Пазаруване от Емаг тема 4

• 2 058
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Вие ме шокирате. Аз защо си мисля, че май месец в Сердика Център още беше там магазинът им Anguished
Благодаря за помощта

# 16
  • София
И аз да се включа. Напоследък опитът ми с Емаг е кошмарен.

Свързах се търпеливо с оператор, който твърди, че е трябвало да отворя телевизора пред куриера.

Извинявай, но на кой номер се свърза с оператор? Аз много отдавна не бях поръчала от Емаг, и направих грешката да поръчам памперси. На 02.08, като трябваше да дойдат между 12 и 14.08. Естествено ги няма. Но не намирам нито имейл, нито телефон. Някакъв чат бот, който бълва едни и същи неща. То е ясно, че повече няма да поръчвам от тях. Анулирах поръчката и сега си чакам парите.

# 17
Здравей, на чат бота пишеш да те свърже с оператор и те прехвърлят към истински човек. Другият вариант е да пишеш имейл на info@emag.bg
Винаги отговарят, а понякога и звънят. Обикновено са разправии, но оправят ситуациите Simple Smile

# 18
  • София

Свързах се търпеливо с оператор, който твърди, че е трябвало да отворя телевизора пред куриера.

Извинявай, но на кой номер се свърза с оператор? Аз много отдавна не бях поръчала от Емаг, и направих грешката да поръчам памперси. На 02.08, като трябваше да дойдат между 12 и 14.08. Естествено ги няма. Но не намирам нито имейл, нито телефон. Някакъв чат бот, който бълва едни и същи неща. То е ясно, че повече няма да поръчвам от тях. Анулирах поръчката и сега си чакам парите.
От Емаг ли ги поръча или от партньор? Последния път дъщеря ми не беше догледала и поръча от партньор. Оказа се, че трябва да чака повече от две седмици. Joy Анулира поръчката и поръча от Емаг. Големият пакет беше с 2 лв по-скъп, но дойде на следващия ден.

# 19
Изобщо има ли някой, който да е доволен от каквато и да е покупка от партньор в Емаг?  Хем че повечето са някакви измислени фирми, хем че и тези, които не са, в Емаг са сложили по-високи цени, отколкото в собствените си сайтове заради комисионната към Емаг и на практика се обезмисля да пазаруваш от тях през Емаг.

# 20
Изобщо има ли някой, който да е доволен от каквато и да е покупка от партньор в Емаг?
Аз. Имам 4-5 като 2 от тях от БГ търговец, а другите от румънци. Цените бяха най-ниските в интернет и в eMAG включително. Бързо ги изпратиха и бързо пристигнаха.

# 21
  • София

От Емаг ли ги поръча или от партньор? Последния път дъщеря ми не беше догледала и поръча от партньор. Оказа се, че трябва да чака повече от две седмици. Joy Анулира поръчката и поръча от Емаг. Големият пакет беше с 2 лв по-скъп, но дойде на следващия ден.

От партньор поръчах. И преди съм поръчвала. Не е имало проблеми.

# 22
някой знае ли дали разопакованите продукти могат да се купят с фактура без ддс?

# 23
Не. Те са длъжни да начисляват ДДС винаги. Имам покупка на разопакован продукт и си има начислено ДДС.

# 24
Имам електроуред закупен от сайта, налага се ремонт в гаранционен срок. Попълних формуляра, къде да проследя дали е одобрена датата за взимане на уреда?

# 25
Имам електроуред закупен от сайта, налага се ремонт в гаранционен срок. Попълних формуляра, къде да проследя дали е одобрена датата за взимане на уреда?
На мен ми се обадиха и двата пъти.

# 26
Благодаря. За утре съм дала заявка, обаче е някак нелогично да ги чакам дял ден.

# 27
Здравейте.
Търся код за Емаг, ако някой има излишен ще съм благодарна да го получа.

# 28
Благодаря. За утре съм дала заявка, обаче е някак нелогично да ги чакам дял ден.
При мен не спазиха деня.

# 29
От над десет години пазарувам от Емаг, но вече ще спра.
Получих телефон с раздута батерия и невъзможност да се затвори в последната си поръчка от техен партньор.
Вече от около месец чакам развитие.
Сигурно десет дни чаках измислените куриери, с които рбаотят да дойдат да го вземат.
Пратката ми стои във върнати, явно още обмислят какво да направят. Писах на чата им, днес писах и имейл. Ако нямам отговор до утре, ще пиша и на КЗП.
Телефонът беше за годишнината на майка ми, провалиха ни повода и ни развалиха настроението. Отвори го пред гостите, за да си види подаръка, ужасно беше.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 22:18 от tuty

Общи условия

Активация на акаунт