Как да се отрека от родителите си?

• 3 300
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А някой зададе ли си въпросите: защо първо родителите му се отказаха от него (нея) и защо този неидентифициран обект не се появи повече в тази тема?

# 16
А някой зададе ли си въпросите: защо първо родителите му се отказаха от него (нея) и защо този неидентифициран обект не се появи повече в тази тема?

Не са се отказали от него. Пише, че са го изгонили от вкъщи. Очевидно не споменава да е бил непълнолетен или малолетен към момента на изгонването, не вярвам някой да пропусне да спомене подобно нещо, защото смята, че не е важно дали си под или над пълнолетие, когато се наложи да живееш сам, така че най-вероятно авторът е бил от години пълнолетен, не се в занимавал с нищо съществено като работа или учене, може да не се е съобразявал и с порядките им, и затова са го изгонили. Някои родители не са склонни да си отглеждат децата доживотно.

И понеже очевидно не му минава и през ум, че те не биха го погребали, не биха имали подобни желание, явно не са се отказали от него, а той просто е обиден, наранен и пр., като малките деца, които си фантазират как ще умрат и близките им ще страдат, ще проливат сълзи и ще се вайкат как предната седмица са им забранили да гледат телевизия или да ползват телефон, докато не си напишат домашното

# 17
Не можеш да се отречеш от родителите си по начина, по който го разбираш.

# 18
  • Варна
А ще се отречеш ли от наследство им, банкови сметки, жилище и т.н ?

# 19
От години не присъстват в живота ми, изгониха ме от вкъщи, и аз тогава го карам сам. Проблема е, че ако утре умра, по каквато и да е причина, първо на тях ще звъннат, за да ги уведомят. Предпочитам тялото ми да се разложи на киселина, отколкото те да ме погребват. Как мога да се откажа от тях по документи?
Надявам се, че всичко при вас е наред здравословно, но въпросът ми е:
Какво ви наведе на мисълта, че ще умрете скоро и преди баща си например?
Бих ви посъветвала да не затъвате в негативни емоции. Живейте живота си.

# 20
  • Somewhere far away
E ... нелепа смърт може да се случи всеки ден, така че прав е човека. Не е нужно да е зле здравословно, катастрофи и инциденти се  случват всеки ден и е доказателство това , че хиляди млади , здрави и прави хора си заминават ей така за секунди.  Никой не знае кога ще му е последния ден.
Колкото и да мислим позитивно и да си живеем живота, факт е че живота е  много крехко и чупливо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт