Аз също имах 15-20 мл задържане на урина. Така ми казаха в болницата когато ме гледаха на ехографа. Първо на пълен мехур после след уриниране. Но не го отразиха
След това започнаха болки и течение често пикане. Вчера бях в София и открих в НЦЗПБ ЧЕ имам някаква странна Гъба , която прави всички тези поразии. В темата за гъбички тема 15 мисля че беше съм описала
Не знам дали тази гъба точно направи така че да уринирам често през 10 мин и подробно нещо да изтича , защото пък урината ми е стерилна. Но нещо имаше , което дразни много мехура. Много се ядосах и си само назначих Везизол 5 мг
4 дни го пих х 1 на ден с храна и малко след него но шпа
Ами сякаш отпусна всичко, много релаксиращо ми стана и вече не уринирам така често. Уринирам си на 1-2 часа даже и повече. Дори ако мехура се пълни не усещам вече болка. Просто нищо не усещам.
Точно 4 хапчета изпих за 4 дни и вече проблем нямам. Поне на този етап
Не смятам да пия повече. Но, но шпа също много ми помогна. Най отпускащо ми стана от него имах опъване в таз а, опашка кост и по хода на нерва. Но след като го пиех се отпусна всичко и някак излишната урина се източи. Усещах сякаш имам джоб в корема ниско долу и много ми пареше и постоянно ме караше са ходя и да уринирам и то за една капка ……. Много болезнено и възпалено
Но след тези 2 неща съм добре за момента
Везизол 5 мг и но шпа 40 мг
Везизол 1 на ден. Но шпа 3 х 1 поне
Това помогна при мен