Пазаруване от Емаг тема 4

• 7 578
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
на 27ми върнах пратка и още си седи в статус взета от куриер.  писах на чата , не ми  помогна особено - към кой да се обърна?
Защо трябва да пишеш на някой? След като получат върнатата пратка, имат 14 дни да върнат парите. В срок са.

# 181
  • Somewhere far away
Защото до сега е минала почти седмица, и би трябвало вече да са я получили.

# 182
Защото до сега е минала почти седмица, и би трябвало вече да са я получили.
Черен петък.  Много забавяния има.

# 183
Ако е уред, се забавя. Връща се до Румъния и там се проверява състоянието му

# 184
  • София
Моята драма с нехващащия подаръчен ваучер продукти, предлагани и доставяни от Емаг, благополучно приключи. Верно, че си писах няколко дни с общо 5 служителя и артикулите, които исках, се изчерпаха, но вече "хваща". Емаг не е това, което беше - това е моето впечатление.

# 185
Аз съм разочарована, че не можеш да се свържеш с реален служител да ти съдейства. Все БОТ. Имам доста поръчки, но вече имам и 2 проблемни, които не могат да се разрешат заради липсата на контакт със служител.

# 186
Аз имах отказана пратка от черния петък, която бях предплатила. Върнаха ми парите, а продукта все още беше наличен. Писах на чата и се свързах с човек, оказа се, че при транспорта продукта е повреден (така е маркиран от куриер). Исках си стоката на старата цена и ми дадоха ваучер за разликата в цената. Поръчах и получих желаната стока. Пиша за да се знае, че има варианти за връзка с човек и решаване на казуси, трябва упорито да се пише на бота, че искаш връзка със сътрудник.

# 187
Аз имах отказана пратка от черния петък, която бях предплатила. Върнаха ми парите, а продукта все още беше наличен. Писах на чата и се свързах с човек, оказа се, че при транспорта продукта е повреден (така е маркиран от куриер). Исках си стоката на старата цена и ми дадоха ваучер за разликата в цената. Поръчах и получих желаната стока. Пиша за да се знае, че има варианти за връзка с човек и решаване на казуси, трябва упорито да се пише на бота, че искаш връзка със сътрудник.
Много полезно! Точно по ЧП миналата или по-миналата година ми се случи същото и не измислиха как да решат проблема. Ето, че имало как, мерси!

# 188
  • 1st floor
Върнаха ми парите неочаквано бързо. Куриер дойде в понеделник вечерта, а на другия ден вечерта парите бяха в сметката ми.

Общи условия

Активация на акаунт