Отговори
# 1 410
"Тук танцуваме", ако смея да преведа🤣 учил съм френски 😄

# 1 411
Аз със сроковете и чакането нямам проблем, но съм съпричастна с  вас..

Може би единствено между официалното излизане на оценките и участието в първо класиране имаше голяма дупка - отдавам го сроковете за получаване на дипломи.. Изобщо в тоя момент имаше място за оптимизиране сякаш, но ще оцелеем.
При нас почивка се планира трудно - 5ма с куче.. трудно се вписваме.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 15:34 от BacuTy

# 1 412
  • София
Аз ако съм, мине ли кампанията, ще ги спукам от писма.
Непробиваеми са.    Канцеларско-управленческата логика е желязна. Дори нещо да не са завардили и да попадне    в точните ръце, пак ще го тушират и ще стане каквото са си наумили.   Явно убеждението, че държавата трябва да осигури едно прилично основно образование за всички, ако иска да просперира, е остаряло.
Надеждата беше, че от ЕС ще ни накарат да се очовечим, но не би. Бизнесът си е бизнес, а родителите са подходящи донори.

# 1 413
  • Пловдив
"Тук танцуваме", ако смея да преведа🤣 учил съм френски 😄
Е, трябва да е on dansera,  в бъдеще време. И хората си го реализираха макар и 200 години  по-късно.
Хайде, не остана. Успех на всички.

# 1 414
Да ви споделя интересна история с чиновниците на МОН. Оня ден, в петък, ми звънка телефона, вдигам аз и насреща женски глас ми казва, че се обажда от МОН. Изтръпнах, казах си, опа проблем нещо с детето, с желанията, отече мечтаното училище. В следващия момент, жената почва да ми говори за въпрос 16 по БЕЛ и как ще бъде оценяван, аз прехвърлям лентата назад, аджеба защо ми обяснява, и се сещам, че съм им писала емейл след матурата, преди около 3 седмици. То оценяването отдавна минало заминало, децата получили оценки, наредили желанията, чакат класиране, те сега се сетили да ми отговарят на запитването...Абе МОН...

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 23:15 от slaveia84

# 1 415
Значи! Като е кръстена ТЕМАТА със срок 13.07. как очаквате РЕЗУЛТАТИ по-рано от 14-ти?
Ето така се объркват нещата…
😆😆😆

# 1 416
Днес разправях на Викинга как ме прибраха от гробищни паркове за вандалстване хахаха... и попаднах на австралиец, комуто бяха откраднали колата - кафяв нисан, но никой в районното където ме опандизиха не го разбираше. Та г-н полицая като ме видя как се смея ме помоли да превеждам, та бях секвестирана за вандалщина в парковете на покойниците, но превеждах на човека за проблемите - журналист от Австралия милият, каза че ще пише за моята история там.. дали е писал или не, е не знам хах. Но арестът беше абсурден - причината, счупена вазичка на урната на тате, и аз да я поправя ама не.. аз съм я счупила, и някакъв фен бъгав ме докладвал на службите. Та в този момент приключих с институциите завинаги. И синковеца ме пита, ама мамо, тази вазичка не е ли била твоя фЪктически.. е моя де, нали аз съм я купила, ама за шейсе кинта без касов бон няма проблеми, ама за счупване има... лелеее, къде  се върнах...

# 1 417
Сядайте да оцветявате мандала Joy
Аз мойта я оцветих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 418
И ние сме спокойни вече

# 1 419
Дръжте се, не остана! Joy

# 1 420
LaRe, то на 14/07 ще има нова тема, така, че нова тема - нов КЪСМЕТ 🍀🍀🍀.

# 1 421
  • София
Днес съм проверила... два пъти. Ама утре със сутрешното кафе в 6 (в толкова си ставам), със сигурност ще ми е първата работа.

При нас и двете с наборката на моменти се филмирахме. Тя - че няма да я приемат точно, където е решила да бъде. Те останалите училища също са много хубави, да не решите друго. Просто момичето си е навило как два месеца се скъсала от учене заради конкретно желание - тя и преди това учеше, ама не било същото, нямала цел.
Аз пък за момент се зачудих какво става, ако не я приемат никъде в паралелките, които сме писали... Въпреки че за някои надвишава бала с доста спрямо миналогодишния и прогнозния. Да не говорим, че на опашката добави и една паралелка, където и да влезе, ще въртя-суча да не я записвам. В някакъв момент реших, че каквото такова - има и други класирания, ще чакаме отново, училище ще се намери и толкова.

# 1 422
На мен притесненията са ми в друга посока.
Просто си представям от сега какво ще е в новото училище - има да пуфти и пъшка колко много има за учене, колко по-рано трябва да става, за да отиде на училище (сега само става, излиза от входа, минава една пресечка и е на училище), колко не ѝ се занимава с това, с онова....

# 1 423
Днес разправях на Викинга как ме прибраха от гробищни паркове за вандалстване хахаха... и попаднах на австралиец, комуто бяха откраднали колата - кафяв нисан, но никой в районното където ме опандизиха не го разбираше. Та г-н полицая като ме видя как се смея ме помоли да превеждам, та бях секвестирана за вандалщина в парковете на покойниците, но превеждах на човека за проблемите - журналист от Австралия милият, каза че ще пише за моята история там.. дали е писал или не, е не знам хах. Но арестът беше абсурден - причината, счупена вазичка на урната на тате, и аз да я поправя ама не.. аз съм я счупила, и някакъв фен бъгав ме докладвал на службите. Та в този момент приключих с институциите завинаги. И синковеца ме пита, ама мамо, тази вазичка не е ли била твоя фЪктически.. е моя де, нали аз съм я купила, ама за шейсе кинта без касов бон няма проблеми, ама за счупване има... лелеее, къде  се върнах...

Преди няколко години откраднаха от мазето колелото на дъщеря ми посред нощ и когато подадох жалба в полицията, ме попитаха дали друг е има ключ и като отрекох, започнах да се съмнявам в себе си. Та затова забравих да питам няма ли такива работи като камери по улиците или това е само в криминалните филми.  След време получих писмо от прокуратурата, че за такова евтино колело от 400 лв. и при неизвестен извършител няма да се хабят. И когато малко след това откраднаха и второто колело от същото място и по същото време, вече не отидох да се оплаквам, за да не ангажирам ценния правосъден ресурс за такива дреболии.

# 1 424
И моята ще пуфти, но аз не мисля да и обръщам внимание. Като няма сцена и ще спре

400 лв и неизвестен извършител. Може би вие трябва да го откриете и да стане известен, да им кажете къде живее. Сигурно тогава ще отидат, но ако не им отвори, вие ще трябва да им плащате разноските по разкарването

Общи условия

Активация на акаунт