Пазаруване от Емаг тема 4

• 6 997
  • 175
  •   3
Отговори
# 105

Абсолютно същата си харесах,по спалните вкъщи сме сложили мокет и ми се искаше да го изперем с нещо,извинявайте ако е нахално ,с вие с каква цел го взимате ,дамаски /тапицерия /дивани ?

# 106
Бях набелязала повече неща, но не успях да се вредя за някои.
Поръчах кафета, възглавници и козметика. В приложението имах 10 лв. ваучер за първа покупка /от аpp-a/ и още един за 10 лв., който прибавих. Цената стана чудесна.
Имам ваучер от 10 лв от колелото на късмета, но как да го въведа? Нямам никакъв код за него. Къде да го потърся?

От колелото е валиден след 25.11. Цитирам: Валиден за поръчка за минимум 40 лв./ 20.45 € в периода 25.11-28.12.2025 за поръчки през апп

# 107
И аз днес търсих ваучери, които трябваше да имам от абонамента за Genius, защото не бях прочела условията, но Ема ми помогна с инфо. Имало някаква полза и от техния чат Smile Много слабо пазаруване за мен - само един телевизор на майка ми /надявам се да съм уцелила добър модел, защото въобще не разбирам/, а за мен само един тонер за принтер. Но до края на годината със сигурност ще има още отстъпки и ще си чакам ваучерите да ги използвам.

# 108
На единственото нещо, което купувам от емаг, му удвоиха цената по повод на Черния петък, та така.
Всяка година има по няколко човека, които си мислят същото, но всъщност не е така. Изчерпало се е от eMAG продавач и някой от другите продавачи го предлага на по-висока цена.

# 109
Здравейте!
Искам да изкажа, абсолютното си възмущение от Emag !?
Септември месец направих за първи, явно и последен път, 2 поръчки в два последователни дни на сайта на Emag.
Едната на халат, която пристигна, но изобщо друг цвят и доста по-лошо качество от показаното на снимките, но както и да е реших да не го връщам защото не е голяма сума и само ще се разправям.
Но втората поръчка, която беше за осветителни тела и на по-голяма сума, които също трябваше да платя предварително(друга опция няма), изобщо не пристигна !?
А в акаунта ми е отбелязана, кото получена !? Многократно се опитах да алармирам през чат бота, защото никаква друга връзка няма с emag,че поръчката не е получена, но без никакъв успех!? АИ има 10 заучени фрази и само тях повтаря, за какво изобщо са го сложили !? Нямал информация за моята поръчка,  защото била изпълнена,  а аз я виждам в историята си !? Не можел да ми предостави информация за куриера, съответно не знам кой доставя поръчката и нямам връзка с него !? Не можел да ме пренасочване към оператор!? Изобщо се чудя какво може !? И как е възможно такъв голям сайт да няма обратна връзка!?.... Пробвах да им пиша, е-мейла им забива, ще опитам пак !?... Телефона им не отговоря пак АИ !?... Някой има ли представа, как да се свържа изобщо с тези измамници !?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:54 от Lina_di

# 110
Аз си поръчах уреда за готвене на пюрета на 10.11 и пристигна още на следващия ден с куриерска фирма на Sameday обаче с нарушена опаковка и нямаше никакъв търговски вид. Изглеждаше ми дори като вече отварян продукт.  Реших да го върна и днес попълних формуляра за връщане с причина за нарушена опаковка. Предполагам, че няма да има проблем, че формуляра за връщане съм го попълнила 3 дни след получената стока.  Сега чакам куриер от 14.11.-17.11, дано няма драма и да се случат нещата по бързият и лесен начин.
След това си поръчах отново същият модел обаче доставката вече ми я дава чаааак на 29.11.

# 111
Здравейте!
Септември месец направих за първи, явно и последен път, 2 поръчки в два последователни дни на сайта на Emag.
Едната на халат, която пристигна, но изобщо друг цвят и доста по-лошо качество от показаното на снимките, но както и да е реших да не го връщам защото не е голяма сума и само ще се разправям.
Но втората поръчка, която беше за осветителни тела и на по-голяма сума, които също трябваше да платя предварително(друга опция няма), изобщо не пристигна !?
А в акаунта ми е отбелязана, кото получена !? Многократно се опитах да алармирам през чат бота, защото никаква друга връзка няма с emag,че поръчката не е получена, но без никакъв успех!? АИ има 10 заучени фрази и само тях повтаря, за какво изобщо са го сложили !? Нямал информация за моята поръчка,  защото била изпълнена,  а аз я виждам в историята си !? Не можел да ми предостави информация за куриера, съответно не знам кой доставя поръчката и нямам връзка с него !? Не можел да ме пренасочване към оператор!? Изобщо се чудя какво може !? И как е възможно такъв голям сайт да няма обратна връзка!?.... Пробвах да им пиша, е-мейла им забива, ще опитам пак !?... Телефона им не отговоря пак АИ !?... Някой има ли представа, как да се свържа изобщо с тези измамници !?
Винаги ми е било интересно защо хората задържат неща, които не съответстват на поръчките им...

Може ли да споделите кой е продавач и доставчик по поръчките?

След като сте поръчали онлайн и платили предварително, а до момента не сте получили стоката, може да оспорите транзакцията в банката. Бих го направила веднага. Те ще трябва да докажат с номер за проследяване и подпис, че сте получили пратката. Във вашия акаунт има ли видим номер за проследяване?

Ако прегледате предните страници ще видите по кое време и как се свързвате с човек през чат бота.

# 112
Здравейте!
Винаги ми е било интересно защо хората задържат неща, които не съответстват на поръчките им...

След като сте поръчали онлайн и платили предварително, а до момента не сте получили стоката, може да оспорите транзакцията в банката. Бих го направила веднага. Те ще трябва да докажат с номер за проследяване и подпис, че сте получили пратката. Във вашия акаунт има ли видим номер за проследяване?

Ако прегледате предните страници ще видите по кое време и как се свързвате с човек през чат бота.

Благодаря,  ви ще пробвам през банката !
Не няма номер за проследяване, защото я водят изпълнена поръчката !?... Малко изглежда моята дума срещу тяхната !... Но аз наистина нищо не съм получила !?
Не знам на мен чат бота ми отказва да ме свърже с оператор, защото поръчката била изпълнена и започва стандартната тераса отначало !... Здравейте, с какво да ви помогна и не ми помага !?
Иначе фирмите и двете са от Германия по фактура.
Тази, която не пристигна изобщо е от Lambada coffee.

# 113
Здравейте!
А в акаунта ми е отбелязана, кото получена !? Многократно се опитах да алармирам през чат бота, защото никаква друга връзка няма с emag,че поръчката не е получена, но без никакъв успех!? АИ има 10 заучени фрази и само тях повтаря, за какво изобщо са го сложили !? Нямал информация за моята поръчка,  защото била изпълнена,  а аз я виждам в историята си !? Не можел да ми предостави информация за куриера, съответно не знам кой доставя поръчката и нямам връзка с него !? Не можел да ме пренасочване към оператор!? Изобщо се чудя какво може !? И как е възможно такъв голям сайт да няма обратна връзка!?.... Пробвах да им пиша, е-мейла им забива, ще опитам пак !?... Телефона им не отговоря пак АИ !?... Някой има ли представа, как да се свържа изобщо с тези измамници !?

Благодаря,  ви ще пробвам през банката !
Не няма номер за проследяване, защото я водят изпълнена поръчката !?... Малко изглежда моята дума срещу тяхната !... Но аз наистина нищо не съм получила !?
Не знам на мен чат бота ми отказва да ме свърже с оператор, защото поръчката била изпълнена и започва стандартната тераса отначало !... Здравейте, с какво да ви помогна и не ми помага !?
Иначе фирмите и двете са от Германия по фактура.

Не е Вашата дума срещу тяхната. Те трябва да представят доказателство каквото няма как да имат щом нищо не сте получила и разписала. Посъветвайте се със съответния отдел на Вашата банка и личен банкер, ако имате, за стъпките, които трябва да предприемете.

Пробвайте да пуснете поръчка с продавач Емаг, БЕЗ да я плащате, на каквото и да е и чрез нея да се свържете в работното време на обслужване на клиенти. После я канселирайте. Друго не ми хрумва щом не можете през Вашата...

Много пъти в темата сме апелирали да не се купува от продавач различен от Емаг.
Аз имам само 1 покупка от друг, но пишеше, че доставката е от Емаг и ще я получа за 2 дни с НП. Не знам дали в този случай стоката физически не се намира в техен склад (както е като с доставка от Амазон и външен търговец), но наистина дойде както пишеше в сайта.

# 114

Абсолютно същата си харесах,по спалните вкъщи сме сложили мокет и ми се искаше да го изперем с нещо,извинявайте ако е нахално ,с вие с каква цел го взимате ,дамаски /тапицерия /дивани ?
Подарък е за роднина. Жената сама си я избра,  за поддръжка на мека мебел (дивани, столове, кресло). Живее в къща и има доста такава мебел. В ревютата, под продукта видях, че имаше снимки на изпран с уреда мокет. Изглеждаше много добре.

# 115
Безкрайно благодаря за изчерпателния отговор. Доста скромно поръчвах този черен петък,само форма за кекс и една тенджерка.

# 116
Продавачът има 6 продукта на кръст. Очевидно не е редовен.
https://www.emag.bg/lmbdckah/224133/v

OlsenStoreGmbH@outlook.de - Този имейл са посочили. Пиши им на английски, че си подала chargeback искане до банката и да ти върнат парите преди принудително да бъдат върнати. В случай, че искаш да стане по-бързо(няма гаранция, че ще се трогнат). С банката със сигурност ще ти бъдат върнати парите.

От външни продавачи се купува по изключение. Кликаш им на магазина, скролваш надолу и ти показва всички продукти, които продават. Очевидно, ако продават 5 случайни неща, не са редовни. Засега нямам проблеми, но са били румънски и български фирми. Явно другите са доста несигурни. Също търсиш по името на магазина или най-добре по името на фирмата. Много често така откривам, че всъщност се крие познат/о сайт/име. Скоро разбрах, че Rohnson продават в eMAG под името VASSILIAS. Кой ще се сети, че това е Rohnson? Потърсих в Google името на фирмата("ВАСИЛИАС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД") и бум. В този случай може да е външен търговец, но спокойно може да се поръча. Просто винаги трябва да се прави малко търсене и вкара логика.

# 117
На единственото нещо, което купувам от емаг, му удвоиха цената по повод на Черния петък, та така.
Всяка година има по няколко човека, които си мислят същото, но всъщност не е така. Изчерпало се е от eMAG продавач и някой от другите продавачи го предлага на по-висока цена.
Е, разбира се, аз съм неграмотна и не мога да прочета от кого се предлага. Няма друго обяснение...

# 118
Е, разбира се, аз съм неграмотна и не мога да прочета от кого се предлага. Няма друго обяснение...
Дай линк към този продукт да видим каква е цената в момента.

За другото вероятно е така. Ти се познаваш най-добре.

# 119
Цените им са динамични. Променят ги постоянно, не е само заради черния петък.
https://www.emag.bg/voda-za-usta-listerine-coolmint-bez-alkohol- … tm_medium=android
Миналия месец го взех за 15, предния беше на 11 лв в промоция.

Общи условия

Активация на акаунт