Пазаруване от Емаг тема 4

• 6 902
  • 172
  •   1
Отговори
# 45
Аз искам да поръчам лаптоп от някакъв търговец през Емаг, но така като ви чета май се разколебавам... Последно съм поръчвала лаптоп от Емаг преди 10 години. Интересното е, че на сайта на самия търговец точно този модел го няма и не мога да го поръчам от там.
и от мен глас, за да се откажеш.

Да ги похваля, обещаха че парите ще са преведени до края на седмицата, днес ги получих, след месец разправии.
Имам и ваучер за 20 лв, казах им че не го искам;), но ще го дам на детето.

# 46
Аз искам да поръчам лаптоп от някакъв търговец през Емаг, но така като ви чета май се разколебавам... Последно съм поръчвала лаптоп от Емаг преди 10 години. Интересното е, че на сайта на самия търговец точно този модел го няма и не мога да го поръчам от там.
Имате на сайт е голям плюс, че не са от днес за утре в платформата. Използват eMAG като допълнителна възможност да продадат нещо, но им е основно място.
Лаптопът може да е продаден, но да са забравили да го премахнат от eMAG.

# 47
Приятно съм изненадана от бързата реакция на платформата.
В четвъртък предадох на куриер ел. четка за зъби с рекламация, а  днес получих нова.

# 48
И когато продава Емаг пак има елемент на непредсказуемост. Наскоро поръчах климатик, но след известно чакане се оказа че не са пратили всички пакети и Sameday е трябвало да върне каквото са имали при тях обратно. Сега чакам връщане на парите.

Скоро ще стане и месец, откакто върнах нов продукт към търговец от платформата и още чакам пари. Два пъти си писах с поддръжката на Емаг и обещаха да съдействат, но засега няма нищо.

# 49
  • София
Здравейте, купих два чифта детски маратонки, които са с промоция Multi Deals -20%, въпросът е, че едните искам да ги върна, но се чудя в такъв случай каква сума ще ми възстановят, т.е чифта, който остане при мен на пълна цена ли ще бъде или ще си важи отстъпката.
Търговец е Emag, някой ако е имал такъв казус?

# 50
Преди съм купувала електроуреди с код 15% и условие да са минимум 2. Запазеният продукт си остава с отстъпката при връщане на другия уред.

# 51
Емаг и fashiondays едно ли са? И от къде е по-надеждно да се пазарува?

# 52
На един и същи собственик са, май почти всичко от Fashion days го има и в Емаг. Цените в промоция са различни обаче. И двата са еднакво надеждни.

# 53
Да, eMAG купиха Fashion Days преди 10 години. Не случайно с Genius абонамент имаш безплатна доставка и в двата сайта. В тази връзка в момента абонаментът струва 14.90лв. за една година.

# 54
Дам, аз се възползвах. Вчера гледах един часовник, а днес го вдигнали, а във фд е изчерпан Confused

# 55
Да, eMAG купиха Fashion Days преди 10 години. Не случайно с Genius абонамент имаш безплатна доставка и в двата сайта. В тази връзка в момента абонаментът струва 14.90лв. за една година.

Абонаментът за Genius струва 30 лв за година.

# 56
Имат промоция в момента на абонамента.
Скоро добавиха и Wolt в него и може и там да се ползва безплатна доставка за участващите заведения.

# 57
Благодаря, че споделихте. Поднових си genius, получих и малко екстри.

# 58
При мен подновяването е 29.90 лв
Като вляза в правилата на кампанията пише „Активирай първия си годишен абонамент за Genius за 14,90 лв. / 7,62 евро“
Така, че не за всички важи тази цена явно.
Тези които сме абонати от повече от година и нещо няма такава цена.

# 59
Сега прочетох, че за ваучерите има специални условия. Всеки от тях трябва да се ползва до определена дата и при поръчка над 100лв. Жалко, иначе звучеше добре.

Общи условия

Активация на акаунт