Пазаруване от Емаг тема 4

• 6 921
  • 172
  •   1
Отговори
# 120
Миналият ЧП пратките идваха за 2-3 дни.
Сега капсули за пране от вчера май на 29ти ще ги видя.И то EMAG ,не въшна фирма.

# 121
На мен ми пишеше така вчера. От днес вече пише "предвидена доставка 17-19 ноември".

# 122
Две от поръчките ми са изпратени днес. Имам мейл.

# 123
Аз си поръчах уреда за готвене на пюрета на 10.11 и пристигна още на следващия ден с куриерска фирма на Sameday обаче с нарушена опаковка и нямаше никакъв търговски вид. Изглеждаше ми дори като вече отварян продукт.  Реших да го върна и днес попълних формуляра за връщане с причина за нарушена опаковка. Предполагам, че няма да има проблем, че формуляра за връщане съм го попълнила 3 дни след получената стока.  Сега чакам куриер от 14.11.-17.11, дано няма драма и да се случат нещата по бързият и лесен начин.
След това си поръчах отново същият модел обаче доставката вече ми я дава чаааак на 29.11.

Цитирам се да не спамя. Според Вас ще ми направят ли рекламация на продукта? Като си вляза в профила на Върнати продукти ми излиза само, че “Заявката е регистрирана” и да чакам куриер. До утре е срока, в който трябва да мине куриер за уреда. Звъннах на Спиди и Sameday и при тях няма регистрирана пратка  за взимане с моя телефонен номер. Мога ли да променя начина на връщане като я оставя в пощенската станция, от която съм я взела?
Новият артикул, който съм поръчала ми дава със срок на доставка до 29.11., а като вляза в същата обява ми излиза, че ако го поръчам днес до 12:00часа ще бъде доставен утре. Има ли шанс вече направената поръчка да дойде по-рано от 29.11.?

# 124
Да и при мен така си пишеше,че ще дойде утре ,но като проследя пратката си пиле 29.11. това предполагам се дължи на факта ,че в момента се пазарува яко.

# 125
Моята пътува в момента. Направих поръчката в петък 10 сутринта някъде.

# 126
Майка ми днес е получила пратка с куриер.

# 127
  • София
Опитвам се да активирам ваучер Multi Deals за два продукта и ми дава грешка и не може, слагам и трети, уж да стане по-голяма сума ако има някакво такова условие, което не виждам да е дадено и пак същото, аз ли нещо греша.

# 128
Нещо не им работят кодовете генерално на Емаг и на ФД от снощи.

Някой получи ли вече от кафето на зърна или поне да му е тръгнала поръчката?

# 129
Аз на 8.11 съм направила поръчка на 2 пакета по 100 капсули,все още ги чакам,сметнах да имам вкъщи но доста време мина и кафето свърши ,тази сутрин бях доста изнервена...иначе ми се обадиха ,че ще има забавяне но,казаха най-късно до сряда,е днес е четвъртък и ако днес не дойде......

# 130
Опитвам се да активирам ваучер Multi Deals за два продукта и ми дава грешка и не може, слагам и трети, уж да стане по-голяма сума ако има някакво такова условие, което не виждам да е дадено и пак същото, аз ли нещо греша.

В момента няма подобна кампания, няма и никакви други активни ваучери.

# 131
  • Пловдив
Моята е тръгнала. До 24-ти трябва да я получа.

# 132
При мен работи. Може би е имало временен проблем.

# 133
Нещо не им работят кодовете генерално на Емаг и на ФД от снощи.

Аз поръчах лаваца на зърна. Дойде вчера поръчката.
Имаше ограничение по 3 артикула на профил, та почти целия офис имаме поръчани по 3 кафета Joy
Другите колежки утре ще получават, дойде известието от сеймдей, че пътуват към кутия.

# 134
Намалили са и срока за вземане от Easybox, 36 часа ми дава. Преди беше май 3 дни..

Общи условия

Активация на акаунт