиците през пост-два споменаваме думите "театро", сценарий", "манипулират". Що ни мислиш за толкова наивни?

# 1 254
На Венета предването пак ще се гледа, че даже и повече...даже и вие ще го гледате  Peace

Да, заради гостите и, не заради нея.

# 1 255
ти що така се притесняваш за нея , отпусни се ...

# 1 256
Аз никога не съм гледала предаването й  Rolling Eyes Не ми е интересна.

Но пък навремето,  офисът ни беше до Евроком. Чупките и превземките й са същите  Simple Smile

# 1 257

Аз го гледам и сега, ако има интересен гост...

# 1 258
Не харесвам Венета..но не ме дразни..и най-важното естествена, ако някой от вас познаваше някой от другите ви любими звезди вътре, в реалния им живот, би мислил малко по-различно.
Ама пишете си де..жени без работа...

# 1 259
  • София-Лагера
Венета Райкова е много проста.За пореден път се убеждавам.То не бе злоба,то не бе 4удо.
Както вика един познат ''ТЪПА ПУТКА''
Тишо ,ще излезе по умни4ък от нея.

Общи условия

Активация на акаунт