Аблация на сърцето - 13

• 14 428
  • 485
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте на всички, надявам се че сте добре Simple Smile
Току що ми звънна моята кардиоложка и ми изписа бисопролол всяка сутрин, понеже двуседмичния Холтер си свърши перфектно работата и се видя, че на моменти сърцето ми хвърчи към 110-115 в покой. Каза ми, че нямам признаци на моята си диагноза, но сърцето "играе" на моменти.
Честно казано се радвам, че ми го изписа. За пръв път съм щастлива за прием на лекарство, макар и не за постоянно.
За първи път , от години насам,  очаквам  коледните празници с вътрешно спокойствие . 🎄
Желая ви здраве ❤

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:15 от daisy_1998

# 406
Аз отбелязах 11 години от моята аблация на 24.11. Simple Smile
Радвам се, че ги има тези съвеременни методи за лечение.
Сърдечни благодарности за д-р Трайков и екипа му! Heart Обичам го този човек! Heart

# 407
Здравейте, днес си взех резултата от 24часов холтер. Докторката каза, че екстрасистолите са около 3000 и няма нужда от лечение. Но ако са толкова нетърпими да пия Беталок 1/2 няколко дни, докато отшумят и после да го спирам. В момента пия магнезий и чист глог

# 408
Честито!

# 409
  • Sofia
Аз отбелязах 11 години от моята аблация на 24.11. Simple Smile
Радвам се, че ги има тези съвеременни методи за лечение.
Сърдечни благодарности за д-р Трайков и екипа му! Heart Обичам го този човек! Heart
Поздравления и благодаря, че споделяте На колко години бяхте, когато ви направиха аблацията?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 15:27 от Elliana

# 410
Здравейте на всички! Аз да се включа да пожелая на всички спокойствие, хармония и радост в подготовката за предстоящите празници! И аз благодаря всеки ден на проф.Шалганов и доктор Стоянов за избавление от тези стресиращи пристъпи на тахикардия! То беше нито да се нахраниш, нито да се наведеш.... често това провокираше пристъпа. Сега се случва рядко два-три удара като за старт на пристъпа, но спира. Пожелавам отлично здраве на всички!
p.s. Много добри също и доцент Трайков и доктор Бойчев! Сигурно има и други такива лекари, но нямам мнение за тях.

# 411
Здравейте отново и от мен.Утре е моята втора аблация.Вече съм в Токуда😊
Стискайте палци да мине леко и най-вече успешно.
Поздрави на всички тук,във форума😊

# 412
Успех! Всичко ще е наред този път!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:59 от macadamia

# 413
Благодаря,macadamia!

# 414
  • София
Успех,Deti.
На мен утре ми е часа при Шалганов, трябва да насрочим дата за първата ми аблация.

# 415
Аз в сряда съм на втори контролен преглед след втора аблация при проф. Шалганов. Дано ми е последна 🙏
Bom Bi Bom, не се притеснявай….. и това ще мине! Важно е да сме здрави! Другото се забравя

# 416
Благодаря, Bom bi bom.
Дано и на мен е последна🙏
Успех и на Вас.

# 417
  • София
macadamia, а те сега как си.
По спомен май беше с постоянно мъждене преди втората аблация или бъркам?
Моиде две аритмии са през 2 години, първата беше надкамерна (овладяха ме медикаментозно за 5 мин.), втората, сега на Хелоуин беше ПМ ( овладяха ме за 6 часа медикаментозно). Между тях единични притупвания за секунди, сравнително редки.

# 418
Аз бях с постоянно ПМ, не се и опитваха ударно да ме вкарват в ритъм, направо решиха втора аблация и като приключи ми направиха електрошок за вкарване в синусов ритъм.

# 419

Deti13 - Стискаме палци! Всичко ще мине успешно!
Bom-Bi-Bom - Успех и не теб! В надеждни ръце си!
macadamia - и аз наскоро помислих за хората, които побъркват от въпроси, а ние ги насърчаваме и успокояваме и после никаква обратна връзка. Но нищо, важното е да са добре. Аз мислех в сряда да мина да видя проф.Шалганов за минутка, ти от колко часа си на преглед?

Общи условия

Активация на акаунт