Пазаруване от Емаг тема 4

• 6 965
  • 174
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз приключих с Емаг. Чакам да ми върнат парите само. Добре, че има достатъчно други коректни сайтове, за да си пазарува човек.

# 31
и пак стигаме до въпроса: защо купувате от партньор ( има няколко читав фирми като ардес и т.н., които предлагат в емаг - останалите са под всякаква критика). Купувайте само предлаган и с доставка от емаг. така решават случаите веднага. сега ще се тормозите с някоя гаражна фирма - ако е и румънска...

# 32
Защото не съм очаквала такива проблеми.
Обадиха ми се днес от Емаг, обещаха сумата да е по сметката ми до края на седмицата. Да видим.

# 33
  • София
Защото не съм очаквала такива проблеми.
Обадиха ми се днес от Емаг, обещаха сумата да е по сметката ми до края на седмицата. Да видим.

И на мен ми се обадиха днес и казаха същото Joy. В знак на извинение, ми давали ваучер за 10 лв.
А фирмата партньор, от която исках да поръчам е френска, със звучното френско име Addi Said.

# 34
след няколко седмици този партньор вече го няма. като почнат негативните отзиви и емаг прекратят договора. това забелязах няколко пъти - преди години имах такава "случка" и после вече тези фирми не предлагаха в сайта на емаг ( или сменят името на фирмата Simple Smile )

# 35
Аз така чакам една пътека за ходене (около 600 лева ,намалена беше)чакам я от 1 месец ,добре,че изобщо нямаше опция за плащане с карта а само наложен платеж. Не вярвам да дойде тази пътеката. Поръчах си прах за пране и  веро за съдове ,първия дойде с дупка а втория палета беше целият омазан,но иначе всичко в срок.

# 36
Аз пък поръчах един мини парфюм.
Той пък дойде излят. Как успяха да го транспортират така че мини парфюм да се излее не знам Joy
Айде сега ако беше веро, да са хвърляли кашона, то е тежко и да кажеш че се е разляло. Ама мини парфюма не тежи, че да се разлее от хвърлянето..

# 37
А с връщането пък са много бързи - оставих пратката в Easybox, след 10 минути е взета от куриер, а след още 10 минути сумата като ваучер  беше заредена в профила.

# 38
А с връщането пък са много бързи - оставих пратката в Easybox, след 10 минути е взета от куриер, а след още 10 минути сумата като ваучер  беше заредена в профила.
И това не е така, аз съм разказвала как месец чаках и я бяха загубили.

# 39
Имам електроуред закупен от сайта, налага се ремонт в гаранционен срок. Попълних формуляра, къде да проследя дали е одобрена датата за взимане на уреда?
На мен ми се обадиха и двата пъти.
Благодаря. За утре съм дала заявка, обаче е някак нелогично да ги чакам дял ден.
При мен не спазиха деня.
И при мен не го спазиха. Отбелязах за вчера, е дойдоха днес. Но хубавото е, че бях вкъщи, нямах никака обратна връзка.

# 40
Аз така чакам една пътека за ходене (около 600 лева ,намалена беше)чакам я от 1 месец ,добре,че изобщо нямаше опция за плащане с карта а само наложен платеж. Не вярвам да дойде тази пътеката. Поръчах си прах за пране и  веро за съдове ,първия дойде с дупка а втория палета беше целият омазан,но иначе всичко в срок.
Ох, и аз имах саги с пътеки. Първата дойде счупена, върнах я. Втората дойде със счупени колелца и следи от употреба. Вече много се ядосах, защото живея в къща и пренасянето и връщането всеки път е голям зор, носене, разправии. Та втората я задържах, защото просто нямах сили за поредната разправия, като ми върнаха лека компенсация за повредите.

# 41
Благодаря,за споделеният опит. Все още нямам доставка на пътеката,но си взех друг по-малък уред,дори не знам дали ще я приема.

# 42
Аз искам да поръчам лаптоп от някакъв търговец през Емаг, но така като ви чета май се разколебавам... Последно съм поръчвала лаптоп от Емаг преди 10 години. Интересното е, че на сайта на самия търговец точно този модел го няма и не мога да го поръчам от там.

# 43
Аз искам да поръчам лаптоп от някакъв търговец през Емаг, но така като ви чета май се разколебавам... Последно съм поръчвала лаптоп от Емаг преди 10 години. Интересното е, че на сайта на самия търговец точно този модел го няма и не мога да го поръчам от там.
Не бих, само от търговец Емаг купувам. От външни НЕ поръчвам никога, освен ако имат техен български сайт. Тогава от там пускам, а не през платформата на Емаг.

# 44
Имат си официален сайт, даже имат няколко варианта на този лаптоп, но не в този цвят. Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт