Априлски бебчета 2025- тема 2

• 20 640
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Мишленце, капките с ензим не са маркетинг, поне не всички 😅 Аз лично съм тествала Колийф в лаборатория и гаранция, че действат. Просто и с тези АМ доста се натоварват коремчетата....Възможно е и неразположенията на бебчетата да не е от лактозата. Иначе Пандата определено е с много по-високо качество и няма нищо общо с Био Гая като състав и като полезно действие, но те няма как да облекчат коликите. Освен това има щамове пробиотици, които помагат при запек, такива при разстройство, при отслабен имунитет, че дори и при белодробни заболявания и други.
Нашият има още седмица докато стане на три месеца и от вчера започна да прави нови маймунджълъци 😅 днес пак имаше нещо ново, стават все по-интересни 😍
Луничке, ние още след тридесетия ден сложих малкия в хибридна раница и чаааак до преди няколко дни ме боляха определени прешлени...

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 17:39 от Kactus

# 106
Аз я искам за да я носи таткото 😀 Последните дни не иска да стои много в количката, както и да спи в нея. Навън съня и е около 15-20 мин. Чудо е, ако спи повече време в количката. Толкова и седи в количката и после плаче да я гушкаш и носиш. В кошчето за кола също. Редовният и номер е да реве и 5-10 мин да пристигнем за където сме тръгнали да заспи. Спре ли колата и се събужда.

Днес седя 20 мин в количката и после рев и не иска да стои в нея.

Последните няколко вечери пък я приспивам по 1 час …..

# 107
Момичета, някоя от вас, която ползва Pampers Premium Care, дали е попадала на различни дизайни на памперсите, и съответно разлика в пропускливостта? В момента ползвам размер 2, в различни пакети (иначе идентични на външен вид, брой памперси в опаковката и т.н.) памперсите вътре са различни - едните с малко слонче, а другите са голямо слонче отзад и големи жълти марки за лепенките отпред. Тези с голямото слонче пропускат, а имам още 3 големи пакета от тях.

# 108
Момичета, някоя от вас, която ползва Pampers Premium Care, дали е попадала на различни дизайни на памперсите, и съответно разлика в пропускливостта? В момента ползвам размер 2, в различни пакети (иначе идентични на външен вид, брой памперси в опаковката и т.н.) памперсите вътре са различни - едните с малко слонче, а другите са голямо слонче отзад и големи жълти марки за лепенките отпред. Тези с голямото слонче пропускат, а имам още 3 големи пакета от тях.

Аз спрях с памперс премиум кер още на 1цата, винаги ми пропуснаха, после минах на памперс Harmonie , е те пък много дебели ми се струваха и неудобни, пробвах и на ДМ марката, по скъпия вариант , добре бяха, но вече сме на  пуфис сензитив 3, страшно доволна съм !
Тънки, с меки и нежни ластици( на дебелото дупе и крачета ластика много се отбелязваше на другите памперси, при тези не)не пропуснаха нито веднъж, приятен дизайн и здрави лепки, за момента са ми фаворит …

# 109
Мануна, ние сега сме с тези с голямото слонче на дупето. При нас още не са пропускали. Като сложиш ръка на памперса все едно е влажен, но реално не ти е мокро на ръката. Някакъв гел ли е , не знам. Все едно охлаждащ ефект има, когато е напишкан. Аз бях взела 3 кашона от 2ката. Първият беше с малкото слонче отпред, вторият е с голямото слонче отзад. Ще видим третият какъв е.

С 1та пак беше подобно. Няколко кашона употребихме и бяха с различен дизайн.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 21:13 от Пълнолуние

# 110
Ние сме с Пуфис 3 и съм много доволна. Взех и гащички на Памперс актив бейби с джоб за акита и подсилени къдрички номер 4, да си имам 😅 май бяха 107 броя за 42лв. от Лидл. Иначе ще купя от английския магазин скъпарските Премиум гащи 4 за 40лв., май 54 броя бяха. Те ще са за през нощта, когато минем 8кг.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 22:12 от Kactus

# 111
Благодаря ви, явно не ги слагам правилно и трябва да им свикна, защото с другите никога не е пропускало, а след големия слон трябваше да пера, чистя и накисвам Grinning

# 112
Мануна може и да не е наред нещо дадената партида. Аз мислех да взема Huggies , но последните коментари в Емаг ме отказаха. Явно са на партиди и някои не са ок.

# 113
  • Смолян
Мануна може и да не е наред нещо дадената партида. Аз мислех да взема Huggies , но последните коментари в Емаг ме отказаха. Явно са на партиди и някои не са ок.
Аз бях взела един пакет 1ца и бяха много хубави, ама скъпи идват и си караме с премиум кеър. ДМ също ми харесват.
Само Мамина не съм доволна - зачерви се нашата мома

# 114
Момичета в аптеки Гален пуфиса 3 е на цена от 18.99лв. Това е най-изгодното, което съм намерила. А в Кети шоп има намаление на памперс премиум кеър,  но са кашони. 
Кактусче дай снимка/линк на тези гащи след 8кг.
Ние сме още на пуфис 2 , но вече поръчах 3.

# 115
Момичета, вашите бебоци колко време могат да стоят будни без да киселеят. Наблюдавам, че на нашата макс този интервал е около 1 час - 1:20 мин.

# 116
  • Варна
Вече по 2часа, но тя е родена на 28.03.
До скоро издържаше по 1ч и 30мин.
Прави изключение само вечер, когато, ако си е взела общите часове сън за деня, издържа повече часове. Последната и дрямка е до 19:30 и след нея издържа до 22, понякога и до 23ч.

# 117
Моят бебчо по принцип обича да будува. Може и два-три часа си откара и да се закача. Ще снимам памперсите 🤗

# 118
Ние не сме много критерий, защото нали е преждевременно роден, но нашият бебок седи буден около час и половина до два. На два месеца и половина коригирана възраст е. Имах среща с консултант по сън. Препоръча за неговата възраст будни интервали между 1ч и 15 Мин и час и половина. Направихме ориентировъчен график, понеже за режим все още не може да се говори. Общо взето ставаме сутрин между 7:30 и 8:00 часа, вечерното лягане между 20:30 - 21:00, като последната дрямка е най-много до 19:00/19:30. За през деня в момента работим заедно и ми дава насоки за интервалите на спане и на будуване. Общо взето съм много доволна, момичето е много отзивчиво и наистина ми помага да си наредя нещата в главата 🤣 че аз понякога съм го оставяла и 3 часа буден, защото не дава индикации, че му се спи, но доколкото разбрах, умората се натрупва и после и нощният сън е неспокоен. Всяко дете е индивидуално и сега търся ритъма на моето. Simple Smile

# 119
При нас ден с ден еднакъв няма - вчера имаше 3-4 дрямки по 20-30 минути, а през останалото време искаше на ръце. Днес от сутринта се събуди за половин час и досега спи с едно хранене в просъница. Не знам дали се е коментирало, но в ДМ има програма бейбибонус и ако се добавят децата се получават талони за детски и бебешки стоки 15-20 %. За памперсите в началото бяхме с памперс премиум, но пропускаше и 1-цата и 2-ката. После пробвах Мамия, но не ми харесаха - дебели и също пропускаха. От повече от месец съм с памперсите на ДМ и досега инциденти няма. 2-ката обаче е по-хубава от 3-ката. Сега ще пробвам и Пуфис, щом казвате че са тънички. Съвсем съм забравила от първото дете. Помня, че тогава я гледах с Либеро, но сега цената им е уау и даже не съм ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт