Бременна съм и ще се разделям с бащата

• 12 950
  • 421
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм останала с впечатлението, че съпругът на Невена е с арабски произход/ мюсюлманин - тя има задълбочени познания за района и от коментарите й съм оставала с такова впечатление.

# 376
  • Melmak
Хахха, тука за Невена всякакви предположения! Аз мислех, че мъжът й е с еврейски произход.

Невена, като описваш щерка ти, все едно живее в друг свят, в сравнение с тукашните младежи. И не го казвам с лошо.

# 377
От Карибските острови е мъжът й. Дъщеря й меко казано си е избрала странен начин на живот. Ако е вярно де.

# 378
Аз не виждам нищо странно. И тук има много деца, които не са по купона, харесват нърдски работи - манга, японска храна, природата и академичните постижения и не са отдадени на изследване на прохождащата сексуалност.
 Ние навремето рано почвахме със секса, но особена полза от това лично аз не съм видяла,  на жените като че ли мерака по принцип ни идва по-късно. Повече беше за имидж, така да се каже, че я владееш тая дейност.

Сега младите не робуват на представи, а буквално си правят каквото си искат.  Ако не ще купон, веселба, "младежки" според нас от старото поколение, начин на живот,  няма да купонясва и точка Simple Smile

# 379
  • Melmak
Не знам, мен така ме друсаше хормона, че почнах рано със секса, ама си беше с желание, не за престиж. Дали има особена полза, сигурно не. Днешните младежи са по-различни.

# 380
Наскоро Невена писа във форума, че мъжът й е вярващ католик, който се е съгласил да не се венчават в църква и да не кръщават децата си, защото тя е атеистка:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1789071.msg49897410#msg49897410.

Невена, и аз се радвам, че споделяш. Не се притеснявай за дъщеря си. Сега тя казва, че сексът не й е важен, но ако/когато опита, може да й хареса. Още е много млада. Женската сексуалност се развива във времето. Животът е пред нея. Да сте живи и здрави!

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 11:35 от Radilena

# 381
Какво ви е странно за Невена ?Тя писа че живее в Франция ,и е живяла в Англия .Предполагам че мъжът и може би е чернокож .Те възпитават децата си в такива порядки .

# 382
Аз не виждам нищо странно. И тук има много деца, които не са по купона, харесват нърдски работи - манга, японска храна, природата и академичните постижения и не са отдадени на изследване на прохождащата сексуалност.
 Ние навремето рано почвахме със секса, но особена полза от това лично аз не съм видяла,  на жените като че ли мерака по принцип ни идва по-късно. Повече беше за имидж, така да се каже, че я владееш тая дейност.

Сега младите не робуват на представи, а буквално си правят каквото си искат.  Ако не ще купон, веселба, "младежки" според нас от старото поколение, начин на живот,  няма да купонясва и точка Simple Smile

Така е. Младите сега са много по-свободни да изразяват същността си, и това е много хубаво и лекичко им завиждам за това. За мен е дразнеща склонноста на потребителката да обобщава и да класифицира - тези били така, онези иначе. Спомням се преди време беше писала как синът и ползва платена любов, и това по принцип било ОК, защото всички млади правели така Rolling Eyes.
Ми не е редно човек да генерализира само на база собствените си наблюдения.

Младите хора навсякъде по света са еднакви в различността си - има ранозрейки, които започват със секса отрано, има еквивалент на нашите "чалгаджии", има пушещи, пиещи, дрогиращи се. Има и целенасочени младежи, съсредоточени в образование и кариерно развитие. Има ги и нърдовете-интроверти, които предпочитат уюта на стаята си и онлайн-общуването. Всичко има. Но да се отсече, че "купоните" са само за "прости и развратни хора" - е извинете, ама ТОВА е простотия.

Като се съберат 20 човека и цяла нощ играят настолни и колективни игри, смеят се и се забавляват, и изпият всичко на всичко по 2-3 бири на човек, къде е простотията и разврата, аз не знам.

