Пиша тук, защото се чувствам изключително объркана, а ми предстои да взема важен избор.
Студентка по медицина съм в първи курс, като завърших първата си година с отличен успех, една единствена 5-ца през зимната сесия. Още преди да запиша медицина обаче се колебаех между нея и Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред в АМВР, но по стечение на обстоятелствата не успях да кандидатствам миналата година в академията. Тази година реших да кандидатствам и там, докато едновременно уча медицина. Така се случи, че преминах всички изпити и съм с изключително висок бал - по всичко личи, че ще вляза, а другата седмица излиза класирането.
Проблемът ми е, че съм наистина раздвоена и не знам кое да избера. За много от вас може би звучи абсурдно, едва ли и има друг подобен случай в историята, но аз искам да направя най-добрия избор и да не съжалявам един ден. Всякакви съвети и мнения ще са ми от полза! Имам интерес и към двете, но в крайна сметка трябва да е само едно и не знам какво да правя....