Отговори
# 1 425
Спокойно, имате прогнозни балове на Санака за София (грешките са максимум в рамките на допустимото), знаете как да работите с таблиците по указания на Дидева. За първо класиране повечето би трябвало да сте наясно какво ще получите. Утре ще ви зарадват около пладне. Не си хабете нервите, изкарайте хубаво неделята си.

# 1 426
  • София
Хич не съм на ясно какво да очаквам...с тези променени балове, балообразуващи, паралелки...

# 1 427
Нищо не е ясно....нито знам нагоре ли..надолу ли ще са баловете....ще знам като излязат. Прогноза нямам.
Не всички сме кандидатствали в София...

# 1 428
За София само промяна в нагласите може да развали прогнозата. Аз лично не очаквам драстична промяна. А и децата са по-малко от миналата година

# 1 429
Спокойно, имате прогнозни балове на Санака за София (грешките са максимум в рамките на допустимото), знаете как да работите с таблиците по указания на Дидева. За първо класиране повечето би трябвало да сте наясно какво ще получите. Утре ще ви зарадват около пладне. Не си хабете нервите, изкарайте хубаво неделята си.

Прогнозните балове са само за топ училищата. Не всички се борим за там. Балът надолу в училищата (втори ешелон) не може да си прогнозира. Камо ли вариантите с различно балообразуване от 2хБЕЛ+2хМАТ. Да, всеки горе долу си е направил някаква сметка по таблици, миналогодишни балове и т.н. И въпреки това всеки се надява да няма големи изненади като +20 точки скок например.
Дано всяко дете да успее да влезе там, където иска. Знам, че няма как да стане, но поне да не е крайно разочароващо за него.

# 1 430
За София само промяна в нагласите може да развали прогнозата. Аз лично не очаквам драстична промяна. А и децата са по-малко от миналата година

Тази година каква беше бройката? А миналата?

# 1 431
  • София
Доколкото видях, в моята таблица има поне 3 вида балообразуване. Та освен едно кристално кълбо да изкарам....

# 1 432
Не помня бройката точно, но около хиляда по-малко

# 1 433
Аз пък съм запомнила нещо около 350.
Не помня бройката точно, но около хиляда по-малко

# 1 434
12 031 - тази година
12 410 - миналата година.

# 1 435
Изобщо не ги гледайте тези бройки. Няма да окажат съществено влияние. Освен, че децата са по-малко и местата са по-малко в училищата.

# 1 436
  • София
Прогнози има само за конкретно балообразуване. За останалите се водим по минали балове, вътрешен усет и т.н.
Освен това в прогнозата няма как да се предвидят предпочитанията в конкретна година - винаги има някое малко по-модно училище от останалите, ако щете и географско струпване на по-голяма бройка деца в определени квартали (има и фактор близост на училището/удобен транспорт и т.н.). Ако разликите на бала на детето спрямо прогнозния са от 2-3 точки винаги е възможна изненада.

Не ме разбирайте погрешно - безкрайно благодарна съм за прогнозите. Но трябва да отчитаме и останалите фактори, които могат да доведат до леко отклонение.

# 1 437
  • София
Изкарах се страхотна неделя, точно бях забравила какво предстои утре и сега отново всичко се завърна....
Но вече съм и на втора биричка , така че наздраве и заветния момент е близо !

# 1 438
  • ПЛОВДИВ
Първото желание на младежа е по-близо от основното им училище.
Искрено се надявам да влезе на първо класиране. Ще има незначителна промяна в рутината ни за тръгване - 10 минути по-рано - т.е. - 6:50

Не вярвам да има мрънкане по този въпрос, освен това съм го предупредила, че в гимназията ще му се наложи да е постоянен в ученето. т.е. не би следвало да има изненади.
Силно се надявам да му е хубаво!
Щото, ако му е хубаво и на мен ще ми е хубаво!

Неделята върви към края си... нека понеделник ни направи щастливи и удовлетворени. В крайна сметка си го заслужихме!

# 1 439
Изобщо не ги гледайте тези бройки. Няма да окажат съществено влияние. Освен, че децата са по-малко и местата са по-малко в училищата.
Е, наистина ли. Аз тези, които гледах няма разлика, сигурно затварят тези със слаб интерес

Общи условия

Активация на акаунт