Как да предизвикам раждане

• 516
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте , дами в момента съм в 9ти месец терминат ми е на 13 юли след една седмица имам въпрос.... Чрез секс мога ли да предизвикам болки или контракции  за да може вече бебчо да се ражда... Да има още 1 седмица но нямам никакви контракции а болки много много леки.... Дайте ми съвет как освен с разходки как да предизвикам раждане

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 23:55 от AnMary

# 1
  • София
А ти защо очакваш да имаш контракции и болки седмици преди раждането?  Всъщност кой е казал, че е хубаво и защо изобщо искаш да имаш болки 🤔

# 2
А ти защо очакваш да имаш контракции и болки седмици преди раждането?  Всъщност кой е казал, че е хубаво и защо изобщо искаш да имаш болки 🤔

Ами не знам първо детенце първо раждане не били ли трябвало преди раждане да имам болки и контракции

# 3
  • София
Болки не, контракции подготвителни е възможно, от мн по-рано, но не са задължителни и в никой случай болезнени.
Вече когато започне раждането ще се появят същинските, болезнени контракции... Което не е задължително да започне на термин, все пак някои жени пренасят, а понякога не е изчислен термина правилно. Радвай се на още малкото кротки дни, които ти остават, въпреки че сигурно в тези жеги не ти е леко.

Всъщност, какви са ти тези мн, мн леки болки, къде и от кога и споделяни ли са с лекар. Бременността не би следвало да боли.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 19:29 от Angel_Dust

# 4
Болки не, контракции подготвителни е възможно, от мн по-рано, но не са задължителни и в никой случай болезнени.
Вече когато започне раждането ще се появят същинските, болезнени контракции... Което не е задължително да започне на термин, все пак някои жени пренасят, а понякога не е изчислен термина правилно. Радвай се на още малкото кротки дни, които ти остават, въпреки че сигурно в тези жеги не ти е леко.

Всъщност, какви са ти тези мн, мн леки болки, къде и от кога и споделяни ли са с лекар. Бременността не би следвало да боли.

Болките са долу ниско в корема имах ги 4 дни по ред  само вечер но не бяха силни лекарят ми каза , че е било нормално понеже бебето си прави място

# 5
Пробвах всичко-секс, разходки, изкачване на стълби, ананас, скачах на топка, пих чай от малинови листа, всичко каквото прочетох.Нищо не помогна
Още една седмица имаш спокойно,  когато детенцето реши ще си излезе.
Късмет

# 6
  • София
" Не предизвиквате" сама, защото нито сте медицинско лице нито знаете какво може да се случи ако започне раждане без да е готово детето. Изчакайте си термина и си слушайте лекарите!

# 7
  • София
Те тези бабини методи за предизвикване са за при преносване, не преди термин, като мине датата+още някой друг ден, можеш да пробваш това-онова. 🤷‍♀️

# 8
Аз родих, след като обиколих квартала на бърз ход. Беше ми писнали да разнасям корема и с постоянно ниското кръвно. През нощта започнаха контракциите.
За секс не знам, ние и без това правехме през цялото време и не съм го свързвала с контракции. Но хората казват, че това е най-мощното средство. Действайте, удоволствието никога не е излишно.

# 9
Не съм си задавала такива въпроси. (Първо раждане)
 Родих си точно на термин, без излишно чудене и притеснения какво и кога трябва да се случи. Просто се разбрахме с моята АГ, че ако бебето не се появи навреме, ще изчакаме още малко след термина, а после ще се пристъпи към предизвикване. Това е природа, не математика,не можеш да го изчислиш точно.

# 10
  • Банско
Ходене или изкачване на стълби, секс, чай от малини, но не очаквай чудеса, ако не стане. Пробвай някои храни за които кзват, че предизвикват раждане.

# 11
Четох че помага още яденето на фурми, да се пият и прилагат вагинално капсули с вечерна иглика (консултирайте се с АГ), вода от накисната бамя. Ако правите секс еякуланта след него трябва да помогне да се замекне шийката на матката.

Общи условия

Активация на акаунт