На море в Гърция 2025 - II

• 41 744
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви, а на Амулиани кой поаж е хубав?

# 706
Аликес (но е и страшен комерс), Мегали Амос, Агиос Георгиос, Карагация.

# 707
Lilium Simple Smile, аз мога да препоръчам Тaverna Georgia's в Неа Рода https://maps.app.goo.gl/sedewXEpExszxrcF6
Бяхме там началото на юни тази година и много ни хареса. Не сме обикаляли други плажове, ползвахме местния и по-точно в дясно от тази таверна. Не е кой знае какво но през юни беше спокойно.

# 708
За мене посока е само е "щом виждам Витоша, е юг" 😬😑 така че ако се сетите за име, ще е супер, за да не гадая дали сме на правилния запад 😬 От темата разбрах, че най-посещаваната от мен част на Гърция e северната.
Почивахме на Миродато преди две седмици,най западния бар е най спокоен . Дори в събота и неделя сутрин към 9.30-10.00 ч. бяхме първи .
Akrotiri beach bar ,и аз съм така с посоките Blush

# 709
Има app "компас" на телефоните за пропусналите часовете по география Simple Smile

# 710
Здравейте, за плажа на Никити трябват ли ми аква обувки?

# 711
  • sofia
Здравейте,

Има ли на Тасос друго местенце, подобно на Панагия - с по-старинна архитектура?

# 712
Здравейте! Аз се сещам за Theologos. Излизат ми и Кастро, Казавити и Потамия. Може да видите и във feelgreece.
Здравейте,

Има ли на Тасос друго местенце, подобно на Панагия - с по-старинна архитектура?

# 713
  • Sofia
За фериботни билети с намаление не съм чувала/чела освен за Корфу, иначе бих се възползвала с удоволствие.

А откъде се вземат билети с намаление за Корфу, така и не разбрах? Simple Smile Гледах в сайтовете на компаниите, както ме посъветваха по-назад, но там цените са същите, като във Ferryhopper.

# 714
Намаленията са отразени и във Ferryhopper.

Преди години до Крит и обратно даже бях успяла да докарам по-ниска цена с тях, отколкото от сайта на превозвача Simple Smile

# 715
  • София
Сега погледнах от любопитство компаниите за Корфу, преди не беше ли почти 50% отстъпката за онлайн билетите? Защото сега намалява 3 Е на билет в посока, много мижаво ми се струва.

# 716
50% - да, може би в пиков сезон не я правят (то е логично). Също така, по спомени, до Керкира - по-дългото и скъпо пътуване, беше с по-голяма отстъпка от това до Лефкими и ставаха горе-долу една цена с промоцията.

# 717
  • Sofia
Намаленията са отразени и във Ferryhopper.
Във Ferryhopper цената е същата, да, но никъде не виждам да е посочено, че е с намаление (единствено в самото начало има някакъв надпис за -50%, който изчезва безследно на следващата стъпка). Излиза си като редовна до момента, в който трябва да направиш плащането.
В сайта на самата компания вече има задраскана стара или редовна цена – т.е. обозначено е, че е налице някакъв дискаунт.

Сега погледнах от любопитство компаниите за Корфу, преди не беше ли почти 50% отстъпката за онлайн билетите? Защото сега намалява 3 Е на билет в посока, много мижаво ми се струва.
На мен в сайта на Kerkyra Lines ми даде, че двупосочно (за двама човека + кола) в момента е €109, вместо редовната цена от €146, т.е. намалението със сигурност не е -50%, но пак не е зле, де. Simple Smile

# 718
Здравейте, за плажа на Никити трябват ли ми аква обувки?
Не.

# 719
  • София
Параход се оказа права, 50% намаление дава от средата на септември. Преди беше и в сезона, но се е променило.

Общи условия

Активация на акаунт