Има отделна тема за All inclusive в Гърция. Там може би ще има повече мнения.
Аз ще цитирам мое мнение от началото на 2024, за престоя ни в хотела през Юни 2023:
https://bg-mam.ma/p/1587202/47497036
По онова време бяхме организирана група приятели с деца. Едното семейство имат малка туристическа агенция и те движиха нещата. Не знам какъв е бил рейтинга на хотела тогава, но към днешна дата е 7,9 в Букинг.
На плажа е пясък, но за да влезнеш във водата се минава през камъни, което прави аква обувките задължителни, иначе е мъка.
Шезлонгите и чадърите са крайно недостатъчни, запазват се още в 6 сутринта. Няма шанс да се вредиш след 8ч.
Около басейна е почти същото положение.
Храната не е лоша, но не е кой знае какво.
Обикновено е лудница и блъсканица.
Комплекса е 1 основна сграда и не помня колко други по-малки, на по 2 етажа, с по 10 стаи на етаж.
Ние се паднахме в последната, осезаемо по-малки помещения в сравнение с останалите сгради. Бяхме компания от 10 семейства, но ни бяха разделили във всички сгради - супер тъпо.
Ние изтеглихме късата клечка и нашата камериерка не си правеше труда да влиза да чисти, камо ли да смени хавлии или чаршафи. Още при настаняване, с което се забавиха, стаята не беше почистена добре. Веднага се оплаках, нищо не направиха по въпроса. Всеки ден ходех до рецепция с различни оплаквания - глас в пустиня!
Благодаря Ви. Все пак според мен голяма част от проблемите са очаквани. Хотелът е много по-евтин от тези, където няма такива забележки, така че мисля, че ми е ясно
Благодаря.