Бременна съм и ще се разделям с бащата

• 13 061
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
Милата. Мъчно ми е за нея. Много често става така, от трън та на глог. Май осиновяване или приемно семейство е най- приемливият вариант.

# 106
Да си роди и гледа децата. В днешно време има всякакви варианти и се оцелява.

# 107
Знам какво е да нямаш родители и нищо няма да ме откаже и ще направя всичко възможно за децата ми имам книжка и кола знам турски и може да се каже и средно английски. Детето ми тръгна първи клас на 6 а сега на есен ще е 3ти клас

# 108
Направи ми впечатление израза "Мислех че детето ще ни сплоти"!Поредния случай в който жена забременява за да върже мъж и сега си сърба попарата .

# 109
Ако е реална темата - браво, че си избягала от насилник, но мисля, че си направила грешката да се втурнеш веднага към мъж и е станало по-зле. Сега стисни зъби, и си отгледай децата,макар и с малко. Д.пе знае 2 и 200. Много ще е трудно, но не невъзможно. Образование имаш ли, нещо допълнително да работиш?

Абе, малко са се позастъпили май, че да набере смелост да избяга, ама се случват и такива неща.

По-добре хич да не се хваща на тия глупости за приемни семейства, ако иска да е в състояние да си прибере обратно детето (децата) после.

# 110
  • Melmak
Ох, не, тая тема не е истинска.

# 111
Знам какво е да нямаш родители и нищо няма да ме откаже и ще направя всичко възможно за децата ми имам книжка и кола знам турски и може да се каже и средно английски. Детето ми тръгна първи клас на 6 а сега на есен ще е 3ти клас
Какво става с мъжа? Още ли гони детето и те кара да избираш?

# 112
Ох, не, тая тема не е истинска.
Има и по-зле. Познавам една с три деца от различни мъже. Когато се раздели и с третия, и той не поиска да купи лекарство за бебето, му го остави пред входа на апартамента, обади се на полиция и я арестуваха, та стоя в ареста с наркоманите , защото каза, че и бащата е родител. Големите ги изпрати, едното при баща му, другото бабата го взе, със Заповед за временно настаняване. Жената изтрещя. От такива " избори".

# 113
  • Melmak
Разбирам, че има ниски социални прослойки, но в 21 век да забременяваш от всеки втори нехранимайко, е проблем. И то сериозен.

# 114
Хората ти предложиха доста варианти. Ти не коментира нито един, нито отговори на насочващите въпроси.
Надявам се тези деца да имат късмет. И всъщност, ако голямото дете успява да изкара навън чувства и емоции, въпреки че е живяло с алкохолик и побойник, и с това дразни втория баща ...за самото дете е по-добре здравословно, отколкото да е свито, както се очаква от подобно детство.

# 115
В момента живея в София и мога да живея в една къща на 350 километра от тук, тя е на дядо ми но вътре няма никакви мебели няма нищо. Колкото до майчинство ще взимам, защото работех и сега съм болничен. Наистина мислех че бебето ще ни сплоти и той уж искаше или поне това показваше. Голямото ми дете е труден характер признавам си но коя майка ще се откаже от детето си?

Нарочно цитирам да не вземе авторката да си редактира мненията както обикновено става, като станат "неудобни".
Бебето не е било желано от новият й мъж - на 99 процента вече съм сигурна.

# 116
Че кой каза, че е женена. Обзалагам се, че и двата пъти не е била женена.
Хората няма как да ти знаят в дълбочина положението, авторке. Няма как да дадат отговор с толкова много неизвестни. Попарата е твоя и ще си я сърбаш ти. Аз също смятам, че си жертва на начина, по който са те отгледали и повтаряш кофти модели.
Надявам се да имаш късмет и децата ти да са добре.

# 117
Не мога да разбера как нападате човек без въобще да знаете цялата история,  пиша тук и просто искам съвет как да постъпя а вие почвате с нападки.

Работа е там, че си избрала лесния начин, без много да му мислиш. Вместо да се разделиш с бащата на първото дете, да справиш сама и да си стъпиш на краката, ти си хванала клона и си се метнала на него, рискувайкк да изпаднеш в по-лошо положение от първоначалното. А сега, за разлика от първия път, изглежда, че няма да те чакат второто дете да поотрасне, че да се поогледаш за нов принц, а имаш на разположение само трудните начини, които са още по-трудни с две деца.

# 118
Защо да не е вариант да остави временно малкото дете в приемно семейство? Те, социалните, на ромки с по 7-8 деца им ги връщат.
Авторке, къщата къде е, дядото на колко години е?

# 119
Не знам в България дали има защитени жилища .Но ми е интересно ,какъв точно съвет искаш тук.
Съвет 1)Как да задържиш бащата и да стане твоето ?
Девет 2)Как да продължиш живота си сама?
Преди време в една друга тема писах ,че жените използват децата за бутон за манипулация ,и ето ви история доказваща това .За пореден път се убеждавам че в повечето истории за самотни майки се крие такава тъмна истина .И ,да отбележа че не казвам че няма истински жертви .Но ,колко жени са способни да си признаят ,че заради един кирлив х"й използват и въвличат една невинна душа с вече усъкатен живот .

Общи условия

Активация на акаунт