Бременна съм и ще се разделям с бащата

• 13 131
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
А защо трябва да се стига до там да си оставя детето?
Толкова ли е трудно да говори с мъжа и да се разкрещи на разлигавеното си дете?!
Приемно семейство - точно така, утре да не може да си вземе децата.
То така се връщат бели българчета на самотни майки с по 1-2 деца.
Ако ги дадат за осиновяване на някои англичани или германци срещу стабилна сума пари и край.

# 121
Не мога да разбера как нападате човек без въобще да знаете цялата история,  пиша тук и просто искам съвет как да постъпя а вие почвате с нападки.

Хората си изказват мнения.
Иначе е хубаво да се позамислиш над някои неща.
Например за това, че за втори път избираш неподходящия. Явно голям зор да имаш някъв мъж.
Още от самото начало е трябвало да прецениш и това дали ще приеме детето ти, а не да бременееш. И да се надяваш това да ви сплоти.
Не уважаема. Първо се сплотявате. Преценяваш го достатъчно добре, после решава да забременяваш. Това не е да отидеш на екскурзийка.
Той няма право да иска от теб да се откажеш от детето си.
Пълен нещастник е.
Ти  е трябвало още от самото начало да изясните това.
Ти семейство си имаш. Ти го каниш него в твоето и той е длъжен да се съобразява.
Това е трябвало още от самото начало да му дадеш да разбере.
Радара ти за глупаци вече втори път не сработва.
Сега вече мисли как ще се оправиш и с второто дете.
Хубаво ще се разделиш с този, редно е. Не става за нищо.
Но ще помага ли поне за своето си дете?

# 122
А защо трябва да се стига до там да си оставя детето?
Толкова ли е трудно да говори с мъжа и да се разкрещи на разлигавеното си дете?!
Приемно семейство - точно така, утре да не може да си вземе децата.
То така се връщат бели българчета на самотни майки с по 1-2 деца.
Ако ги дадат за осиновяване на някои англичани или германци срещу стабилна сума пари и край.

То, горското, от дом с крясъци и побои се озовава в непознат град без приятелчета, с пастрок, който не го иска, майка, която чака бебе, да му крещят със сигурност ще го вкара в правия път.

# 123
Абе ,хората трябва да спрат с илюзиите ,че неща ще ти се случат като в турски сериал .Свой чужд никога не става .В обществото се пропагандира че връзката с човек ,който има дете от друга връзка е нормална ,и няма нищо лошо в тях .Истината е че такива връзки са трудни ,и с ужасно много проблеми .Даже и малко разбирам мъжът в историята ,че просто му е дошло много с чуждо дете .

# 124
Да бе, всички много му съчувствате на горкия мъж. Чак имаше и мнения, че се притеснявал за оцеляването си заради разлигавеното 8-годишно.

# 125
Абе ,хората трябва да спрат с илюзиите ,че неща ще ти се случат като в турски сериал .Свой чужд никога не става .В обществото се пропагандира че връзката с човек ,който има дете от друга връзка е нормална ,и няма нищо лошо в тях .Истината е че такива връзки са трудни ,и с ужасно много проблеми .Даже и малко разбирам мъжът в историята ,че просто му е дошло много с чуждо дете .

Какво му разбираш на мъжа ? То мъж в картината няма! Има осеменител. Дошло му било много, да я лъже до седмия месец не му беше много. Взел я е у тях с ремарке. Това не ти е дай си ми куклите, на ти си парцалите - това е дете.

# 126
Айде стига сте го горкосвали това дете. От толкова горкосване са му изтървали до такава степен края, че сега авторката да се чуди какво да прави.
И авторката може всякаква да е обаче е успяла да измъкне себе си и детето си от домашно насилие, за което евала й правя.
След като с това се справила с какъв акъл ще позволи на едно хлапе пак да я върне на нулата?

# 127
  • София
До каква степен е изтървано? Къде пише?

"Едно хлапе" е нейното дете. Наистина си личи, че нямаш дете.

# 128
Не мога да разбера как нападате човек без въобще да знаете цялата история,  пиша тук и просто искам съвет как да постъпя а вие почвате с нападки.
Хващаш си детето и се връщаш при дядо ти. Той има нужда от теб, ти - от него. Двамата ще сте си опора, така ще отгледаш и децата си. Няма да ти е лесно следващите 10 години, но с всяка изминала година ще става по-леко. Има една стара мъдрост - по-добре сам, отколкото зле придружен. Повтаряй си я по-често и не се хвърляй в ръцете на следващия, който ти се завърти, ме налиташ все на едни...

# 129
Ще се разделяме защото голямото ми дете командвало в нас и снощи ясно ми заяви че ако съм искала да сме заедно да съм изпратила детето при баща му

Къде пише ли? Ми тя сама си го е написала.

# 130
  • София
В цитата пише, че онзи твърдял, че голямото дете командвало. Ако може да се вярва на същество, което иска да изпрати дете при пияница и насилник.

# 131
В момента живея в София и мога да живея в една къща на 350 километра от тук, тя е на дядо ми но вътре няма никакви мебели няма нищо. Колкото до майчинство ще взимам, защото работех и сега съм болничен. Наистина мислех че бебето ще ни сплоти и той уж искаше или поне това показваше. Голямото ми дете е труден характер признавам си но коя майка ще се откаже от детето си?

А това по-добре ли е?
Не е "онзи" - пак тя си го признава.

# 132
  • София
Тук чета "труден характер", което е много различно от "са му изтървали до такава степен края".
Детето е по-важно от мъжа, особено когато мъжът е толкова зле.

# 133
Тук чета "труден характер", което е много различно от "са му изтървали до такава степен края".
Детето е по-важно от мъжа, особено когато мъжът е толкова зле.

За да иска "онзи" детето да се маха определено не е само "труден характер".
И другото, което е (да не цитирам пак, той не е гонил авторката, а е поставил условие да си възпита детето).
Понеже авторката обаче е силна и независима феминистка ще предпочете да постави себе си и вече двете си деца, в кошмарна ситуация вместо да изгладят проблемите.
Инстинкт за самосъхранение - нула.

# 134
Аз бих се изнесла - на дивана в хола, докато на разглезения бъдещ баща му мине. На детето връчваш телефон и го оствяш една седмица да играе до насита. Нали все пак са във ваканция, не е толкова страшно. Като му мине на големия (таткото), тогава ще възпитаваш малкия.
Моят личен съвет - не бързай да се изнасяш.

Общи условия

Активация на акаунт