Априлски бебчета 2025- тема 2

• 20 561
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Честит рожден ден, Кактус Simple Smile да си здрава, усмихната и всичко, което ти е на сърце, да се случва Simple Smile да те радва много малкото ти юначе Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 15:09 от Gery666_

# 751
Оххх, момичета от 2 дена е някакво чудо.
Едно,че почна изведнъж да прави паузи по 2 и над 2ч(ИБ),а още няма 5 месеца...друго,че преди я слагах в количката с бял шум,люшкам я малко и заспива...
Сега започва да реве,да се дере от 2 дни само в раницата заспива 🤦
Не знам период ли е,ама направо друго дете стана 🙈
При вас има ли коренна разлика?
Скок ли е пак,зъби ли са-не знам 🫤
Честита да си,Кактус! 🎂

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 10:43 от Dalinda011

# 752
Какви паузи? За яденето ли?

# 753
Да будува,не уточних 😀
Какви паузи? За яденето ли?

# 754
Честит рожден ден, Кактусче🌵! Радости и любов с любимите хора.
Прекрасна торта- поздравления!🎂

Относно будуването, моя сладкиш си будува по 2-2:20ч през деня още от началото на 4ти месец, а преди нощния сън прави около 3:20ч пауза. Също така сумарно дневния сън му е 3-3:30ч с 3 дремки, но пък вечер си спи по 10-11часа.
Таа отказах се да следвам строги режими, защото се бях заела да доприспивам сериозно, за да стават минимум 4 часа дневен сън и нощния се разбута жестоко.
За това сега си действам спрямо него, единствено гледам да са 3 дремките и обедната да е над 1:30ч.
Честно казано мисля от 6-7месец ако той е готов да го мина на 2 дремки, че голям зор с това спане…
В количката сме на моменти. Понякога иска, друг път се прибираме на ръце с празна количка, затова започнах да предпочитам раницата, защото така със сигурност успяваме да се разходим и аз да си свърша работа.
За спането да допълня през деня спи само в мен. ..абе едно прекрасно чудо са тези рогатковци..❤😃
П..п. Dalinda при нас този “период” започна от средата на втория месец и още не е отминал хахаха, кураж😃

# 755
При нас стана трудно приспиването и за 1та дрямка. Водя се по нея основно, но и гледам какъв е интервала на будуване. Спи и се, мрънка, но не дава да се приспива. Започва един протест и я оставям в леглото. Започва едно въртене, скимтене, биберона хвърчи и лиги ... Пробвам я пак да я приспя след няколко минути и така около 40 мин за едно приспиване, което понякога е 30 мин 😀.  Вечер като я приберем от разходка започва един плач … Не знам дали защото е уморена или защото не и се прибира. Бързо заспива в мен за вечерният сън, но оставя ли я в леглото и се буди. Някои вечери по 3 пъти я приспивам … Пробвах да не в слагам веднага в леглото, а да изчакам 15-30 мин, но и това не помага.

# 756
При нас стана трудно приспиването и за 1та дрямка. Водя се по нея основно, но и гледам какъв е интервала на будуване. Спи и се, мрънка, но не дава да се приспива. Започва един протест и я оставям в леглото. Започва едно въртене, скимтене, биберона хвърчи и лиги ... Пробвам я пак да я приспя след няколко минути и така около 40 мин за едно приспиване, което понякога е 30 мин 😀.  Вечер като я приберем от разходка започва един плач … Не знам дали защото е уморена или защото не и се прибира. Бързо заспива в мен за вечерният сън, но оставя ли я в леглото и се буди. Някои вечери по 3 пъти я приспивам … Пробвах да не в слагам веднага в леглото, а да изчакам 15-30 мин, но и това не помага.
Най-вероятно плаче, защото се успива от разходката и иска да спи, но прибирайки се се разсънва. Ние за нощбата рутина сме бетон- стане ли 20:00ч почваме и до 20:30ч вече се кърмим за нани-на, иначе ще раБерат в съседния квартал ако залъснемм дори с 10мин..

# 757
С количката отиваме до парка и после иска да я гушим, за да наблюдава по-добре какво се случва в парка. Прибираме се, като я носим на ръце 😀 Вчера се събуди в 18:25 и излязохме. В 19:40 бяхме вкъщи. В 20:00 заспа .

# 758
Честит рожден ден, Кактус, желая ти здраве, много семейно щастие и хубави моменти!

# 759
Много ви благодаря за прекрасните пожелания 😊❤️😘
Заповядайте в новата темичка 😍
https://m.bg-mamma.com/?topic=1810059

Общи условия

Активация на акаунт