# 383
Е то това последното не е купон.

Сегашните купони са си като едновремешните, с алкохол и отделяне на двойки по стаите, особено ако допипат и свободна къща. Даже сега я има и опцията за общо наемане на апартамент за купони, аз наскоро научих, от познато дете, че ползват такъв, за да не се прибират по нощите по  домовете си. Трева пушат, също така, напиват се, повръщат... не знам дали са прости и развратни хора,  предвид, че и ние, поне аз, навремето съм била на стотици такива купони, но има и деца, на които не им е в амплоато просто, или пък скучаят безумно.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 14:11 от Iris04

# 384
Невена, разбирам.
Виждаме просто, че дори родителят да си свърши идеално работата, в края на краищата детето (вече голям човек 20+), си се самоформира, и моделира именно само, а ние трябва вече да го оставим да се оправя само в живота и избира пътищата си, проба, грешка, това е животът, като така се израства и узрява.

За контраст, в БГ наборите й живеят на макс, излизат, пътуват, купони, работят, соц. мрежи и т.н., може би защото тук е свободия.
Имам много примери около себе си в момента от всякакво естество.
Ако щерка ти дойде в БГ сигурно ще се "развали", като види тук какво правят пиърите й.
И аз съм на мнение, че сега й е времето да излиза и да опознава момчетата, да бъде ухажвана и т.н., ако не за друго поне да изгражда критерии, че така само е някакво утопично. Много скучно ми звучи това "иска академичен", представих си очилаткото скучняр. NerdJoy

Зависи от обкръжението. Моето и около него-не са баш така.
За да има излизане на макс се искат едни доста солидни финанси като начало. Купони и пътувания освен пари изискват и ресурса време. Ще се учудите, но в Бг има и  едни деца, които...учат, работят и не профукват всеки лев в дискотека на слънчака или студ, град а инвестират, спестяват, планират. Тук-там събиране с приятели, разбира се. Някое кратичко море или три дни в Испания между сесиите.
Дъщеря ми и зет ми са така. Групата около тях, логично, също.
Тук е разликата, че са се взели обаче, и си съжителстват, гонят си заедно някакви цели, градят общо домакинство и правят секс. То оставаше и от това да се лишат, и направо крилца да им нарисуваме.
ПП. на моя приятел синът му е така всъщност-профуква всичко, щото бил млад, сега се живеело и чака на родителите си за основни житейски харчове, като оправяне на зъби. Той е в шок как моите, с по 5 години по-малки от него се справят без да ми искат пари.

# 385
  • на брега на морето
От Карибските острови е мъжът й.
Тамошните мъже са красиви.

# 386
Иначе, на момичето искам да дам кураж. В живота си съм видяла и хубави и тежки моменти, редуват се. Няма да е все така, ще работиш, ще си изгледаш децата, просто бъди по-внимателна с избора на мъже, имай малко по-високи критерии. И да си намериш партньор, който да ти помага ти пожелавам.

# 387
  • София
Явно е до среда.
Такива купони с пиене, силна музика и двойки по стаите приятелите на моите деца не са правили. Мислех, че са отживелица. Евентуално за посрещане на НГ са ходили така по вили, но нито двете големи, нито третата са очаровани, когато им споделяме за такива купони от нашата младост.
Големите ходеха много някъде с компания да пият коктейли или вино, като основно посещаваха хепънинг и на открито. После почнаха да пътуват на гости по приятели, учещи в различни държави. И при тях ходеха приятели, като не броим пандемията. Или си излизаха по двойки, понякога 2-3 двойки заедно да хапнат навън, да се разходят до някоя забележителност, когато почнаха да шофират. И повечето заформиха сериозни връзки рано, а вече почти нямат неженени приятели между 25 и 30).
Третата пък сега ходи много по концерти. Не изпускат с компанията. Купони и дискотеки не ги влекат

# 388
Да, доста са задръстени днес децата... Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 14:09 от Iris04

# 389
  • Melmak
Ох, само 30+ годишните знаем какво е флирт зелена ябълка да ти излиза през носа в буквалния смисъл. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт