Априлски бебчета 2025- тема 2

• 20 646
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
И от двата типа картинки на памперс премоум кеър сме ползвали. В един момент пропускаха, но установих, че не ги захващам правилно и затова се получава така.

# 121
Момичета, аз продължавам с обявите за неща, които мога да дам, обаче това е положението.

Иначе една кутия Нан оптима про, която личната я препоръча за мляко. Купихме я за всеки случай, обаче миналата седмица ме няма за едно денонощие, дребното е отказало да яде през бутилка и мъжът ми отворил млякото, с идеята, че може да има по-голям апетит за него. Сега тази кутия стои, няма как да я ползваме в рамките на месец и накрая ще я хвърлим, което ми се струва голямо разхищение. Ако някоя е на това мляко и я иска, моля да ми пише, стига да не се притеснява, че е отворена.

# 122
Аз също давам половин и повече шишенце Лефакс, голяма разфасовка, отворено е преди около месец  месец и половина. Не ми се изхвърля, а няма да го ползваме, не сме го имали използвали кой знае колко. Ако някой има нужда, нека да ми пише.

# 123
Мишленце, забранила си получаването на лични съобщения 😁 Дали са свободни капчиците, малко да сменим Дегазина 😃 Днес купих и английския Аптамил Комфорт, който е доста скъпичък, но дано с него да е добре коремчето 🤗
Ето ги гащичките:

# 124
Някъде из темата се пишеше за израстнатите дрехи  , аз днес дадох всичко от Елис , което не ползва вече на една приемна майка, с която се засичаме в парка и на площадката , тя гледа деца от 0-3г и ще и свършат страхотна работа, дрехи, малки памперси, шишета, които Елис не иска, биби и други неща… смятам , че е по добър избор от това да стоят по тавани и шкафове, смятам всичко , което излиза от употреба да го давам на такива приемни семейства….

# 125
Като казахте биби дали има някъде където се предават стари биберони и шишета? От хигиенна гледна точка не знам колко е ок да се подаряват, ако са ползвани.

И да се похваля, че вчера и днес литъл мис каприз яде 😀 Вчера изяде 740 мл, което не се беше случвало много отдавна. Днес за сега сме на почти 500мл.

# 126
Някъде из темата се пишеше за израстнатите дрехи  , аз днес дадох всичко от Елис , което не ползва вече на една приемна майка, с която се засичаме в парка и на площадката , тя гледа деца от 0-3г и ще и свършат страхотна работа, дрехи, малки памперси, шишета, които Елис не иска, биби и други неща… смятам , че е по добър избор от това да стоят по тавани и шкафове, смятам всичко , което излиза от употреба да го давам на такива приемни семейства….

Моли, къде е това? Мога да пратя някакви неща да й ги предадаш, ако ти се занимава?

# 127
Мишленце, забранила си получаването на лични съобщения 😁 Дали са свободни капчиците, малко да сменим Дегазина 😃 Днес купих и английския Аптамил Комфорт, който е доста скъпичък, но дано с него да е добре коремчето 🤗
Ето ги гащичките:

Писах ти Simple Smile

# 128
След три дена и липса на почти всякакви дневни дремки, днес пак спи цвл ден. 😄 Много е непредвидима...

# 129
Някъде из темата се пишеше за израстнатите дрехи  , аз днес дадох всичко от Елис , което не ползва вече на една приемна майка, с която се засичаме в парка и на площадката , тя гледа деца от 0-3г и ще и свършат страхотна работа, дрехи, малки памперси, шишета, които Елис не иска, биби и други неща… смятам , че е по добър избор от това да стоят по тавани и шкафове, смятам всичко , което излиза от употреба да го давам на такива приемни семейства….

Моли, къде е това? Мога да пратя някакви неща да й ги предадаш, ако ти се занимава?

В Рудозем съм сега, много на юг 😂😂😂 почти Северна Гърция…трябва да я питам дали иска, да не го приеме погрешно.

Луничке, нови са, само пробвани и отхвърлени от младата дама, която освен Авент друго шише не поглежда, бибите и те, дадени , изплюти и стерилизирани , а старите използвани шишета ги изхвърлих… разбира се , че не бих дала използвани неща, освен дрехите…а и те я са обличани 3пъти я не 😂

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 18:41 от Molishein

# 130
Моли, и аз имам много дрешки 0-3 месеца, повечето и по веднъж не са обличани, има и чувалчета за сън,  и други дреболии като шапчици, ръкавички, чорапки.
Ако жената ги иска и ще бъдат в помощ, ще се радвам да ги изпратим.

# 131
Моли, аз предположих, че вашите са нови. Аз говоря за нашите, че са ползвани и се чудя къде да ги предам. Нашата принцес днес пак е кисела. Изкара едни 15 мин в количката и отказа … не можем и на разходка да излезем.

# 132
Здравейте, момичета, днес бяхме на преглед и ваксинация. Малката е добре, леко.кисела и сънлива. Преди сън й дадох Панадол по препоръка на педиатърката. Тя е качила 950 грама и вече е 5,500 кг, удвоила е рожденото си тегло, 60 см,.а се роди 46 см, главата й е 40 см. Лекарката каза, че ще се намали темпа на наддаване и нормално било вече и 600 гр на месец. Заговори ми за захранване от 4 месец, но аз мисля да започна от 5тия. Каза ми, че кърмата обеднявала на желязо не знам дали е вярно това. Аз все още кърмя и дохранвам, съответно нямам още менструация, щях да питам майките, които кърмят още ли нямате?

# 133
Здравейте, момичета, днес бяхме на преглед и ваксинация. Малката е добре, леко.кисела и сънлива. Преди сън й дадох Панадол по препоръка на педиатърката. Тя е качила 950 грама и вече е 5,500 кг, удвоила е рожденото си тегло, 60 см,.а се роди 46 см, главата й е 40 см. Лекарката каза, че ще се намали темпа на наддаване и нормално било вече и 600 гр на месец. Заговори ми за захранване от 4 месец, но аз мисля да започна от 5тия. Каза ми, че кърмата обеднявала на желязо не знам дали е вярно това. Аз все още кърмя и дохранвам, съответно нямам още менструация, щях да питам майките, които кърмят още ли нямате?

И аз нямам още. Аз не кърмя, цедя, но предполагам е същото.

# 134
Момичета, бяхте писали за бебета със запек. Какви са симптомите? Какво им изписаха?
При нас пети ден започва без акане.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 07:38 от Belronika

Общи условия

Активация на акаунт