Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 716
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Как перете/ сушите възглавници с гъши пух?
Изпрах една на 60 гр , след това с топка за сушилня я пуснах няколко пъти да се суши. Стана пухкава и чиста. Но...мирише ужасно. Мирише на "мокра кокошка". Не знам дали има все още някаква влага, която трябва да изсъхне, или просто съм я прецакала.

# 121
Според мен не е изсъхнала хубаво и за това мирише.

# 122
Много сушене иска това нещо, ама много. Не гледай че отвън ти се вижда суха а я суши още.

# 123
Аз я пусках поне 5-6 пъти в сушилнята, но след 2-рия път само върти около 5 минути и спира.
Явно ще трябва на въздух да си съхне

# 124
Моята сушилня има програми на 30 и 45 мин ,при които датчика за влага не отчита, т.е. суши си зададеното време.
Ако имате такава програма , пуснете я.

# 125
Моята сушилня има програми на 30 и 45 мин ,при които датчика за влага не отчита, т.е. суши си зададеното време.
Ако имате такава програма , пуснете я.
Благодаря за идеята! Имам и аз някаква , пише ,че е за 40 Мин. Ще пробвам да видя дали ще суши , или ще изключи пак

# 126
На мен така ми се случва и с обикновена възглавница, сушилнята изключва. Аз разбухвам с ръце и пак слагам.

# 127
Здравейте, някой беше споменал че трудно намира Персил Мегаперли. Днес мернах малки опаковки е магазин Безумнониски цени в Дървеница.

Също, ако някой знае друг магазин за алтернативен внос в София, ще съм благодарна.

# 128
Ох, то било 40 градуса, не 40 Мин 🤣
Пак въртя 5 Мин и спря.
Ще изреждам всички програми на сушилнята, все ще я изсуша някак , ха ха

# 129
Дайте модел на сушилнята да видим програмите, трябва да има програма за време тогава излючва датчика за влага, и върти само докато направи минути

# 130
Намерих коя е програмата. Мога да задавам време през 10 Мин, като започва от 10 Мин.  Изобщо не знаех, че имам такава. Аз си ползвам 2-3 програми и другите изобщо не съм се интересувал какви са...моя грешка, ще ги разуча.
Та, пусках я няколко пъти за по 30 Мин, сушеше си. Все още мирише така обаче 😕
Утре ще я оставя на слънце и после пак няколко цикъла в сушилнята.

# 131
Здравейте, някой беше споменал че трудно намира Персил Мегаперли. Днес мернах малки опаковки е магазин Безумнониски цени в Дървеница.

Също, ако някой знае друг магазин за алтернативен внос в София, ще съм благодарна.

Откъде е този алтернативен внос? Немски не е, защото опаковката е различна. Да не е от Турция или Румъния? Само преди няколко месеца митничарите хванаха 20 тона фалшив Персил, изпратен от Грузия за Румъния през България. И после се чудим защо в Емаг разни румънски търговци през ден правят промоции на прахове за без пари.

# 132

Откъде е този алтернативен внос? Немски не е, защото опаковката е различна. Да не е от Турция или Румъния? Само преди няколко месеца митничарите хванаха 20 тона фалшив Персил, изпратен от Грузия за Румъния през България. И после се чудим защо в Емаг разни румънски търговци през ден правят промоции на прахове за без пари.
Стори ми се че има надписи на холандски. Иначе нямам идея, купувах друго и си влезнах и излезнах набързо.

# 133
  • Варна - Черна гора
PERSIL MEGAPERLS се произвеждат само в Германия и Австрия.
Няма как да е от Турция, Румъния и от фалшивата пратка.

# 134
Защо, ако е фалшива пратката да не може да е от Турция напр.?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 13:47 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт