Отговори
# 1 620
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, дано да е бял!

# 1 621
Това ли виждате и вие?

# 1 622
Не е излязло, просто треска тресе цяла България Simple Smile!

# 1 623
  • Бургас
За записването какво беше необходимо?
Копие и оригинал на диплома,служебната бележка и заявление.Медицинско само за техникумите ли трябва?
Оригинал на свидетелството, заявление се попълва на място. Медицинското е за професиoнални паралелки, не е задължително да е само техникум, примерно Графичен дизайн в Английската.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 10:13 от selleste

# 1 624
Е, съвсем логично ще имаме късане на нерви с влизането в системата...

# 1 625
  • Бургас, България
Пренатоварихме системата. Мен ме изхвърля за момент, но пак успях да се логна. Още няма нищо

# 1 626

нещо става

# 1 627
  • София
Нищо за съжаление, явно всички решихме че 10:00 ще е часЪТ ама нейсе ...Ами здрави нерви желая на всички ни! и това ще мине ...

# 1 628
  • Куциндрел
Умрехте сайта с класиранията. Laughing

# 1 629
Бъзикат се с нас 😆

"Така гарантираме, че ще получите най-доброто възможно онлайн преживяване."

# 1 630
А какво да кажем, когато на НВО се изкара по-висока оценка от срочната/ годишната...и колко ли е честно, когато се знае, че е практика навсякъде да се закръгля нагоре в 7-ми клас ...
Да, нашият случай по БЕЛ е такъв. На всички пробни НВО-та изкарваше повече точки отколкото беше оценяван в училище. Дори в един момент ходих да разговарям с учителката, защо е това подценяване на възможностите му в училище, но нямаше особен ефект. Тя твърдеше, че имал пропуски. На финалното НВО пък дори изкара повече точки отколкото на пробните /очаквано от мен, защото беше по-лесно от пробните, на които се явява/. Та така, в крайна сметка на НВО има по-висока оценка от дипломата.
Имайте предвид, че по БЕЛ в 7 клас се изучава материал, който не се включва в НВО. Нашата учителка си ги изпитваше на ОН(л)В като стой, та гледай, а това затрудняваше доста децата. То затова се взима и оценката от училище, защото се предполага тя да показва неща, които НВО-то не може, както и обратното. Едното допълва другото, не го припокрива задължително. Освен това, с риск да ме разпнете сега, според мен учителят има най-всеобхватен поглед върху цялостното ниво на един ученик. Това ми е мнението, базирано от опит и от двете страни на барикадата (макар от едната да беше за твърде кратко).

# 1 631
Бъзикат се с нас 😆

"Така гарантираме, че ще получите най-доброто възможно онлайн преживяване."
Да, помислих си същото.🤣

# 1 632
  • София
НГДЕК ще качат резултати/класиране до час, значи МОН са на път 😉

Като гледам как се влачи сайта, се сетих за "щрак и мрак"

# 1 633
Става, че 56 000 седмокласни мами се опитват да влязат едновременно Joy

Моята прогноза е за първите минути след 11 ч.

# 1 634
Става опашка, като едно време по показните магазини, когато пускаха банани за празниците. Спокойно,  ще има за всички - за някои по цяло кило, за други по един-два броя, колкото да не е без хич, някои ще се редят на опашка при следващото зареждане. Но с празни ръце никой няма да остане 😉

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 10:25 от D. Dupree

Общи условия

Активация на акаунт