Пазаруване от Емаг тема 4

• 6 902
  • 172
  •   1
Отговори
# 135
Аз получих известие за доставеното кафе в кутия на sameday снощи в 20ч.

# 136
  • Русе
Sameday се задъхват просто. Имам пратка предадена на куриер на 12,11 и още няма никакви вести. Май са я загубили някъде.

# 137
Za suzhalenie, artikulut ot poruchka 102451…. ne e nalichen v sklada i nyama da bude dostaven. Ochakvaite sumata obratno po kartata. Izvinyavame se za neudobstvoto.
Пффф Емаг, сега няма да пия кафе! ☹

# 138
Za suzhalenie, artikulut ot poruchka 102451…. ne e nalichen v sklada i nyama da bude dostaven. Ochakvaite sumata obratno po kartata. Izvinyavame se za neudobstvoto.
Пффф Емаг, сега няма да пия кафе! ☹
Ти няма да пиеш кафе,аз ходя с непрани дрехи,още си чакам Ариел капсулите.😄

# 139
Няколко дни имах логистичен проблем с ЕМаг, обаче и предплатена пратка. Накратко, ЕМаг изпращат 4 пакета, взимам 3 от 2 клетки, като ги предплащам. Един пакет липсва, а е платен. Издирваха го няколко дни. Не знаят, води се платен и получен. Първо ми дадоха подаръчен ваучер, като извинение докато търсят, после ми възстановиха сумата. Обаче, днес ми се обажда един мъж взимал си пратките и в офиса си видял, че едната не е негова. Позвъни ми и предаде пакета. Много ме зарадва сутринта, отблагодарих се разбира се, не всеки на негово място би постъпил така. И, за да съм честна и аз след тази добрина, цял ден обяснявам за ситуацията на чатбота, някак да върна парите, ама не разбира и не ме свързва с оператор ( за 45 лв, става дума)

# 140
2 от 3 пратки ми дойдоха. Липсва ми само душ олиото на Uriage. Пише само одобрено плащане от миналия петък и това е. Отделно, че си чакам и ваучерите за активиране на genius. Пишеше от 19 до 21ви уж, а вчера като питах бота и получих мейл, че ще има забавяне и евентуално към 26ти ще ги получа.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:29 от Tweety1993

# 141
Аз си чакам една тенджера и форма за кекс ,но по начало пишеше доставка 29.11.

# 142
Ваучери за genius и аз чакам.
Edit: Получих всички на мейл, преди 10 мин. 😊

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 18:35 от Ellinor*

# 143
И аз сега погледнах и имам ваучери. Благодаря Hug

# 144
  • Пловдив
На какъв принцип ги раздават?
ПП: а нямам.

# 145
За активиране/подновяване на абонамента.

# 146
Току-що получих известие за пратка от ЧП в изибокс и крайният и срок за вземане е утре!
Разбирам, че са претоварени ама и такъв зор.
Взех я в този вид

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 12:51 от Rosheen

# 147
Харесала съм си това влаго с 20% до понеделник. Според вас после ще падне ли отстъпката? 25 или 30%?

# 148
Харесала съм си това влаго с 20% до понеделник. Според вас после ще падне ли отстъпката? 25 или 30%?
Скрит текст:
Никой не може да каже, но едва ли ще е по-изгодно предвид цената в официалния сайт и то с отстъпката:
Марката е английска.

В eMAG:

# 149
  • Русе

Поръчайте го сега. Ако цената падне още поръчайте по-ниската цена и върнете скъпото. За връщане на поръчка имаш 14 дни.

Общи условия

Активация на акаунт